آخرین اخبار

6 نکته مهم آشپزي از جيمز مارتين، سرآشپز معروف جهاني آشپزي

6 نکته مهم آشپزي از جيمز مارتين، سرآشپز معروف جهاني

  بزرگنمايي:

چه خبر -

جيمز مارتين (james martin) سرآشپز و شخصيت تلويزيوني معروف بريتانيايي است. او نکاتي مهم و کليدي که هر زن خانه داري بايد آنها را بداند، به شما يادآوري کرده است. اين نکات را خوب به ياد بسپاريد.

6 نکته مهم در آشپزيسوفله

سوفله در واقع نوعي کيک سبک است که در فر تهيه مي شود. سوفله از يک فعل در زبان فرانسه مشتق مي شود که به معناي پف کردن و بالا آمدن مواد مي باشد. هر سوفله حداقل از دو ماده اصلي تشکيل مي شود. يکي پوره و سسي که از کرم و خامه تشکيل مي شود و ديگري سفيده تخم مرغ زده شده که همان مرنگ يا پفک است.
اگر سوفله غذايي باشد، سيب زميني، ژامبون، سبزيجات، مرغ و... براي ايجاد تنوع در مزه و طعم به آن افزوده مي شود. سوفله را در انواع ظروف قابل استفاده در فر مي توان تهيه کرد ولي به صورت سنتي در ظرف گرد چيني به نام رامکين که کف صاف دارد تهيه و مستقيما سرو مي شود.

سس چيمي چوري

چيمي چوري نوعي سس آرژانتيني است که با گوشت گريل شده (استيک) سرو مي شود. براي تهيه اين سس حدود 60 گرم برگ جعفري خردشده، يک دوم قاشق چاي خوري ارگانوي تازه يا خشک، 2 حبه سير، يک عدد پياز کوچک خردشده و يک دوم قاشق چاي خوري فلفل قرمز پودر شده را در غذاساز ريخته و با هم ترکيب کنيد.
2 قاشق سوپ خوري روغن زيتون، آب نصف يک عدد ليمو سنگي و 2 قاشق چاي خوري سرکه بالزاميک را اضافه کرده و نمک و فلفل بزنيد. مواد را دوباره در غذاساز مخلوط کرده و سپس سس را سرو کنيد.

آب اضافي سبزيجات را بگيريد

آب اضافي سبزيجات در يک تابه داغ بخار ايجاد مي کند. به عنوان مثال اگر اجازه ندهيد اسفناج پس از شستن خشک شود، هنگام تفت دادن آن در تابه بخار ايجاد مي شود و اسفناج به جاي ترد و براق بودن له و آب پز مي شود. علاوه بر اين هنگامي که آب سرد با روغن داغ تماس پيدا کند باعث پاشيدن روغن به بيرون ظرف مي شود. پس اجازه دهيد سبزيجات کاملا خشک شده و آب آنها گرفته شود.

مدت زمان مرينيت کردن گوشت و سبزيجات

تنها يک الي دو ساعت زمان براي مرينيت کردن (مزه دار کردن) ماهي و ميگو کافي است. در صورتي که چاشني مرينيت بسيار ترش و اسيدي باشد، اين زمان نبايد بيش از 20 دقيقه باشد. 30 دقيقه الي يک ساعت زمان خوبي براي مزه دار کردن سبزيجات است. براي گوشت قرمز و مرغ هرچه زمان مرينيت بيشتر باشد بهتر است و يک شبانه روز خواباندن مواد در چاشني ها بسيار توصيه مي شود.

سير را زود اضافه نکنيد

سير در کمتر از يک دقيقه برشته و طلايي مي شود. بنابراين آن را نزديک پايان فرايند پخت اضافه کنيد. سير اسلايس شده نسبت به سير ريز خردشده ديرتر طلايي و برشته مي شود.

