آخرین اخبار

سيرپلو با تره، يک غذاي خوش عطر و بوي بهاري آشپزي

سيرپلو با تره، يک غذاي خوش عطر و بوي بهاري

  بزرگنمايي:

چه خبر - سيرپلو با ترهمواد لازم براي تهيه سيرپلو با تره براي 4 نفر

سير : دو گل
برنج : چهار پيمانه
تره خرد شده : دو ليوان
زعفران : يک قاشق سوپخوري
پياز : دو عدد
گوشت گوساله خورشي : نيم کيلوگرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهيه سيرپلو با تره

سير را پاک کرده، بشوييد و ريز خرد کنيد.
تره ها را پاک کرده، خيس کنيد و بعد بشوييد.
آب آن که رفت، تره ها را تقريبا ريز خرد کنيد.
برنج را پاک کرده و خيس کنيد.
پيازها را پوست کنده بشوييد و خرد کنيد.
گوشت را پاک کرده، بشوييد و تکه کنيد.
پياز را با گوشت و کمي نمک داخل قابلمه بريزيد تا بپزد.
برنج را با اضافه کردن کمي نمک روي شعله بگذاريد تا بجوشد. آن را آبکش کنيد.
سير را به تره خرد شده اضافه کرده و هم بزنيد.
سپس در زمان دم کردن برنج، يک لايه برنج و يک لايه مخلوط سبزي و سير اضافه کنيد.
زعفران را سائيده و با کمي آب جوش مخلوط کنيد و روي برنج بريزيد.
برنج را دم بگذاريد.
بعد از اين که برنج و گوشت پخت، برنج را داخل ظرف مناسب ريخته و روي آن نيز گوشت ها را بچينيد.

نکته :
1 - مي توانيد براي جلوگيري از افت فشار کمي دارچين نيز در زمان دم کردن برنج به آن اضافه کنيد.
2 - اين غذا را با يک نوشيدني با مزاج گرم مانند نوشيدني دارچين يا زنجبيل ميل کنيد.


منبع : زندگي ايده آل



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سينه مرغ سيردار، يک پيش غذاي رژيمي و خوش طعم

پاستا سوسيس پنيري، يک شام سبک و خوش طعم پاييزي

پوره غذاي کودک را چگونه درست کنيم؟

طرز تهيه پاستا پنه با مرغ و سس آلفردو

سالاد ميوه تابستاني رژيمي + فيلم

خوراک مرغ با سس پرتقال، خوشمزه ترين خوراک مرغ

رول پنيري مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان بدون نياز به پخت

فينگر فود پنير و کرفس، يک پيش غذاي نيم ساعته و خوشمزه

در پخت مرغ مجلسي، مراقب اين اشتباهات باشيد!!

همبرگر تابستاني، طرز تهيه يک شام نيم ساعته

سالاد خيار و شويد رژيمي، يک شام عالي براي شب هاي تابستان

فينگر فود قارچ و نعنا، يک پيش غذاي 20 دقيقه اي

سالاد ذرت تابستاني، يک شام سبک و کم کالري

طرز تهيه آبگوشت خوشمزه، به سبک ديزي سراهاي معروف

خوراک ماکاروني با تن ماهي، يک پيش غذاي شيک و ساده براي ميهماني

سوپ نخود فرنگي، يک سوپ سبک براي افطار ماه رمضان

فينگر فود گوشت و سبزيجات براي افطار ماه رمضان

آموزش تهيه کشک خانگي براي آش افطار ماه رمضان

سوپ گوجه فرنگي و پنير، يک افطار سبک براي ماه رمضان

شامي کباب مرغ، يک افطار مقوي براي ماه رمضان

افطار امروز آش گوجه همداني درست کنيد

جلوگيري از وا رفتن کوفته با چند نکته ساده

افطاري چي بپزيم؟ قيمه ريزه اصفهاني، يک پيشنهاد خوشمزه

افطاري چي بپزيم؟ کبه لبناني، يک غذاي خوشمزه و راحت

کوکو مرغ و قارچ، يک کتلت خوشمزه و سريع

چند نکته مهم براي سرخ کردن صحيح غذا

لواشک کيوي و توت فرنگي، با کيوي هاي مانده عيد لواشک درست کنيد

پاستا فتوچيني با سس قارچ، يک پاستاي خوش طعم خانگي

سيرپلو با تره، يک غذاي خوش عطر و بوي بهاري

خوراک زبان گاو، يک خوراک لذيذ، مقوي و در عين حال ساده

کلم بروکلي را چگونه مصرف کنيم که خواص بيشتري داشته باشد؟

فينگر فود گوشت و قارچ،پيش غذايي که با ساندويچ ميکر درست ميشود

سريعترين و ساده ترين روش پخت لازانيا!

خانمهاي کارمند بخوانند: غذاهايي که مي توانيد با آرام پز درست کنيد

گوجه شکم پر، يک پيش غذاي عالي و 10 دقيقه اي

طرز تهيه سس ليمو، يک سس خوشمزه مخصوص افراد ديابتي

خورش شويد، خوشمزه ترين غذاي شمال ايران

تلخي بادمجان را با 4 روش جديد و موثر!!

نان شکم پر، صبحانه اي خوشمزه و 10 دقيقه اي!!

سوفله و گراتن چه تفاوتي با هم دارند؟

چگونه از ادويه هاي مختلف در پخت و پز استفاده کنيم؟

رفع شوري غذا با 4 روش ساده

پيتزا سيب زميني و سالامي، يک شام خوش طعم نيم ساعته

سوفله بادمجان و پنير پارمزان، يک شام سريع و خوشمزه

بال مرغ اسپايسي کنجدي، يک پيش غذاي عالي و خوشمزه

8 راز پختن يک ميگوي خوش طعم

غذاهاي ايراني را با اين روشها کم کالري درست کنيد

برگر يوناني، يک ساندويچ سالم و خوش طعم خانگي

4 نکته مهم در استفاده از روغن هاي خوراکي!!

چند ترفند مهم براي کباب کردن گوشت، مرغ، ماهي و حتي سبزيجات