يک کباب ترکي خانگي تمام عيار درست کنيد!!
آشپزي
بزرگنمايي:
طرز تهيه کباب ترکي
کباب ترکي هاي معروف پاتوق خيلي از فست فود خورهاي حرفه اي است. اما به هرحال وقتي اين غذا را از بيرون تهيه کنيم، نمي توانيم در مورد مواد تشکيل دهنده اش خيالمان راحت باشد. به همين دليل طرز تهيه آن را به شما آموزش مي دهيم که خودتان آن را درست کنيد.
مواد اوليه کباب ترکي خانگي
گوشت فيله گوساله : 2 تکه
گوشت فيله مرغ : 4 تا 5 تکه
قارچ : 300 گرم
فلفل دلمه اي : 1 عدد
نمک وفلفل : به ميزان لازم
سير : 2 تا 3 حبه
پياز بزرگ : 1 عدد
سيب زميني متوسط : 2 عدد
روغن : به ميزان لازم
طرز تهيه کباب ترکي خانگي
ابتدا در يک ماهيتابه گود، مقداري روغن بريزيد و پياز را نگيني خرد و سرخ کنيد.
سير را هم خرد کرده و اضافه کنيد.
گوشت گوساله و مرغ را به ورقههاي نازک برش بزنيد و با حرارت زياد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کرده و سپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کنيد و به گوشتهاي ورقهاي و سرخ شده بيفزاييد.
قبل از سرخ کردن قارچ، يک قاشق آبليمو به آن اضافه کنيد تا رنگآن تيره نشود.
در اين مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنيد.
در ظرف را ببنديد و از روي حرارت برداريد تا مواد نرم شده و طعمدار شوند.
سيبزميني را خلال و کمي آبپز کنيد. دقت کنيد نيمهپز شده باشد.
سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشيد و سرخ کنيد.
غذا را در يک ظرف مناسب کشيده و سيبزميني را کنار ديس بريزيد و با سبزيجات تازه و زيتون تزئين کنيد.
منبع : sooran.com
-
۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۳:۰۴:۰۶ ق.ظ
-
۵۷۸ بازدید
-
-
چه خبر