بزرگنمايي:
چه خبر - با اين نکته ها يک کدبانوي تمام عيار مي شويد
1 - براي پيشگيري از بد بو شدن ظروف پلاستيکي درب بستهاي که هوا وارد آنها نميشود، مقداري نمک درون آنها بريزيد.
2 - اگر غذاي تان ته گرفته و بوي سوختگي ميدهد نگران نشويد بلکه مقدار سالم غذا را جدا کرده و درون قابلمه ديگري بريزيد و درون ظرف مقداري شکر بريزيد و به پختن ادامه دهيد فقط مراقب باشيد شکر را تا اندازهاي بريزيد که غذا طعم شيرين به خود نگيرد. شکر طعم سوختگي را از بين ميبرد.
3 - اگر برنج تان بوي سوختگي به خود گرفته، روي برنج به مدت 10 - 5 دقيقه چند تکه نان قرار دهيد تا بوي سوختگي را به خود جذب کند. فقط مراقب باشيد هنگام کشيدن غذا در بشقاب، برنجهاي سوخته ته قابلمه را استفاده نکنيد.
4 - اگر از تازه بودن تخم مرغ تان مطمئن نيستيد آن ها را درون کاسه بزرگي از آب بريزيد، اگر زير آب قرار گرفتند يعني تازه هستند و اگر در آب يکوري شده و کج شدند به اين معناست که زياد تازه نيستند و بايد سريعتر مصرف شوند و اگر در آب معلق شدند يعني ديگر تازه نيستند.
5 - براي از بين بردن مورچهها از آشپزخانه، بايد لانه آنها را پيدا کرده و جلوي آن را با وازلين مسدود کنيد.
6 - موزها را به صورت دستهاي کنار هم نگهداري نکنيد چرا که آنها گازهايي را از خود متصاعد ميکنند که باعث ميشود به سرعت رسيده شوند و از حالت تازهگي بيرون آيند.
منبع : jamejamonline.ir/sara