آخرین اخبار

محصولات مایکروسافت در ایران اوریجینال عرضه می‌شود

بررسی نقش مخرب سیستم‌های عامل کرک‌شده در امنیت، سرعت و پایداری رایانه‌هاکسب و کار

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیراصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولید‌کننده و هزینه‌های نگه‌داری(Maintenance) بالاست. این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌تواند هزینه‌ای بیش‌تر از تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند.

ImgeAlt

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن بی فایده است.

نمونه این موضوع آلوده‌شدن گسترده سیستم‌های سازمانی و شخصی در ایران به ویروس باجگیر در سال 2017 باوجود استفاده از نرم‌افزار‌های امنیتی (آنتی ویروس)‌های معتبر و به‌روز است. این نوع ویروس از حفره‌ای در سیستم عامل برای نفوذ استفاده می‌کند که تنها با به‌روزرسانی ویندوز رفع می‌شود.

نباید از یاد برد که هر نرم‌افزار رایانه طبق منطق مشخصی بر اساس سیستم عاملی که روی آن نصب شده است، اجرا می‌شود و زمانی که سیستم عامل کاربر نواقص و ایرادهای امنیتی داشته باشد، نرم‌افزار امنیتی کاربرد چندانی ندارد.

افرادی که وقت و انرژی زیادی را صرف تولید فایل‌های Crack و از بین بردن محدودیت‌های نرمافزارها و سیستم‌های عامل‌ به طور رایگان می‌کنند، قطعاً با دلیل مشخص و حساب‌شده‌ای به این کار اقدام کرده‌اند.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرور ها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، نبود آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیر اصلی و نبود زیرساخت فرهنگی برای پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack‌شده و نسخه‌های غیراصلی استفاده کنند.

از آنجایی که ویندوزهای غیراصلی دارای ایرادها و نواقص زیادی هستند و توسط مایکروسافت به‌روزرسانی نمی‌شوند در صورت وقوع مشکل تنها راه‌حل نصب مجدد ویندوز و پذیرش خطر از دست‌دادن بخشی از فایل‌هاست که این امر برای کاربر علاوه بر ازدست‌دادن بخشی از اطلاعات، موجب می‌شود که  زمان زیادی را نیز از دست دهد. این مورد در ابعاد یک سازمان می‌تواند موجب آسیب‌ها و اتلاف زمان گسترده‌تری شود.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند. دلیل این مسئله عدم آشنایی خریداران سازمانی و شخصی با نحوه استعلام لایسنس (نسخه اصلی) خریداری‌شده از شرکت تولید‌کننده (و نه فروشنده) به طور مستقیم است.

شرکت رایان نت سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اصلی مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه مفتخر به ارائه تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت به صورت مستقیم، بدون واسطه و با شرایط تحویل آنی است.

گفتنی است لایسنس‌ها مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند. هم‌چنین هر گونه پشتیبانی ارائه‌شده توسط مایکروسافت مانند امکان آپگرید که به خریداران دیگر ارائه می‌شود به دارندگان لایسنس‌های خریداری‌شده از این شرکت نیز توسط مایکروسافت ارائه می‌شود.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت در ایران برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آن‌لاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

انتشار محتوا:اخبار رسمی

اخبار خواندنی

شوراي نگهبان لايحه اصلاح قانون مبارزه با پولشويي را رد کرد

معني اين پلاکارد اين است که دستهايي در قتل هاشمي درکار بوده است؟

پيام تسيت رئيس‌جمهور براي درگذشت عزت‌الله انتظامي

يک نماينده مجلس؛ تنها کارمند خانواده خودم هستم

اصل جمله رهبر انقلاب درباره "مذاکرات" منتشر شد

واکنش بغداد به هشدار سفير عراق براي سفر به تهران

تاييد کليات طرح «اصلاح قانون ممنوعيت به کارگيري بازنشستگان»

واکنش ظريف به شبهات مطرح شده در مورد سهم درياي خزر

دادگاه معاون ارزي بازداشت شده بانک مرکزي علني خواهد بود

هشدار هاشمي رفسنجاني نسبت به بهمن اعتراضات مردمي

ادعاي پنتاگون از آگاهي داشتن آمريکا از آزمايش هاي موشک هاي ضدکشتي ايران

«محسن رضايي» براي دور زدن تحريم ها دست به کار شد

دستي که آسانژ از ايالات متحده رو کرد

آيت الله جنتي خواستار برگزاري علني دادگاه مفسدان اقتصادي شد

پويش «فرزندت کجاست» براي نماينده تهران دردسر شد!

نماينده آمل: روحاني موافقتنامه واگذاري سهم بيشتري از امتياز خزر را امضا کرده

نماينده جنجالي مجلس به کمپين #فرزندت_کجاست؟ پيوست

رجايي به احمدي‌نژاد: در «وليعصر» يک چهارپايه بگذار و روي آن بشين

سرنوشت پرونده فسادهاي بزرگ دولت نهم و دهم چه شد؟

روحاني در مجلس افشاگري نکند، متهم اصلي مي‌شود

قاسمي: ادعا‌ي «صفراف» درباره خزر بي اساس است

توضيح استانداري تهران درخصوص خبر بازداشت عضو شوراي شهر

پافشاري دوباره العبادي به قطع تبادلات ارزي عراق با ايران

عذرخواهي «پورابراهيمي» از خانواده «پزشکيان»

ظريف: تحريم هاي آمريکا باعث تغييري در سياست هاي منطقه اي ايران نمي شود

پاسخ به حواشي که نامه روحاني درست کرد

زيباکلام: اگر کسي فرزندانش در اسلامشهر و شوش است به کشور وفادار است؟

«نه» به خواسته احمدي‌نژاد از وزير کشور

سهم ايران از خزر حدود 17 درصد مي‌شود

واکنش جالب رهبر انقلاب به شعار «مفسد اقتصادي اعدام بايد گردد»

العبادي به تهران نمي آيد

مهاجراني: آقايان شرافت براي همين روزهاست!