فوت و فن پخت يک ماهيچه خوش طعم
آشپزي
بزرگنمايي:
با روش زير ماهيچه هايي لذيذ و خوش طعم درست کنيد.
مواد لازم :
ماهيچه از استخوان جدا نشده : به تعداد افراد
روغن: به ميزان لازم
زردچوبه و فلفل: به ميزان لازم
روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
زعفران آبکرده : 2 قاشق غذاخوري
پياز: يک عدد براي 3 ماهيچه
طرز تهيه :
مقدار کمي روغن در يک ماهيتابه بريزيد و زردچوبه را تفت دهيد.
ماهيچهها را به آن اضافه و سرخ کنيد تا طلايي شود.
اين مرحله را با حرارت بالا انجام دهيد که آب موجود در گوشت خارج نشود.
بعد در يک قابلمه که کف آن گنجايش تعداد ماهيچهها را داشته باشد، آنها را در يک رديف چيده و روي آنها را با پياز خرد شده فراوان بپوشانيد.
روغن زيتون، زعفران و فلفل را هم به آن اضافه و حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد ماهيچه با آب پيازها و آب موجود در خودش پخته شود.
دقت کنيد تا زمان پخت کامل نبايد ماهيچهها را جابهجا کرد و پيازها حتما روي گوشت باشد.
براي پخت اين ماهيچه اصلا نياز به آب نيست. وقتي کامل پخته شد. به آرامي جابهجا کنيد وقتي پياز در اين حالت سرخ شد به آن نمک بزنيد.
با اين روش پخت، ماهيچه بسيار لذيذ و خوش طعم ميشود. امتحان کنيد.
منبع : چهارديواري جام جم
-
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴:۲۴ AM
-
۳۵۳ بازدید
-
-
چه خبر