فوايد ترب سفيد
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - خواص ترب سفيد چيست؟
ترب سفيد داراي ويتامينهاي گروه A، B و C فراوان و همچنين مواد معدني فسفر، آهن، کلسيم، پتاسيم، روي، منگنز و منيزيم، کربوهيدرات ها، فيبر و قند است. کالري آن کم است و خوردن آن به تسريع روند هضم غذا کمک ميکند؛ به همين دليل براي افرادي که رژيم دارند، مناسب است. پس از درآمدن اين گياه از خاک در صورت باقيماندن برگ، خاصيت آن کاهش مييابد براي همين بعد از درآوردن آن از خاک، برگها کنده ميشود.
معمولا ترب سفيد به صورت خام مصرف مي شود. اما براي نگهداري از آن به مدت طولاني، به صورت ترشي يا خشک شده هم قابل استفاده است. ژاپني ها از قسمت انتهايي ترب که کمي خشک است، براي سالاد و از قسمت نزديک برگ که پرآب و شيرين است، براي پخت و پز استفاده مي کنند.
افزودن اين گياه به رژيم غذايي در مرحلۀ نخست موجب بهبود گوارش، به واسطۀ آنزيمي به نام دياستاز مي شود که به رفع سوء هاضمه، سوزش معده و حتي سر درد و تهوع کمک ميکند. در اين ميان، ايزوتيوسيانات که علت تندي و تيزي ترب است، ميتواند به بهبود گردش خون و جلوگيري از لخته شدن آن کمک کند.به گزارش سايت ديده بان علم ، عصاره گرفته شده از ترب خام به صورت سنتي براي تسکين سردرد، تب، التهاب لثه و سوزش يائسگي کاربرد داشته است، زيرا آثار ضدالتهابي و خنک کننده دارد. تربسفيد مقادير زيادي پتاسيم، ويتامين ث و فسفر دارد و مواد مغذي آن براي حفظ و ارتقاي سلامت ضروري است.
منبع : isw.ir
-
شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۷:۳۹:۱۱ PM
-
۳۳۵ بازدید
-
-
چه خبر