آخرین اخبار

مثانه بيش فعال و بخور نخورهاي آن بيماري ها و پيشگيري

مثانه بيش فعال و بخور نخورهاي آن

  بزرگنمايي:

چه خبر - مثانه بيش فعال Overactive Bladder و خوراکي هاي ممنوع آن

مثانه بيش فعال مشکلي است که ميليون ها نفر در سراسر جهان با آن درگير هستند. به طور کلي، با افزايش سن اين شرايط افراد را هرچه بيشتر تحت تاثير قرار مي دهد و در صورت وجود سابقه خانوادگي مشکلات مثانه تشديد مي شود. البته اگر به ميزان فراوان مايعات مصرف کنيد، ممکن است با افزايش نياز به استفاده از توالت نيز مواجه شويد.
به گزارش"اکتيو بيت"، اما برخي مواد غذايي مي توانند مشکل مثانه بيش فعال را هرچه بيشتر تشديد کنند. در ادامه با برخي از مواد غذايي و نوشيدني هايي که به منظور پيشگيري از مثانه بيش فعال بايد از آنها پرهيز کنيد بيشتر آشنا مي شويم.

مثانه بيش فعال و مرکبات

مردم عاشق ميوه هاي خانواده مرکبات، مانند پرتقال، نارنگي، گريپ فروت و ليمو ترش هستند و البته اين مساله چندان جاي شگفتي ندارد، زيرا با مواد غذايي مغذي و خوشمزه اي روبرو هستيم. مرکبات سرشار از ويتامين C هستند که مي تواند سيستم ايمني بدن انسان را تقويت کند و اين ويژگي به ويژه در ماه هاي سرد سال براي پيشگيري از ابتلا به سرماخوردگي و آنفلوانزا مهم است.
اما مصرف مقدار فراوان از مرکبات مي تواند با برخي عوارض جانبي نيز همراه باشد، که يکي از آنها تکرر ادرار است. ترکيبات موجود در اين ميوه ها مي توانند مثانه را فعال سازند و اين احساس در شما شکل بگيرد که به استفاده از توالت نياز داريد، حتي اگر اين گونه نباشد. قدرت اسيدي ميوه هاي مرکبات نيز مشکل آفرين است. از اين رو اگر با مثانه بيش فعال مواجه هستيد، مي توانيد توت ها يا موز را جايگزين پرتقال و گريپ فروت کنيد.

مثانه بيش فعال و شکلات

 مثانه بيش فعال و بخور نخورهاي آن

شکلات يکي از محبوب‌ترين مواد غذايي در جهان است و اين مساله چندان جاي شگفتي ندارد، زيرا با يک خوراکي خوشمزه و راحت براي استفاده مواجه هستيم. اما به استثناي شکلات تلخ که به طور معمول از محتواي قند کمتري برخوردار است و ممکن است به پيشگيري از برخي بيماري ها، مانند بيماري قلبي و سرطان کمک کند، در نظر گرفتن شکلات به عنوان يک غذاي سالم دشوار است.
در حقيقت، شکلات ممکن است تلاش هاي شما براي غلبه بر مثانه بيش فعال را نيز بي ثمر سازد. اين به دليل آن است که بيشتر انواع شکلات داراي کافئين هستند که اين ماده مي تواند اعتيادآور باشد و مثانه را تحريک کند، که نياز بيش از حد به استفاده از توالت را موجب مي شود. شکلات تلخ ممکن است در زمينه کمکي به شما نکند، زيرا به طور معمول حاوي کافئين بيشتري نسبت به شکلات شيري است.

مثانه بيش فعال و قهوه

قهوه، به استثناي نمونه هاي فاقد کافئين، حاوي مقدار زيادي از ماده اعتيادآور کافئين است که مي تواند مثانه را تحريک کرده و نياز به استفاده از توالت را افزايش دهد. تنها چند فنجان قهوه در روز مي تواند اثر چشمگيري بر تعداد دفعاتي داشته باشد که نياز به استفاده از توالت در شما شکل مي گيرد.
اگر به نوشيدني هاي گرم علاقه داريد، تلاش کنيد چاي سبز را جايگزين قهوه کنيد. به خاطر داشته باشيد بيشتر انواع چاي، از جمله چاي سياه، حاوي کافئين فراوان هستند و ممکن است مصرف آنها تغييري در تجربه نياز به استفاده از توالت در شما ايجاد نکند. اگر به چاي سبز علاقه نداريد، طيف گسترده اي از چاي هاي نعناعي و ميوه اي در دسترس هستند که مي توانيد با توجه به سليقه خود يکي از آنها را انتخاب کنيد.

