بزرگنمايي:
چه خبر - با ميوه هاي رسيده چه کارهايي مي توانيم انجام دهيم؟ميوه هاي رسيده را فريزشان کنيد!
اين اولين توصيهي ما به شماست زيرا فريز کردن کمک ميکند فرايند رسيدهتر شدن ميوه متوقف شود. شما ميتوانيد تمام ميوهها را در پايان فصلشان فريز کنيد تا بعداً از آنها استفاده کنيد؛ از بلوبري گرفته تا موزهاي در حال تيره شدن. اگر ميوه را به درستي فريز کنيد، 6 ماه تا يک سال خوشمزه خواهد ماند.
و اما چند نکته در مورد فريز کردن ميوهها :
_ تمام انواع ميوهها را در يک سيني به تکههاي کوچکتر تقسيم کنيد تا به هم چسبيده و انبوه نشوند، سپس آنها را در کيسههاي زيبدار پلاستيکي يا ظروف پلاستيکي مخصوص فريزر بگذاريد. آب مرکبات را به شکل مکعبهاي يخي درآوريد تا استفاده از آنها راحتتر شود.
_ موز يخ زده کاربردهاي زيادي دارد؛ براي اسموتيها يا ديپ شکلات و ...، موزها در هر حالتي که باشند ميتوانيد از آنها استفاده کنيد.
_ ميوههايي که هسته دارند، هستههايشان را جدا کرده و سپس ورقه يا خُرد کرده و فريز کنيد تا بعداً در اسموتيهايتان از آنها استفاده کنيد. ميوههاي چون سيب، گلابي و ... را بعد از غلتاندن در آبليمو فريز کنيد تا تغيير رنگ ندهند.
از پوستشان استفاده کنيد!
ميتوانيد پوست ميوههايي چون ليموترش، گريپ فروت، پرتقال، سيب، گلابي، نارنگي يا ليمو شيرين را جدا کرده و آنها را فريز کنيد. يک راه ديگر هم اين است که پوست ميوهها را با هم يا جداگانه با حرارت ملايم تفت دهيد تا خشک و کمي برشته شوند.
با ميوه هاي رسيده اسموتي درست کنيد!
ميوههاي رسيده معمولاً خيلي شيرين هستند و ميتوانند اسموتيهاي شما را به خوبي طعم دار کنند. ميتوانيد اسموتي را در بطريهاي کوچک فريز کرده و بعد از آنها استفاده کنيد.
با ميوه هاي رسيده مربا يا سس درست کنيد!
يکي از بهترين کاربردهاي ميوههاي رسيده اين است که با آنها مربا يا سس درست کنيد. توت فرنگي، انبه، هلو و بريها همگي ميتوانند بعد از خيلي رسيده شدن ظاهر ناخوشايندي پيدا کنند، اما اگر تبديل به مربا يا سس شوند، طعم بسيار مطلوبي خواهند داشت. از سس يا مرباي ميوهها ميتوانيد به عنوان تاپينگ بستني يا دسرهايي مانند چيزکيک استفاده کنيد.
با ميوه هاي رسيده آبميوه تهيه کنيد!
ميتوانيد آب ميوههاي رسيده را گرفته و آنها را بهصورت مکعبهاي يخي نگهداري کنيد. تا زماني که طعم ميوه برنگشته باشد ميتوانيد آب آن را بگيريد و با آنها نوشيدنيهاي خوشمزه و مغذي تهيه کنيد.
با ميوه هاي رسيده پاي يا دسر درست کنيد!
ميوههاي رسيدهتر شيرينتر هستند و اين باعث تقويت طعم پاي يا دسرتان خواهد شد. قسمتهاي خيلي رسيدهي ميوه را که احتمالاً تغيير مزه دادهاند جدا کنيد و بخش باقيمانده را به تکههاي مورد نظرتان تبديل کرده و با آنها پاي يا دسر درست کنيد.
منبع : tebyan.net