بزرگنمايي:
چه خبر - آجيل و پيشگيري از بروز سرطان
يک مطالعه جديد انجام شده توسط محققان مرکز سرطانشناسي دانشگاه ييل Yale نشان داد که بيماران مبتلا به سرطان کولون يا سرطان روده که به طور مرتب آجيل مصرف ميکنند، خطر عود سرطان در آنها کاهش مييابد.
اين مطالعات همچنين نشان داد که مصرف آجيل ميتواند از طريق کاهش چربي به سلامت افراد کمک کند و خطر مرگ زودرس را کاهش دهد.
چارلز فوکس، مدير مرکز سرطان ييل و همکارانش در اين مطالعه که شامل بيش از 800 بيمار مبتلا به سرطان کولون بود، دريافتند بيماراني که آجيل مصرف ميکنند، خطر مرگ زودرس کمتري نسبت به همتايانشان دارند که آجيل نميخورند.
فوکس و همکارانش در مطالعه خود نوشتند: ارتباط ميزان مصرف کلي آجيل با نتايج بهبود در ساير عوامل شناخته شده يا مشکوک به عود بيماري و مرگ ناشي از سرطان شناخته شده است.
يافتههاي اين تحقيق نشان ميدهد که بيماران مبتلا به سرطان روده ميتوانند از مصرف بادامزميني و مغزهاي درختي مانند بادام، گردو و گردوي آمريکايي بهره ببرند. همچنين افراد کاملا سالم بايد آجيل را به رژيم غذايي خود اضافه کنند.
مطالعهاي در سال 2015 نشان داد که مصرف روزانه 42 گرم بادام با بهبود سطح ليپوپروتئينهاي کمچگالي و کلسترول کلي در افراد ميانسال که اضافه وزن داشتند و سطح کلسترول بد در بدن آنها بالا بود، مرتبط است.
محققان همچنين دريافتند کساني که ميخواهند تورم ناخوشايند شکم را کاهش دهند يا از بين ببرند، مصرف آجيل، کاهش چربي دور کمر و پا را به همراه دارد.
مصرف آجيل در بارداري
براي زنان، مصرف آجيل در دوران بارداري ممکن است خطر ابتلا به آلرژي را در کودک کاهش دهد. محققان در مطالعهاي که بيش از 8200 کودک را شامل ميشد، دريافتند کودکاني که مادران آنها حداقل پنج بار در هفته بادامزميني و آجيل ميخورند، کمترين خطر ابتلا به آلرژي را دارند.
سرطان پروستات دومين سرطان کشنده در ميان مردان آمريکايي است. آمار مرکز کنترل و پيشگيري بيماريهاي ايالات متحده آمريکا نشان ميدهد که در سال 2014، در ايالات متحده آمريکا بيش از 28 هزار و 300 مرد بر اثر سرطان پروستات کشته شدهاند.
افرادي که آجيل مصرف ميکنند، خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي و سرطاني را کاهش ميدهند.خوردن روزانه 20 گرم آجيل، خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي تا 30 درصد، خطر ابتلا به سرطان را به ميزان 15 درصد و مرگ زودهنگام را 22 درصد کاهش ميدهد.
با توجه به اينکه به ايام نوروز نزديک هستيم مصرف آجيل بيشتر از قبل خواهد شد. آجيل هاي مختلف فوايد زيادي براي سلامت دارند، اما بايد توجه داشته باشيد که مصرف زياد آجيل ها براي بدن ضرر دارد. آجيل ها کالي زيادي دارند که اين مسئله مشکل ساز است. نکته ديگر در مورد مصرف اجيل ها اين است که توصيه اکيد کارشناسان تغذيه و پزشکان مصرف آجيل به شکل خام مي باشد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : مضرات مصرف بيش از اندازه آجيل در ايام عيد
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چگونه خوردن آجيل مي تواند براي لاغري به شما کمک کند؟
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : به آجيل "نه" نگوييد
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 6 اشتباه رايج درباره آجيل
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کدام آجيل براي کدام بيماري سودمند است؟
منبع : isna.ir