مثانه بيش فعال و غذاهاي تند

در منو هر رستوراني مي توانيد غذاهايي را پيدا کنيد که به عنوان غذاهاي تند شناخته مي شوند. مردم به دلايل مختلفي از خوردن غذاهاي تند لذت مي برند؛ براي برخي ممکن است جنبه خودنمايي و نشان دادن تحمل بالا در برابر اين غذاها را داشته باشد و برخي ديگر از عطر و طعم غذاهاي تند لذت مي برند. همچنين، بايد به اين نکته نيز اشاره داشت که غذاهاي تند به طور معمول در تجربه احساس سيري براي مدت زماني طولاني‌تر کمک مي کنند.
اما غذاهاي تند مي توانند زمينه ساز برخي مشکلات سلامت شوند که از آن جمله مي توان به بازگشت اسيد معده به مري، ناراحتي معده، و اسهال اشاره کرد. افزون بر اين، اين نوع از غذاها مي توانند به طور قابل توجهي مثانه را تحريک کنند و نياز به استفاده از توالت افزايش يابد. غذاهاي تند مي توانند موجب التهاب ديواره داخلي مثانه شوند و از اين رو احساس نياز به استفاده از توالت در فرد شکل بگيرد. اگر با مثانه بيش فعال مواجه هستيد، مصرف غذاهاي تند را محدود کنيد.

مثانه بيش فعال و غذاها و نوشيدني هاي شيرين

 مثانه بيش فعال و بخور نخورهاي آن

همه ما مي دانيم که قند مي تواند براي سلامت انسان خطرناک باشد. مصرف بيش از اندازه قند مي تواند پوسيدگي دندان، افزايش اندازه دور کمر، يا ابتلا به ديابت نوع 2 را موجب شود، از اين رو دلايل بسياري براي محدود کردن مصرف اين ماده وجود دارند. اما نمي توان اين نکته را نيز ناديده گرفت که بسياري از غذاها و نوشيدني هاي محبوب سرشار از قند هستند.
مثانه بيش فعال دليلي ديگري است که مي توانيد براي پرهيز از غذاها و نوشيدني هاي شيرين مد نظر قرار دهيد. بسياري از متخصصان دستگاه ادراري بر اين باورند که مصرف بيش از حد قند مي تواند اثر منفي بر مثانه داشته باشد و احتمال ارسال سيگنال هاي نياز به استفاده از توالت افزايش يابد. به جاي شکر مي توانيد از استويا stevia استفاده کنيد که يک شيرين کننده طبيعي است و موجب بروز مشکل در مثانه نيز نمي شود.

مثانه بيش فعال و گوجه فرنگي و فراورده هاي آن

تصور اين که محصولات گوجه فرنگي مانند سس اسپاگتي يا سس پيتزا اثر منفي بر عملکرد مثانه انسان داشته باشند، دشوار است، اما قدرت اسيدي گوجه فرنگي مي تواند موجب بروز مشکلات جدي در افراد مبتلا به بيش فعالي مثانه شود.
همه افراد مبتلا به مثانه بيش فعال با گوجه فرنگي دچار مشکل نخواهند شد، که از نظر قدرت اسيدي با ميوه هاي خانواده مرکبات قابل مقايسه نيست. اما گوجه فرنگي به ويژه اگر با ادويه ها همراه شود، مي تواند زمينه ساز برخي مشکلات شود. اگر مثانه بيش فعال براي شما مساله ساز شده است، کاهش مصرف گوجه فرنگي را مد نظر قرار دهيد.

مثانه بيش فعال و الکل

نوشيدن بيش از حد هر نوع نوشيدني مي تواند زمينه ساز بروز مشکلاتي براي افراد مبتلا به مثانه بيش فعال شود، اما نوشيدني هاي الکلي به طور ويژه مشکل آفرين هستند. اين به دليل آن است که الکل مي تواند اثر قابل توجهي بر فعاليت مغز داشته باشد و به طور بالقوه دستور فرا رسيدن زمان استفاده از توالت به مثانه صادر شود، حتي اگر نيازي به انجام اين کار وجود نداشته باشد.
به اين نکته توجه داشته باشيد که مصرف الکل مي تواند خطر ابتلا به طيف گسترده اي از مشکلات سلامت، مانند بيماري کبدي و ديابت را افزايش دهد.

