جراحي جديد زيبايي در تهران: منتظر زنان چشم گربه اي باشيد!! عکس
چه خبر ... ؟
بزرگنمايي:
جراحي زيبايي چشم گربهاي
بررسي ها نشان ميدهد در بعضي مطبهاي تهران جراحي چشم گربهاي با هزينه هنگفتي در حال انجام است. جالب است که دکتر اصغر اسماعيلزاده، متخصص جراحي پلاستيک ميگويد ممکن است بعضي افراد غير متخصص چنين خدماتي ارائه دهند، اما مطمئن باشيد هيچ وقت بيمار به هدفي که در ذهنش داشته نميرسد.
سالانه 100 تا 200 هزار عمل جراحي زيبايي بيني در کشور انجام ميشود. اين آمار هرچند رسمي نيست، اما کمتر کسي در اين شک دارد که تعداد عمل جراحي زيبايي در ايران در جهان بيرقيب است. کساني که نگران اين آمار و ارقام بودند، حالا دغدغههاي جديدي هم پيدا کردند. همين چند وقت پيش بود که رسانهها از مد شدن يک جراحي پلاستيک جديد به نام گوش الاغي خبر دادند.
هنوز تب و تاب گوش الاغي فروکش نکرده که يک مد جديد هم از راه رسيده به نام «چشم گربهاي». اول فکر کرديم اين موضوع يک شوخي ساده در شبکههاي اجتماعي است، اما وقتي با مطب يک جراح پلاستيک تماس گرفتيم، ديديم ماجرا واقعيت دارد و اصلا شوخي نيست. اينطور که پيداست ترکتازي شبکههاي اجتماعي و شيوه جديد سبک زندگي، سلامت جامعه را هم نشانه رفته است. البته بايد از نظر رواني هم اين موضوع را بررسي کرد که چطور يک فرد حاضر است حساس ترين عضو بدن يعني چشم خود را زير تيغ جراحي ببرد تا شبيه گربه و پلنگ شود!
جراحي چشم گربه اي
![جراحي چشم گربه اي]()

مظنه چشم گربهاي چند؟
در مطبي که ما تماس گرفتيم گربهاي کردن چشمها 12 ميليون تومان آب ميخورد. منشي مطب تاکيد ميکند اين عمل فقط مختص خانمها نيست و آقايان هم ميتوانند از اين خدمات استفاده کنند. در مورد شيوه انجام عمل توضيح ميدهند: در اين عمل چشم و دم ابروها به بالا کشيده ميشود. مدت زمان جراحي حدود 3 ساعت است و بلافاصله بعد از عمل بيمار مرخص ميشود.
در پاسخ به نگراني ما در مورد عوارض اين جراحي هم ميگويند: در اين عمل نيازي به بيهوشي نيست و تحت بيحسي موضعي با تزريق داروهاي آرامبخش انجام ميشود. بخيهها هم يک هفته بعد از عمل کشيده ميشوند. عوارضي هم جز اندکي جاي زخم پاي چشم و کبودي که به مرور زمان برطرف ميشود وجود ندارد.» در پايان هم دوستانه به ما اطمينان خاطر ميدهد که ماندگاري اين جراحي دائمي است و نياز به تکرار آن نيست.
به اسم چشم گربه اي، کيسه دوخته اند
دکتر اصغر اسماعيلزاده، متخصص جراحي پلاستيک در مورد رواج يافتن اين نوع عمل ميگويد: گمان نميکنم افرادي که به مراجعان چنين خدماتي ارائه ميدهند متخصص جراحي پلاستيک باشند. اينها افرادي هستند که از رشتههاي ديگر با انگيزه کسب درآمد بيشتر به اين کار روي ميآورند.» او در پاسخ به اين سوال که آيا خود شما تاکنون مراجعاني داشته ايد که درخواست اين جراحي را داشته باشند توضيح ميدهد: «بعضي از مردم تحت تاثير تبليغات ماهوارهاي و اينترنتي ممکن است مراجعه کنند و درخواست چنين عملي داشته باشند.
از من شخصا اگر چنين درخواستي شود، نه تنها مراجعان را تشويق نميکنم، بلکه با تمسخر با آنها برخورد ميکنم. هرچند بعضي پزشکان ممکن است با انگيزه کسب درآمد اين کار را انجام دهند و البته مطمئن باشيد بيمار هم به چيزي که در ذهنش داشته نميرسد.»
منبع: salamatonline.ir
-
۲۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۴:۲۷ ب.ظ
-
۳۴۷۵ بازدید
-

-
چه خبر