کباب ترکي خانگي درست کنيد
آشپزي
بزرگنمايي:
با دستور زير يک کباب ترکي خوش طعم و خانگي درست کنيد.
مواد لازم براي کباب ترکي خانگي :
گوشت فيله گوساله : 2 تکه
گوشت فيله مرغ : 4 تا 5 عدد
قارچ: 300 گرم
فلفل دلمه : 1 عدد
نمک و فلفل : به ميزان لازم
سير: 2 تا 3 عدد
پياز : 1 عدد بزرگ
روغن : به ميزان لازم
سيبزميني : 2 عدد متوسط
طرز تهيه کباب ترکي خانگي :
ابتدا در يک ماهيتابه گود، مقداري روغن بريزيد و پياز را نگيني خرد و سرخ کنيد.
سير را هم خرد کرده و اضافه کنيد.
گوشت گوساله و مرغ را به ورقههاي نازک برش بزنيد و با حرارت زياد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کرده و سپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کنيد و به گوشتهاي ورقهاي و سرخ شده بيفزاييد.
قبل از سرخ کردن قارچ، يک قاشق آبليمو به آن اضافه کنيد تا رنگآن تيره نشود.
در اين مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنيد.
در ظرف را ببنديد و از روي حرارت برداريد تا مواد نرم شده و طعمدار شوند.
سيبزميني را خلال و کمي آبپز کنيد. دقت کنيد نيمهپز شده باشد.
سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشيد و سرخ کنيد.
غذا را در يک ظرف مناسب کشيده و سيبزميني را کنار ديس بريزيد و با سبزيجات تازه و زيتون تزئين کنيد.
منبع : چهارديواري جام جم
-
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰:۴۷ AM
-
۴۳۴ بازدید
-
-
چه خبر