موز مخصوص ژاپني که با پوست بايد خورد به قيمت دانه اي 26هزار تومن!
چه خبر ... ؟
بزرگنمايي:
چه خبر - خوردن موز مخصوص با پوست
پژوهشگران ژاپني با شبيهسازي رشد گياهان در عصر يخبندان، موز جديدي پروراندهاند که پوست آن را نيز ميتوان بدون احساس «چندش» خورد. اين محصول در ژاپن بسيار کمياب است و با قيمت دانهاي 6 دلار عرضه ميشود.
اين موز که در مزرعه «D&T» واقع در ايالت اوکاياماي ژاپن توليد شده، «Mongee» نام گرفته است که در زبان ژاپني «خارقالعاده» معني ميدهد. روش توليد اين موز جديد، «بيدارسازي به کمک ذوب از انجماد» نام دارد و طي آن، ابتدا درخت موز در دماي زير صفر رشد ميکند؛ سپس آن را گرم ميکنند تا يخهايش ذوب شود و دوباره آن را در خاک ميکارند. اين همان روشي است که تصور ميرود براي گياهان در عصر يخبندان اتفاق افتاده است.
فرآيند انجماد، رشد سريعتر درختان موز را هم به همراه دارد. در شرايطي که 2 سال طول ميکشد تا درخت موز در مناطق حارهاي به باردهي برسد، در روش جديد فقط 4 ماه لازم است تا درخت موز به شرايط مناسب براي ميوهدهي برسد.
پوست موز داراي برخي مواد مغذي است و در برخي کشورها آن را به همراه ميوه موز ميخورند؛ اما بدن بهسختي ميتواند مواد مغذي درون پوست موز را استخراج و جذب کند. کساني که موز مونجي را امتحان کردهاند، ميگويند که پوست موز مونجي، باريکتر از موزهاي معمولي است، بافت عجيبي هم ندارد و مزه خاصي هم نميدهد.
به رغم رشد سريع و شرايط مناسب براي توليد پرمحصول، موز مونجي در ژاپن کمياب است. اين محصول فقط در برخي سوپرمارکتهاي بزرگ ژاپن عرضه ميشود و سهميه هر فروشگاه هم 10 موز در هفته است. عجيبتر از همه، قيمت بالاي اين ميوه است که دانهاي 5٬75 دلار (تقريبا 26 هزار تومان) اعلام شده است.
منبع: khabaronline.ir
-
دوشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۸:۴۸:۴۵ AM
-
۱۲۸ بازدید
-
-
چه خبر