نوشيدني هاي انرژي‌زا

نوشيدني هاي که به منظور افزايش انرژي در دسترس هستند، براي تحقق اين هدف به کافئين وابسته هستند. از اين رو، فکر استفاده از نوشيدني هاي انرژي‌زا به جاي قهوه يا چاي را از سر خود بيرون کنيد. اين نوشيدني ها معمولا حاوي قند فراوان نيز هستند که مي تواند موجب تحريک مثانه شده و نياز به استفاده از توالت را افزايش دهد.
اگر مشکل مثانه بيش فعال شما چندان جدي نيست، به جاي نوشيدني هاي کافئين‌دار از آب استفاده کنيد. نوشيدن آب مي تواند بدن را هيدارته نگه دارد و همچنين سطح انرژي را تقويت کند. همچنين، به ميزان کافي بخوابيد تا نياز کمتري به نوشيدن مايعات اضافي داشته باشيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : از کجا بفهميم مثانه بيش فعال داريم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : تاثير مثانه بيش فعال(بي اختياري ادرار) بر رابطه جنسي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : ادرار زياد در روز نشانه اين بيماري است

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شبها براي دستشويي رفتن بيدار ميشويد؟ علت تکرر ادرار در شب چيست؟


منبع: asriran



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

علايم سوء هاضمه و روش هاي پيشگيري از سوء هاضمه

دچار تنگي دريچه قلب هستم براي درمان چه کاري انجام دهم؟

روش خانگي براي تشخيص کبد چرب

درد پهلو نشانه چيست

فشار خون پايين چيست؟ + دلايل فشار خون پايين

تکنيک هاي طلايي براي درمان سريع سردرد ساده

فيبروز کبدي چيست؟ آيا فيبروز درمان مي شود؟

تدابير طب سنتي براي درمان آلرژي بهاره

مراقب مصرف مکمل ويتامين D باشيد

فشار خون در هر سني چند است و براي درمان فشار خون چه کنيم؟

چه عواملي خطر بروز سرطان روده بزرگ را افزايش مي دهند؟

درمان آمبولي ريه با چه روش هايي امکان پذير است؟

سکته مغزي و آنوريسم مغزي چه تفاوتي با هم دارند؟

کلسترول چيست و براي درمان کلسترول خون چه بايد کرد؟

درمان گلودرد با غرغره هاي طبيعي

عواملي که خطر ابتلا به سندرم روده تحريک پذير را افزايش مي دهند

بيماري قلبي که باعث سکته مغزي مي شود

روشهاي پيشگيري از ماشين گرفتگي

علت وجود خون در ادرار

تضمين سلامت قلب با رعايت اين نکات

روش هاي پيشيگيري و درمان عرق سوز شدن

تاثير سير و پياز بر پيشگيري از سرطان روده بزرگ

نکات بهداشتي براي پيشگيري از ابتلا هاري

علت و درمان رماتيسم مفصلي از ديدگاه طب سنتي

آشنايي با دلايل اصلي سکته قلبي

هشدارهاي بدن براي مراحل اوليه ابتلا به سرطان

کاهش علايم آلرژي با اين خوراکي ها

با مصرف اين خوراکي ها کبد چرب را از خود دور کنيد

کاهش علايم آلرژي در بهار با توصيه هاي طب سنتي

کلسترول را با اين ورزش ها مغلوب کنيد

دلايل سرفه و سرفه هاي خطرناک را تشخيص دهيد

فتق ديسک چرا ايجاد مي شود و چطور از فتق ديسک پيشگيري کنيم

آترواسکلروز atherosclerosis يا تصلب شرايين چيست؟

ورم معده يا گاستريت Gastritis چيست و چطور درمان مي شود؟

تشخيص سرطان مقعد و روش هاي درمان سرطان مقعد

9 راه حل طبيعي براي کنترل فشار خون

هر آنچه بايد درباره انحراف شصت پا بدانيد

چرا ديدتان تار شده ؟

چرا سرم درد مي کند؟

علت تکان هاي شديد پا در خواب يا سندروم پاي بيقرار چيست؟

با زير بغلي که زياد عرق مي کند و هميشه خيس است چکار کنم؟

چند روش خانگي براي درمان درد سياتيک

پيشگيري از شايع ترين سرطان دنيا با مصرف سير و پيار

عواملي که خطر لخته شدن خون را افزايش مي دهند

کمر درد : حقايق و باورهاي غلطي که بايد بدانيد

نشانه هاي عجيب بيماري قلبي

اين بيماري ها باعث چاقي تان مي شوند

علائم کم کاري تيروئيد و هرآنچه بايد در مورد ان بدانيد

درمان سر درد با ماساژ نقاط فشاري در سر

درمان عفونت سينوس با روش هاي خانگي