پاستاي گياهي مخصوص گياهخوران
آشپزي
بزرگنمايي:
پاستا را اين بار به روش گياهخواران درست کنيدمواد لازم براي پاستاي گياهي :
گل کلم : يک عدد کوچک
قارچ خرد شده : 225 گرم
روغن زيتون : يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل : به اندازه کافي
پاستا به شکل دلخواه : 225 گرم
سير رنده شده : يک حبه
تخم مرغ : 2عدد
پنير رنده شده پارميزان : نصف پيمانه
جعفري خرد شده : يک قاشق غذاخوري
طرز تهيه پاستاي گياهي :
گل کلم را به صورت گل هاي کوچک خرد کنيد و همراه با قارچ در روغن، نمک و فلفل بغلتانيد.
سپس روي سيني حاوي کاغذ روغني پهن کنيد و به مدت 30دقيقه در فر با دماي 200 درجه قرار دهيد تا کاراملي شود.
وسط پخت سبزيجات را هم بزنيد. سير را در کمي روغن تفت دهيد و کنار بگذاريد.
تخم مرغ، پنير، نمک و فلفل و جعفري را با هم مخلوط کنيد.
پاستا را طبق دستور روي جعبه بپزيد و آب کش کنيد. کمي از آب پاستا را نگه داريد.
پاستا، مخلوط تخم مرغ، گل کلم و قارچ را در قابلمه مخلوط کنيد و کمي آن را گرم کنيد؛ در صورت نياز مي توانيد از مقداري آب پاستا نيز استفاده کنيد.
منبع : khorasannews.com
-
۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۲:۳۸ ب.ظ
-
۵۹۴ بازدید
-
-
چه خبر