بزرگنمايي:
چه خبر - درمان حالت تهوع در سفر1. درمان حالت تهوع در سفر با سيب
رساندن مقدار کمي فيبر به بدن در مواقعي که با حالت تهوع مواجه ميشويد، ترکيبات شيميايي تهوعساز را از بدن خارج ميکند. با اين حال، دريافت فيبر زياد در اين حالت ميتواند حالت تهوع را بدتر کند. متخصصان ميگويند يکي از ويژگيهاي فيبر، اين است که هضم را آهسته ميکند و همين حالت ميتواند به تسکين حالت تهوع منجر شود.
همانطور که اشاره شد، فيبر ميتواند تاثير معکوس هم داشته باشد و مانند عامل محرک براي افزايش حالت تهوع عمل کند. به همين دليل، متخصصان ميگويند که تحت هيچ شرايطي از فيبر زياد براي درمان حالت تهوع کمک نگيريد. مصرف يک عدد سيب بهصورت روزانه در کنار سبزيهاي خام تُرد مانند هويج، ترفند خوبي براي پيشگيري از ايجاد حالت تهوع است. در ضمن، اگر در هضم مواد غذايي جامد مشکل داريد، حتما از آب سيب يا سس سيب استفاده کنيد.
2. درمان حالت تهوع در سفر با زنجبيل
زنجبيل، يکي از ترکيباتي است که هم حالت تهوع و هم استفراغ را تسکين ميدهد. شما ميتوانيد از چاي زنجبيلي، خود زنجبيل، آبنباتهاي زنجبيلي يا بيسکويتهاي زنجبيلي براي رفع حالت تهوع استفاده کنيد. مطالعات نشان دادهاند که زنجبيل، علائم تهوع را خصوصا در زنان باردار به خوبي تسکين ميدهد. ترشي زنجبيل هم که همراه با سوشي مصرف ميشود، ميتواند همين تاثير را براي مقابله با حالت تهوع و رفع آن داشته باشد.
3 . درمان حالت تهوع در سفر با آب
نوشيدن چند جرعه آب ساده در مواقع مواجهه با حالت تهوع، يکي از ترفندها براي تسکين اين مشکل است. بهعلاوه، اگر در طول روز به اندازه کافي آب بنوشيد و تعادل آب را در بدن حفظ کنيد، مانع از ابتلا به تهوع و همچنين سردردهاي همراه با تهوع ميشويد. اگر به نوشيدن آب زياد در طول روز عادت نداريد، بهتر است که نوشيدن آب را براساس يک برنامه منظم در طولانيمدت افزايش دهيد.
بهگفته متخصصان، نوشيدن مايعات (خصوصا آب ساده) از کمآبي بدن جلوگيري ميکند، اما زيادهروي در مصرف مايعات دقيقا ميتواند نتيجه معکوس داشته باشد و به تشديد حالت تهوع منجر شود.
4. درمان حالت تهوع در سفر با مغزهاي خام
کمبود پروتئين در بدن، يکي از عواملي است که ميتواند به شکلگيري حالت تهوع منجر شود يا آن را تشديد کند. بنابراين، مصرف مواد غذايي سرشار از پروتئين سالم مانند مغزهاي خام (حتي کره بادامزميني خالص، در صورت آلرژي نداشتن به آن) که هضم راحتي هم دارند، ترفند مناسبي براي رفع تهوع يا حتي جلوگيري از به وجود آمدن آن است.
پروتئينهاي سالم مانند مغزهاي خام، انرژي تخليهشده را سريعا جايگزين ميکنند و به همين دليل سريعا حالت تهوع را از بين ميبرند. به گفته متخصصان، اگر حالت تهوع به علت گرسنگي شديد، پايين آمدن سطح قند خون يا بارداري ايجاد شده باشد، خيلي بهتر نسبت به پروتئينها و چربيهاي درون مغزهاي خام واکنش مثبت نشان ميدهد.
با اين حال، اگر بدن شما درحال مقابله با ويروسها باشد، مصرف مغزهاي خام و منابع پروتئيني ديگر ميتواند حالت تهوع را تشديد کند. استفاده از وعدههاي غذايي کمچرب و کمپروتئيني که سرشار از مواد غذايي نشاستهاي باشند، بهترين انتخاب در مواقع مواجهه با حالت تهوع است.
5. درمان حالت تهوع در سفر با موز
اگر حالت تهوع شما با کمآب شدن بدن همراه باشد، يا به استفراغ منجر شود، بايد چند تکه موز بخوريد. موز ميتواند به تامين پتاسيم مورد نياز بدن کمک کند که معمولا ذخاير آن در مواقع مواجهه با حالت تهوع تخليه شده است. درواقع پتاسيم، نوعي الکتروليت است که در طي استفراغ يا اسهال از بدن خارج ميشود. در ضمن، موز حالت نشاستهاي و چسبناک دارد که خودش ميتواند براي رفع اسهال مفيد باشد.
منبع : salamatism.com