آخرین اخبار

ويژگي هاي يک رستوران سالم و قابل اعتماد اخبار پزشکي

ويژگي هاي يک رستوران سالم و قابل اعتماد

  بزرگنمايي:

چه خبر - يک رستوران سالم چه ويژگي هايي دارد؟

رفتن به رستوران براي خيلي از ما نوعي تفريح و لذت بويژه در پايان هفته يا تعطيلات محسوب مي‌شود. با اين‌حال خيلي‌ از ما کاملا نمي‌دانيم که استانداردهاي يک رستوران خوب چيست.
اين استانداردها لزوما به لوکس بودن يک رستوران يا گران بودن غذاهايش بازنمي‌گردد، بلکه به گفته مهندس سهيل پورگلنار، دبير جشنواره تخصصي فودکورت ايران و مشاور در راه‌‌اندازي و بهره‌برداري از فودکورت‌ها و مجتمع‌هاي رستوراني، در مقايسه دو رستوران که يکي بسيار لوکس و با غذاهاي گران فعاليت مي‌کند و ديگري، معمولي‌تر و با قيمت غذاهايي پايين‌تر به مشتريان سرويس مي‌دهد بايد ديد کدام‌ يک استمرار بيشتري را در حفظ کيفيت و سلامت غذا و محيط براساس طيف مخاطبانش حفظ خواهد کرد.
براي اين که دريابيم که رستوراني، تائيد سلامت و کيفيت را دريافت مي‌کند يا نه، بايد ببينيم که چه برنامه‌هايي را براي ايجاد حس رضايت و لذت مشتري در نظر گرفته است. اين برنامه‌ها بسيار متنوع و شامل موارد زير است:
ايجاد فضايي دلنشين، ارائه منويي بدون ابهام، قيمت‌هايي متناسب با توان و بودجه مخاطبان پيش‌بيني شده، پرسنلي مودب و وظيفه‌شناس و بهداشتي فراگير در آشپزخانه، غذا و کل قسمت‌هاي رستوران. همه اين موارد مي‌توانند برنامه‌هايي هدفمند براي کسب رضايتمندي مشتريان در به کار بردن واژه «رستوران خوب و سلامت» باشند.

بهداشت فردي پرسنل رستوران

بعد از بهداشت عمومي که با يک نظر کلي در بدو ورود به يک رستوران، قابل تشخيص است، بهداشت فردي پرسنل رستوران، مهم‌ترين ديد اوليه را به مشتري مي‌دهد.
در فودکورت‌ها، لباس سالن کارها و مديران سوپروايزر و در رستوران‌ها، لباس، مو و چهره گارسون‌ها و صندوقدار در بدو ورود بشدت با مشتري ايجاد ارتباط خواهد کرد.
بعد از آن و پس از نشستن مشتريان روي صندلي‌ها، قاعدتا ايجاد حس خوب و رضايت پيش از صرف غذا، فقط از طريق تميز و بهداشتي بودن محيط حاصل خواهد شد. گاهي ديده شده بسياري از مشتريان که براي اولين بار به يک رستوران مي‌آيند، اگر در بدو ورود حس خوبي را از محيط و بهداشت عمومي و پرسنل آن به دست نياورند، پيش از هر سفارش غذايي فورا آنجا را ترک مي‌کنند و مقصدي جديد را براي صرف غذا انتخاب مي‌کنند.

پخت غذا در مقابل مشتري
عکس رستوران,رستوران,رستوران شيک

براي بسياري از مشتريان، قابل رويت بودن آشپزخانه يا مراحل پخت غذا يک عامل اطمينان بخش از حيث سلامت و بهداشت غذاي سرو شده محسوب مي‌شود.
البته بهره‌گيري از اين قابليت، بستگي به نوع منو و غذاي آن رستوران دارد. ضمن اين‌که لازم است تا همواره آشپزخانه‌ها به بخش‌هاي آماده‌سازي، شست‌وشو، پخت و سرو تقسيم شوند. با اين تفاسير، اگر بخش سرو و بخشي از بخش پخت در معرض ديد مشتري قرار گيرد، مسئولان رستوران ناگزير خواهند بود تا به دليل اشراف مشتري بر آن بخش‌ها، استاندارد‌هاي بهداشتي و نظافت را رعايت کنند و اين امر به ايجاد حس خوب در ديد و ذهن آنها کمک شاياني مي‌کند.

يک منوي غذايي سالم

بررسي‌ها نشان داده است که مشتريان از صداقت منوي چاپ شده، بيش از سلامت آن رضايت دارند. مشتري‌اي که به فرهنگ سلامت يک رستوران اعتقاد دارد با اين ايده وارد رستوران مي‌شود که غذاهاي مورد ادعا از بهترين مواد اوليه و با شرايط بهداشتي حداکثري تهيه شده است.
چيزي که خيلي در لحظه سفارش غذا تعيين‌کننده است، کميت مورد ادعاي رستوران‌ها در ترکيبات غذاي مورد نظر است. مشخصاتي از قبيل وزن، صحت ادعا در استفاده از فلان مواد يا کيفيت پخت.
همچنين اين‌که در غذاهاي فست‌فود يا کباب‌ها، نوع سوسيس و کالباس يا ميزان استفاده از گوشت گرم و تازه کباب‌ها چقدر با واقعيت عنوان شده همخواني دارد، از مشخصاتي است که عمل به آن در تائيد منوي غذايي سالم موثر است.

