بزرگنمايي:
چه خبر - نگهداري اصولي نان
1 ـ اگر نانتان زود کپک ميزند بايد بدانيد يکي از مهمترين دلايل آن اين است که نانهاي داغ را روي هم قرار دادهايد.
2 - قبل از سرد شدن کامل نانها، آنها را نبايد دستهبندي و داخل نايلون يا پارچه گذاشت، چراکه باعث خمير شدن و فساد زودرس نان ميشود.
3 ـ هيچ چيز جاي نان تازه را نميگيرد، سعي کنيم به اندازه نياز روزانه نان بخريم، خريد زياد نان يکي از دلايل افزايش ضايعات نان است.
4 - نان را اگر در يخچال بگذاريد فرآيند کهنه شدن اش سريعتر اتفاق ميافتد. در فريزر هم گرچه ممکن است با گرم شدن دوباره تازگياش را به دست آورد، ولي برخي خواص آن از بين ميرود.
5 ـ هنگام خريد نان بهترين حالت قرار دادن آن در يک پارچه است نه نايلون! ناني که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداري شود، مطبوعتر و ماندگارتر خواهد بود.
6 ـ نان خوب ناني است که آرد آن خوب، خمير آن تخمير شده، نانوايش ماهر و مصرفکننده آن واقف به اصول نگهداري صحيح باشد.
7 ـ در ايجاد ضايعات نان، مردم 20 درصد، نانوايان 30 درصد و آرد مصرفي 50 درصد تاثيرگذار است.
منبع : khorasannews.com