بالاخره به دليل بيماري تب کريمه کنگو جگر بخوريم يا نخوريم؟
اخبار پزشکي
بزرگنمايي:
چه خبر - با خيال راحت جگر بخوريم؟
طي هفتههاي گذشته در شبکههاي اجتماعي مطالبي منتشر شده بود که بر اساس آنها اينگونه ادعا ميشد که جمعي از پزشکان متخصص عفوني اعلام کردهاند که اگر گوشت چندين ساعت در يخچال باشد و فريز شود بخاطر تغيير پي اچ ميکروب به راحتي از بين خواهد رفت اما جگر اگر صد روز در يخچال باشد و فريز هم شود ميکروب آن از بين نرفته و ميتواند ناقل بيماري تب کريمه کنگو باشد بر همين اساس تا اطلاع ثانوي جگر نخوريد.
غلامحسن شيرازي، رئيس اتحاديه فروشندگان دل، جگر و قلوه در پاسخ به اين خبر تاکيد کرد: آنچه درباره آلودگي جگر گوسفند به ميکروب بيماري تب کريمه کنگو مطرح ميشود، قطعا شايعه بوده و حتي وزارت بهداشت هم عدم صحت اين موضوع را اعلام کرده است.
غلامحسن شيرازي: از سوي وزارت بهداشت نيز اين گونه اعلام شده که مصرف دل، جگر و قلوه مشکل خاصي نداشته و آنچه در برخي شبکههاي مجازي در اين باره عنوان شده، صحت ندارد. ما نيز اين موضوع را به واحدهاي خود ابلاغ کردهايم.
مردم ميتوانند با خيال راحت به مصرف اين مواد بپردازند چرا که آنچه در واحدهاي صنفي تهيه ميشود، تماما از سوي کشتارگاهها تامين شده و در کشتارگاهها نيز نمايندگان دامپزشکي نظارت کامل بر سلامت مواد دارند.
رئيس اتحاديه فروشندگان دل، جگر و قلوه با بيان اينکه اين شايعه پنج تا شش برابر فروش اهالي اين صنف را کاهش داده است، اين اتفاق در شرايطي رخ ميدهد که همه چيز تحت کنترل است و همانطور که اشاره شد از نظر بهداشت مواد هيچگونه جاي ترديدي وجود ندارد.
حتي افرادي که در کنار خيابانها به فروش دل، جگر و قلوه ميپردازند هم تاکنون مشکلي نداشته اند و هيچگاه رخ نداده است که در واحدهاي اين صنف مشکلي گزارش شود. اين در حالي است که در حال حاضر حداقل 800 واحد صنفي مجاز در تهران فعاليت دارند.
منبع:isna.ir
-
دوشنبه ۵ تير ۱۳۹۶ - ۳:۱۴:۲۰ AM
-
۲۲۱ بازدید
-
-
چه خبر