آخرین اخبار

محصولات مایکروسافت در ایران اوریجینال عرضه می‌شود

بررسی نقش مخرب سیستم‌های عامل کرک‌شده در امنیت، سرعت و پایداری رایانه‌هاکسب و کار

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیراصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولید‌کننده و هزینه‌های نگه‌داری(Maintenance) بالاست. این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌تواند هزینه‌ای بیش‌تر از تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند.

ImgeAlt

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن بی فایده است.

نمونه این موضوع آلوده‌شدن گسترده سیستم‌های سازمانی و شخصی در ایران به ویروس باجگیر در سال 2017 باوجود استفاده از نرم‌افزار‌های امنیتی (آنتی ویروس)‌های معتبر و به‌روز است. این نوع ویروس از حفره‌ای در سیستم عامل برای نفوذ استفاده می‌کند که تنها با به‌روزرسانی ویندوز رفع می‌شود.

نباید از یاد برد که هر نرم‌افزار رایانه طبق منطق مشخصی بر اساس سیستم عاملی که روی آن نصب شده است، اجرا می‌شود و زمانی که سیستم عامل کاربر نواقص و ایرادهای امنیتی داشته باشد، نرم‌افزار امنیتی کاربرد چندانی ندارد.

افرادی که وقت و انرژی زیادی را صرف تولید فایل‌های Crack و از بین بردن محدودیت‌های نرمافزارها و سیستم‌های عامل‌ به طور رایگان می‌کنند، قطعاً با دلیل مشخص و حساب‌شده‌ای به این کار اقدام کرده‌اند.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرور ها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، نبود آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیر اصلی و نبود زیرساخت فرهنگی برای پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack‌شده و نسخه‌های غیراصلی استفاده کنند.

از آنجایی که ویندوزهای غیراصلی دارای ایرادها و نواقص زیادی هستند و توسط مایکروسافت به‌روزرسانی نمی‌شوند در صورت وقوع مشکل تنها راه‌حل نصب مجدد ویندوز و پذیرش خطر از دست‌دادن بخشی از فایل‌هاست که این امر برای کاربر علاوه بر ازدست‌دادن بخشی از اطلاعات، موجب می‌شود که  زمان زیادی را نیز از دست دهد. این مورد در ابعاد یک سازمان می‌تواند موجب آسیب‌ها و اتلاف زمان گسترده‌تری شود.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند. دلیل این مسئله عدم آشنایی خریداران سازمانی و شخصی با نحوه استعلام لایسنس (نسخه اصلی) خریداری‌شده از شرکت تولید‌کننده (و نه فروشنده) به طور مستقیم است.

شرکت رایان نت سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اصلی مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه مفتخر به ارائه تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت به صورت مستقیم، بدون واسطه و با شرایط تحویل آنی است.

گفتنی است لایسنس‌ها مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند. هم‌چنین هر گونه پشتیبانی ارائه‌شده توسط مایکروسافت مانند امکان آپگرید که به خریداران دیگر ارائه می‌شود به دارندگان لایسنس‌های خریداری‌شده از این شرکت نیز توسط مایکروسافت ارائه می‌شود.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت در ایران برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آن‌لاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

انتشار محتوا:اخبار رسمی

اخبار خواندنی

طرح دوفوريتي مستنثي شدن ازقانون منع به کارگيري بازنشستگان منتفي شد

سوابق کاري و تحصيلي 4 وزير پيشنهادي از سوي روحاني

اولين افشاگري جهانگيري از اختياراتش در دولت

خنثي شدن طرح داعش براي نفوذ به ايران

جسد خاشقچي بالاخره کجاست؟

کارمند توئيتر جاسوس عربستان از آب درآمد

ترامپ يک زن را براي جانشيني هيلي ترجيح مي‌دهد

روحاني 4 وزير پيشنهادي را به مجلس معرفي کرد

ترامپ: از توضيح عربستان درباره کشته شدن خاشقجي راضي نيستم

روحاني استعفاي آخوندي وشريعتمداري را پذيرفت/ انتصاب اسلامي به سرپرستي وزارتخانه‌هاي راه و شهرسازي

خيز جدي آخوندي براي شهرداري تهران

انتصاب سرپرست وزارت راه و شهرسازي به زودي

وزير راه و شهرسازي استعفايش را منتشر کرد

آيت الله احمد خاتمي:قصه تصويب FATF هنوز تمام نشده است

ميرسليم: دولت براي پرداخت بدهکاري‌هايش بازار ارز را آشفته کرده

هتاکي کريمي قدوسي برايش دردسرساز مي‌شود

نگراني آمريکا از سرنوشت خاشقجي روزنامه‌نگار مخالف دولت سعودي

تلاش دوجانبه ايران و پاکستان براي عمليات فوري عليه گروگان‌گيرهاي ايراني

واکنش مطهري به اظهارات دادستان درباره حضور زنان در استاديوم

احمد توکلي: اين جملات از من نيست

متلک به خاطرات هاشمي، وزيرديپلمه احمدي نژاد و شنود مهاجراني

صداوسيما اشتهايي سيري‌ناپذير براي عزاداري و مداحي دارد

اگر حضور زنان در ورزشگاه تکرار شود به دادستان تهران دستور ورود مي دهم

رهبري:در دوران پهلوي تعداد دانشجويان کشور150 هزار نفر بود اما حالا بيش از 4 ميليون است

مدير شرکت نمايندگي تويوتا در ايران دستگير شد+جزييات

مرزبانان ميرجاوه بيهوش و سپس ربوده شدند

کيهان: در دانشگاه علامه چه مي گذرد؟ منتظر فتنه بزرگ باشيد

علم الهدي: حدود 2-3 ميليون حقوق مي گيرم

پشت پرده استعفاي جنجالي عارف

پاسخ رهبري به يک استفتاء درباره نگهداري سگ

تحريم هاي جديد و گسترده آمريکا عليه چندين بانک،شرکت و سازمان بسيج

هاشمي شاهرودي در جلسات شوراي نگهبان هم ديگر شرکت نمي کند

تجمع بازنشستگان مقابل مجلس

واکنش زاکاني به داستان «چشمک معنادار نعمتي»

گزارش کيهان از مهماني مختلط ايراني ها در سفارت فرانسه

... تو هم بزن!

ماجراي دستور ميرحسين موسوي درمورد فرزند يکي از سران قوا

توضيح سفير ايران در ترکيه دربارۀ خبر حمله انتحاري به سفارت

«صديقي» جايگزين آيت الله جنتي شد

خبر فوري؛بمب‌گذاري انتحاري در سفارت ايران در ترکيه/واکنش ايران

دولت تصميمي براي سهميه‌بندي و افزايش قيمت سوخت ندارد

شکايت رئيس دولت اصلاحات از 4 نفر

شهردار تهران هم رفتني شد/ شهردار بعدي کيست؟

فراخوان رهبري از مراجع رسمي و نخبگان براي نظر مشورتي

فرار قاليباف به آلمان؟!

جاسوس 2 تابعيتي به 8 سال و 6 ماه حبس محکوم شد

وقت انتخابات نبايد به لُپ لُپ رجوع کنيم!

سخنان روحاني در دانشگاه تهران/فريادهاي اعتراضي دختر دانشجو به روحاني

حسن عباسي به حبس قطعي محکوم شد