گوشت را بلافاصله پس از پخت برش ندهيد

هنگامي که گوشت داغ است، رشته هاي ماهيچه منقبض شده و آب گوشت پخش مي شود. اگر گوشت را بلافاصله برش دهيد، آب گوشت روي سطح برش مي ريزد. اجازه دهيد گوشت پس از پخت استراحت کند و کمي خنک شود.
گوشت را در فويل بپيچيد و کنار بگذاريد تا بيش از حد گرماي خود را از دست ندهد. مرغ درسته و برش هاي بزرگ گوشت کبابي حداقل 15 دقيقه و بوقلمون حدود 30 دقيقه پس از پخت به استراحت نياز دارند. برش هاي کوچکتر گوشت از جمله استيک به 5 الي 10 دقيقه زمان نياز دارند. به ياد داشته باشيد که هنگام برش دادن استيک و تکه هاي بزرگ گوشت حتما برخلاف جهت رگه ها و بافت گوشت اين کار را انجام دهيد.



منبع : ماهنامه سفره ايراني



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

گراتن ماکاروني، پيش غذايي شيک، خوشمزه و آسان

خودتان آرد سوخاري درست کنيد

اصول آشپزي با آرام پز

فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار

طرز تهيه سوپ کلم بروکلي

5 اشتباه رايج در آشپزي

پخت دست پيچ يا رولت گوشت با روشي ويژه و خاص

پيتزا سفيد، آسان ترين پيتزا خانگي که مي توانيد درست کنيد

کاربرد 9 پنير معروف دنيا در آشپزي

7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!

ترتيلاي قارچ، يک پيش غذاي خوشمزه و رژيمي

ساندويچ مرغ پنيري، يک شام سريع براي شب هاي نوروز

گراتن مرغ، يک شام خوش طعم و آسان

سبزي پلو با ماهي ويژه، مخصوص روز عيد

پخت ماهي شب عيد با چند پيشنهاد سالم و ساده!

طرز تهيه شيرازي پلو

طرز تهيه خورش سيب و آلو

طرز تهيه برياني مرغ، يک خوراک خوشمزه و متفاوت

پاستا با مرغ و سس آلفردو

غذاهاي ساده در 20 دقيقه + طرز تهيه

گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني

چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟

طرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي

طرز تهيه سس گوجه فرنگي مخصوص افراد ديابتي

مافين انگليسي، يک صبحانه خوشمزه و مقوي

ترشي هاي پاييزي را با اين نکته ها خوشمزه تر کنيد!!

شامي تن ماهي، يک شام سبک، يک پيش غذاي شيک

کوکو سيب زميني قالبي، يک پيش غذاي خوشمزه 15 دقيقه اي

کوفته پنيري ايتاليايي، يک شام سبک و خوشمزه

خوراک مرغ و مايونز فرانسوي

بادمجان سوخاري، پيش غذايي خوشمزه و آسان

کاسترول مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه، سريع و راحت

مافين سوسيس و پنير، يک پيش غذاي شيک و خوشمزه

پنکيک سيب زميني پنيري، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان

سوسيس شکم پر، يک صبحانه خوشمزه، شيک و آسان!

کاپ کيک پاستا، پيش غذايي جديد و باکلاس

سوپ کرمي مرغ، يک پيش غذاي پاييزي خوش طعم

آش شلغم، يک شام عالي براي سرماخوردگي پاييزي

شام شب يلدا امسال، سوپ انار، سوپي با طعمي متفاوت

کيک مرغ و گردو، يک پيش غذاي مقوي و سالم

رولت مرغ، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان مخصوص خانم هاي شاغل!

توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

سالاد پاستا و مرغ ايتاليايي، يک شام پاييزي خوش طعم و ساده

رول سوسيس و تخم مرغ يک صبحانه لاکچري و ارزان قيمت!!

کوفته کدو سبز، يک کوفته رژيمي و خوشمزه

ساندويچ تن ماهي و کرفس، يک ناهار مقوي براي بچه هاي مدرسه اي

سوپ پنيري مرغ و پاستا، يک سوپ مقوي و خوش طعم پاييزي

اسپاگتي اسکواش شکم پر، شک شام پاييزي خوشمزه

ساندويچ کلاب خانگي، يک تغذيه عالي براي دانش آموزان

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم