آخرین اخبار

طرز تهيه ترشي به سبک مادربزرگ ها آشپزي

طرز تهيه ترشي به سبک مادربزرگ ها

  بزرگنمايي:

چه خبر - چند نکته مهم براي درست کردن ترشي

براي تهيه ترشي خوب و خوشمزه بايد موارد زير رعايت شود:

خلوص سرکه

سرکه ترشي بايد خوب و خالص باشد، بهترين نوع آن سرکه اي است که از انگور، کشمش و سيب تهيه شود.

جوشاندن سرکه

چون يکي از دلايل کپک زدن ترشي ها، ناخالص بودن ترشي هاست، بنابراين بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقيقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنيد.

سبزي ترشي

معمولا سبزي ترشي هفت نوع معطر است که به هفت سبزي معروف است، اما مي توانيد بر حسب سليقه خود سبزي ها را انتخاب کنيد. هفت نوع سبزي عبارتند از: شويد، نعناع، جعفري، مرزه، گشنيز، ترخان و ريحان.

عمل آوري سبزي ها

بهتر است سبزي ها را پس از پاک کردن و شستشوي اوليه به مدت 2 ساعت در آب و نمک قرار داده تا سبزي براي جذب سرکه آماده شود. (مقدار شوري آب و نمک بايد مانند آب برنج باشد) سپس سبزي را در آبکش ريخته و روي آن آب بريزيد و بگذاريد آب آن برود، پس از اين که مطمئن شديد آب اضافه آن گرفته شده است، سبزي را خرد کرده و به مت يک روز روي پارچه نخي بريزيد تا کمي خشک شود. اين سبزي براي استفاده در ترشي آماده است.

جوشاندن ميوه ها در سرکه

ميوه هايي که مي خواهيد در تهيه ترشي از آنها استفاده کنيد بايد قبلا در سرکه بجوشانيد.

ظروف مورد استفاده

ظروفي که در آنها ترشي تهيه مي کنيد بايد سفالي، بلوري يا چوبي باشد و هرگز از ظروفي که از جنس پلاستيک يا روي هستند براي اين منظور استفاده نکنيد.

محل نگهداري ظروف ترشي

ظروف ترشي بايد در جاي خنک نگهداري شوند.

نگهداري ترشي ها

هر ماده شناور در سطح ترشي يا سرکه بايد فورا برداشته شود.

ادويه هاي لازم براي تهيه ترشي

ادويه هاي پر استفاده در تهيه ترشي عبارتند از: نمک، ميخک، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سياه، شويد خشک، زنجبيل، سياه دانه، گلپر، هل، زيره، نعناع خشک، پودر خردل، زردچوبه، برگ مو، برگ آلبالو که به ترشي طعم و عطري دلپذير مي دهند.

مقدار سرکه و نمک لازم

سرکه بايد به مقداري اضافه شود تا روي مواد را بپوشاند.
همچنين بايد محلول آماده شده را بچشيد تا نمک آن بيش از اندازه نباشد.


منبع : ماهنامه سفره ايراني



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم