آخرین اخبار


سيرپلو با تره، يک غذاي خوش عطر و بوي بهاري آشپزي

سيرپلو با تره، يک غذاي خوش عطر و بوي بهاري

  بزرگنمايي:

چه خبر - سيرپلو با ترهمواد لازم براي تهيه سيرپلو با تره براي 4 نفر

سير : دو گل
برنج : چهار پيمانه
تره خرد شده : دو ليوان
زعفران : يک قاشق سوپخوري
پياز : دو عدد
گوشت گوساله خورشي : نيم کيلوگرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهيه سيرپلو با تره

سير را پاک کرده، بشوييد و ريز خرد کنيد.
تره ها را پاک کرده، خيس کنيد و بعد بشوييد.
آب آن که رفت، تره ها را تقريبا ريز خرد کنيد.
برنج را پاک کرده و خيس کنيد.
پيازها را پوست کنده بشوييد و خرد کنيد.
گوشت را پاک کرده، بشوييد و تکه کنيد.
پياز را با گوشت و کمي نمک داخل قابلمه بريزيد تا بپزد.
برنج را با اضافه کردن کمي نمک روي شعله بگذاريد تا بجوشد. آن را آبکش کنيد.
سير را به تره خرد شده اضافه کرده و هم بزنيد.
سپس در زمان دم کردن برنج، يک لايه برنج و يک لايه مخلوط سبزي و سير اضافه کنيد.
زعفران را سائيده و با کمي آب جوش مخلوط کنيد و روي برنج بريزيد.
برنج را دم بگذاريد.
بعد از اين که برنج و گوشت پخت، برنج را داخل ظرف مناسب ريخته و روي آن نيز گوشت ها را بچينيد.

نکته :
1 - مي توانيد براي جلوگيري از افت فشار کمي دارچين نيز در زمان دم کردن برنج به آن اضافه کنيد.
2 - اين غذا را با يک نوشيدني با مزاج گرم مانند نوشيدني دارچين يا زنجبيل ميل کنيد.


منبع : زندگي ايده آل



loading...

ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

پاستا فتوچيني با سس قارچ، يک پاستاي خوش طعم خانگي

سيرپلو با تره، يک غذاي خوش عطر و بوي بهاري

خوراک زبان گاو، يک خوراک لذيذ، مقوي و در عين حال ساده

کلم بروکلي را چگونه مصرف کنيم که خواص بيشتري داشته باشد؟

فينگر فود گوشت و قارچ،پيش غذايي که با ساندويچ ميکر درست ميشود

سريعترين و ساده ترين روش پخت لازانيا!

خانمهاي کارمند بخوانند: غذاهايي که مي توانيد با آرام پز درست کنيد

گوجه شکم پر، يک پيش غذاي عالي و 10 دقيقه اي

طرز تهيه سس ليمو، يک سس خوشمزه مخصوص افراد ديابتي

خورش شويد، خوشمزه ترين غذاي شمال ايران

تلخي بادمجان را با 4 روش جديد و موثر!!

نان شکم پر، صبحانه اي خوشمزه و 10 دقيقه اي!!

سوفله و گراتن چه تفاوتي با هم دارند؟

چگونه از ادويه هاي مختلف در پخت و پز استفاده کنيم؟

رفع شوري غذا با 4 روش ساده

پيتزا سيب زميني و سالامي، يک شام خوش طعم نيم ساعته

سوفله بادمجان و پنير پارمزان، يک شام سريع و خوشمزه

بال مرغ اسپايسي کنجدي، يک پيش غذاي عالي و خوشمزه

8 راز پختن يک ميگوي خوش طعم

غذاهاي ايراني را با اين روشها کم کالري درست کنيد

برگر يوناني، يک ساندويچ سالم و خوش طعم خانگي

4 نکته مهم در استفاده از روغن هاي خوراکي!!

چند ترفند مهم براي کباب کردن گوشت، مرغ، ماهي و حتي سبزيجات

تلخي بادمجان را چگونه بگيريم؟

ترفندهاي مهم آشپزي از معروفترين آشپزهاي دنيا

سس آلفردو رستوراني را با اين دستور درست کنيد

ادويه شناسي، اين مقاله را همه خانم ها بخوانند!!

شام شب يلدا، خورش اناربيج شمالي درست کنيد

شام شب يلدا امسال يک دلمه کلم متفاوت درست کنيد

غذا شب يلدا امسال را مازندراني درست کنيد، خورش سير و انار

ترشي زنجبيل را با اين دستور عالي درست کنيد

دسر شب يلدا پيتزا هندوانه اي درست کنيد!!

شام شب يلدا، براي پيش غذا کاناپه لبو درست کنيد

شام شب يلدا، مسما انار درست کنيد

طرز تهيه ترشي به سبک مادربزرگ ها

طرز تهيه رب گوجه فرنگي خانگي با يک دستور عالي

طرز تهيه لبو با 3 روش مختلف خانگي

ترشي شور خانگي را با اين دستور عالي درست کنيد

سم زدايي بدن با سوپ سير و زنجبيل

دو روش سرخ کردن بادمجان با کمترين مقدار روغن

جوجه کباب حرفه اي خانگي با 4 نکته اصلي!!

سوفله سيب و پنير چدار، يک پيش غذاي خوش طعم و آسان پاييزي + فيلم

سالاد کينوا، يک سالاد رژيمي و واقعا کم کالري

ساندويچ آووکادو و پنير، يک غذاي خوشمزه که مي توانيد با آووکادو درست کنيد

4 روش پخت ماهي که کدبانوها بايد بدانند!!

سالاد سبزيجات رژيمي براي کساني که رژيم لاغري دارند

نکته هايي براي سالم غذا درست کردن که بايد بدانيد

ترشي ليمو ترش، يک ترشي مفيد براي سرماخوردگي

ساندويچ مرغ و پنير، يک ناهار عالي براي مادراني که دانش آموز دارند

يک روش ساده براي بخارپز کردن غذا