نظرسنجي مداوم از مشتريان رستوران

اصولا مشتري بايد بداند که حضورش در رستوران براي صاحبان آن اهميت دارد. مشتري بايد حس کند که رضايت يا عدم رضايت وي از رستوران ديده مي‌شود و نظرات يا انتقاداتش در رويه آتي رستوران موثر است.
پس نظرسنجي مداوم از مشتريان با استفاده از امکانات نظرسنجي مي‌تواند يک مدير را از کليات و گاهي از جزئيات نظرات مشتريان يک رستوران آگاه سازد و آگاهي مشتري از اين امر به ايجاد حس مضاعف رضايتمندي در وي کمک شاياني خواهد کرد.

بيشتر بدانيد : چگونه در رستوران غذاي سالم بخوريم؟

بيشتر بدانيد : سالم ترين فست فود و خطرناک ترين فست فود کدامند؟

بيشتر بدانيد : هرگز در رستوران روي غذايتان فلفل نريزيد!!!

بيشتر بدانيد : کثيف ترين چيزها در رستوران که نبايد به آنها دست بزنيد


منبع: jamejamonline.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

پيش بيني بيماري هاي قلبي از کودکي امکان پذير شد

مهار سلول هاي سرطاني با قرص زعفران

درمان شنوايي با يک راهکار جديد

شراب دست ساز چگونه باعث مرگ و نابينايي مي شود؟

کشف روشي جديد براي کاهش قند خون با مواد خوراکي

افزايش طول عمر با 5 عادت ساده

توصيه هاي وزارت بهداشت به دانش آموزان در سال تحصيلي جديد

مقابله با دو سرطان خطرناک با پوست سيب

درمان آپانديس بدون جراحي و با آنتي بيوتيک

نابود کردن سلول هاي سرطاني با داروهاي آنتي سايکوتيک

امکان پيش بيني بيماري قلبي تا 10 سال

داروي پيشگيري از ايدز توليد شد

شرايط بهداشتي براي نذري دادن و نذري گرفتن

آيا چاي کيسه اي سرطانزاست؟

اگر به تازگي واکسن آنفولانزا زده ايد حتما بخوانيد

واکسن آکنه به زودي توليد مي شود

پروتز سينه موجب سرطان مي شود؟ پاسخ به سوالات مهم پروتز سينه

شير شتر را بجوشانيد تا از تب مالت در امان بمانيد

سرطان سر و گردن به چه علتي بروز مي کند؟

اينترنت چطور مغز شما را خراب مي کند؟

خطرات مصرف مسکن در بيماران آلزايمري

اولين داروي پيشگيري از ميگرن، شهريور ماه به بازار مي آيد

اهميت تغذيه با شير مادر، به مناسبت روز جهاني شير مادر

تب کريمه کنگو جان 5 نفر را گرفت !

ويژگي هاي يک رستوران سالم و قابل اعتماد

آيا بيماري ايدز با نيش پشه منتقل مي شود؟

روغن کانولا کانادايي can oil نخريد

تشخيص سوزاندن چربي و قند با دستگاه لومن Lumen

سي تي اسکن عامل بروز سرطان خون

عمل باي پس معده ، عملي براي لاغري

بهبود زخم ديابتي با لارو درماني

آزمايش خون روشي براي تعيين دقيق زمان زايمان

با عبور از 80 سالگي روند مرگ رو به کاهش مي‌گذارد

چطور از فردي که مورد تجاوز جنسي قرار گرفته مراقبت کنيم؟

دستخط بد برخي از پزشکان سالانه باعث مرگ چند انسان مي شود؟

چه افرادي نبايد به استخر بروند؟

درمان سرطان روده بزرگ با زهر زنبور عسل

روش نابودي باکتري ها بدون آنتي بيوتيک کشف شد

تشخيص سرطان تنها با چند قطره خون امکان پدير شد

کم خوني و کمبود آهن و مهم ترين علت هاي آن چيست؟

چاقي همه ايراني ها را تهديد مي کند + عوارض چاقي

ابتلا به زوال عقل در ميان سالي با زياد نشستن مرتبط است

صحبت با چند نفر از مسمومين به قارچ هاي سمي

گردن درد و علت هاي عجيب آن

تشخيص پوکي استخوان از روي تراشه هاي ناخن

تشخيص قارچ سمي لطفا قارچ مشکوک نخريد

کشف درمان جديد آلزايمر با يک مولکول کوچک

مصرف ريتالين براي شب امتحان خوب است؟

چرا سرطان معده و سرطان مري در ايران رايج است؟

سلول هاي سرطاني را خودمان تغذيه مي کنيم