توليد شکلات هايي که باعث چاقي نمي شوند
چه خبر ... ؟
بزرگنمايي:
چه خبر - ساخت شکلات ها سالم توسط شرکت نستله
شرکت نستله به تازگي موفق به شناسايي راهي براي کاهش 40 درصدي ميزان شکر در شکلاتها شده است.
شرکتهاي غذايي براي توليد شيرينيهاي سالمتر از سوي دولت، سازمانهاي بهداشتي و خريداران تحت فشار هستند.
نستله توانسته فرآيندي را طراحي کند که ساختار شکر مورد استفاده در دستور تهيه مواد غذايي را تغيير ميدهد تا مقادير کم آن از شيريني بيشتري برخوردار باشد. با اين روش، ساخت آن بيشتر با استانداردهاي کنوني جامعه منطبق خواهد شد.
اين شرکت اطلاعات زيادي در مورد فرمول مورد استفاده در اين روش ارائه نکرده، اما گفته که در سال 2018 توليد اين نوع شيرينيجات را آغاز خواهد کرد.
نستله تنها شرکتي نيست که به دنبال تغيير دستورهاي تهيه به منظور توليد مواد غذايي سالمتر است. ساير تجارتهاي بزرگ مانند شرکت پپسي نيز به دنبال روشهاي مشابه هستند.
به دليل افزايش نرخ چاقي و ابتلا به ديابت، کشورهاي انگليس، مکزيک و برخي ايالتهاي آمريکا به وضع مالياتهايي بر شکر پرداختهاند تا مردم را از خريد شيرينيجات دلسرد کرده و در نتيجه با ديابت و چاقي به ويژه در کودکان مبارزه شود.
نرخ ابتلا به ديابت نسبت به سال 1980 حدود چهار برابر افزايش يافته و باورها بر است که شرکتهاي مواد غذايي تا حدي براي اين وضعيت مقصر هستند.
منبع: isna.ir
-
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۸:۴۶:۵۴ AM
-
۲۰۸ بازدید
-
-
چه خبر