بزرگنمايي:
طرز تهيه يک پيتزاي گياهي مخصوص گياهخوارانمواد لازم براي خمير پيتزاي گياهي :
آرد : 2 تا 3 پيمانه
مخمر : 1 بسته
نمک : 1/4 قاشق چايخوري
آب گرم : 1 پيمانه
روغن مايع يا روغن زيتون : 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه خمير پيتزاي گياهي :
آرد، مخمر و نمک را در يک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه مي کنيم و با سرعت پايين همزن برقي به مدت 30 ثانيه آن را بهم مي زنيم. مواد چسبيده شده به کناره هاي ظرف را به طور مداوم با همزن مي گيريم.
سپس مواد را به مدت 3 دقيقه با سرعت بالا بهم ميزنيم. به کمک يک قاشق تا جاي ممکن از باقي آرد به اين مايه اضافه کرده، مخلوط ميکنيم. سپس خمير را بر روي سطحي آرد پاشي شده قرار داده، بقيه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمير را در کل به مدت 6 تا 8 دقيقه ورز ميدهيم تا اينکه خميري نسبتا سفت با سطحي نرم و ارتجاعي به دست آيد. خمير را به دو قسمت تقسيم کرده، رويش را ميپوشانيم و ميگذاريم 10 دقيقه استراحت کند.
نکته ها و گفته ها :
شما ميتوانيد به اين ترکيب، مقدار 2 قاشق چايخوري از سبزيجات معطر مورد علاقه خود، همراه با يک يا دو عدد سير له شده اضافه نماييد و خميري معطر داشته باشيد.
مواد لازم براي روي پيتزا مخصوص گياهخواران :
روغن زيتون : 1 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي خرد شده، پوست گرفته، پخته : 400 گرم
ريحان تازه خرد شده : 1 قاشق سوپخوري
سير ريز خرد شده : 2 حبه
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق سوپخوري
پنير موتزارلا ورقه شده : 450 گرم
برگ تازه ريحان : به ميزان نياز
طرز تهيه پيتزا مخصوص گياهخواران :
فر را با حرارت 375 درجه فارنهايت يا 190 درجه سانتيگراد روشن کنيد. خمير پيتزا را روي سطحي آرد پاشي شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنيد و در قالب قرار دهيد. با استفاده از يک کفگير سوراخدار کوچک، روغن زيتون را قطره قطره روي خمير بريزيد.
براي تهيه سس، گوجه فرنگيهاي پخته، ريحان خرد شده، سير و رب گوجه فرنگي را در يک کاسه متوسط مخلوط کنيد و يک لايه نازک از سس روي خمير بريزيد.
پيتزاها را به مدت 15 دقيقه در فر بپزيد. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه هاي پنير را در يک لايه روي سس بچينيد، دوباره پيتزاها را به مدت 10 تا 13 دقيقه در فر قرار دهيد.
نکته :
پيتزا ها را با برگ تازه ريحان تزئين کرده، برش بزنيد و فورا سرو نماييد.
منبع : sooran.com