بزرگنمايي:
چه خبر - اين مواد غذايي را درون يخچال نگهداري نکنيدهندوانه، خربزه و ...
بسياري از صيفي جات مانند (خربزه، هندوانه و ...) را زماني که بيرون از يخچال نگهداري ميکنيد، رسيدهتر و شيرينتر ميشوند. علاوه بر اين، سرماي يخچال ميتواند مواد غذايي آنها را از بين ببرد. همگامي که آن را برش داديد، سپس آنها را در يخچال قرار دهيد. نگهداري آنها در بيرون از يخچال باعث ميشود تا کاملتر و رسيدهتر باشند.
گوجه فرنگيها
سرماي يخچال مواد غذايي گوجه فرنگيها را از بين ميبرد.
ميوههاي هسته دار
سرماي يخچال ميتواند مواد غذايي موجود در ميوههاي هسته دار، از قبيل: گوجه فرنگي و ميوههاي سبز را از بين ببرد. همچنين نگهداري آنها در يخچال مانع از رسيدن و خوشمزگي آنها ميشود.
سيب زميني
نگهداري سيب زميني در يخچال، آنها را گوشتي و به صورت غير طبيعي شيرين ميکند.
عسل
عسل در يک ظرف دربسته هميشه تازه ميماند. نگهداري آن در يخچال باعث شکرک زدن آن مي شود.
دانههاي قهوه
دانههاي قهوه و پودر قهوه، ميتوانند رطوبت موجود در يخچال را جذب کنند و همچنين اين رطوبت سبب از دست رفتن طعم قهوه ميشود.
پيازها
پيازها ميتوانند رطوبت موجود در يخچال را جذب کنند. بنابراين، پيازهاي که در يخچال نگهداري ميشوند در مقايسه با پياز هايي که در فضاي خشک قرار دارند، سختتر برش ميخورند.
سير
گل سيرهاي (پوست کنده نشده) بايد خارج از يخچال نگهداري شوند، همچنين، گذاشتن آنها در يخچال ممکن است منجر به کپک زدن آنها بشود. (علاوه بر اين، چه کسي ميتونه بوي آنها را تحمل کند؟)
سسهاي تند و کچاپ
سسهاي تند متشکل از مقدار زيادي سرکه هستند بنابراين نگهداري آن در خارج از يخچال سبب فاسد شدن آنها نميشود. اين را نيز بايد خاطر نشان کرد که فلفلها در دماي معمولي اتاق بهتر ميتوانند خاصيت تندي خود را حفظ کنند. بنابراين، سسهاي تند را ميتوانيد در کابينت نگهداري کنيد.
شکلاتهاي فندقي
شکلاتهاي فندقي مانند نوتلاها در يخچال سفت ميشوند، در نتيجه استفاده از آنها دشوار خواهد شد.
نان
ما در مورد رطوبت يخچال بسيار صحبت کرديم، و اما در رابطه با سرماي يخچال نيز بايد بيان کرد که سرما ميتواند سبب خشکي نان شود.
شيرينيها و کوکيها
قضيهاي که در رابطه با نان ذکر شد در مورد شيرينيها و کوکيها نيز صادق هستند. نگهداري آنها دريخچال ميتواند سبب بيات شدن آنها شود.
آجيل
نگهداري آجيل در يخچال ميتواند سبب از دست رفتن طعم و عطر آنها شود و يا منجر شود که آجيل ها طعم و عطر غذاهاي ديگر را بگيرند.
کره بادام زميني
برخي از کرههاي طبيعي بادام زميني بايد در يخچال نگهداري شوند (توصيههاي روي ظرف را بررسي کنيد)، اما کرهي بادام زميني پردازش شده را بهتر است در کابينت نگهداري کنيد، جايي که سفت نشوند.
آووکادو
چه چيزي بهتر از آووکادوي رسيده است؟ نگهداري اين ميوهي جادويي در يخچال باعث ميشود تا کال بماند، بنابراين بهتر است آن را در خارج از يخچال نگهداري کنيد تا براي درست کردن گوآکاموله به خوبي آماده شده باشد.
موزها
موز نيز در يخچال کال ميماند، بنابراين ميتوانيد آنها را بيرون از يخچال نگهداري کنيد تا هر زماني که بخواهيد آنها را استفاده کنيد. يخچال پوست موز را نيز به رنگ قهوهاي تغيير ميدهد، اما اين بدان معنا نيست که خوردن آن مفيد نباشد.
کدوهاي زمستاني
ميتوانيد آنها را حدود يک ماه در خارج از يخچال نگهداري کنيد. اگر آنها را در يخچال قرار دهيد، شکل خميري پيدا ميکنند و طعم خود را نيز از دست ميدهند. بادمجان هم از اين قضيه مستثني نيست.
ميوه هايي از خانواده مرکبات
اين ميوهها ميتوانند در دماي معمولي اتاق نگهداري شوند. سرماي يخچال ميتواند به اين ميوهها آسيب برساند.
سس سويا
سس سويا هم همانند کچاپ ميباشد، نيازي نيست که در يخچال نگهداري شود، حتي پس از باز شدن. زيرا سس سويا نيز حاوي مقدار زيادي نمک است.
شربت افرا
توصيههاي روي ظرف را بررسي کنيد تا اطمينان حاصل کنيد که محصول که خريداري کرده ايد نيازي ندارد که در يخچال نگهداري شود، معمولا بيشتر شربتهاي افرا در خارج از يخچال نگهداري ميشوند. شربت افرا داراي غلضت قند بالايي است و همين امر مانع رشد ميکروارگانيسمها ميشود. اين قضيه دربارهي شربت ذرت، آگوا و ملاس هم صادق است.
مربا
قوانين شکر در رابطه با همه مرباها و ژلهها يکسان است، اما به ياد داشته باشيد که توصيههاي روي ظرف را حتما بررسي کنيد.
منبع : faradeed.ir