بزرگنمايي:
چه خبر - 7 توصيه براي تغيير ذائقه به مصرف کم نمک
1 - طي دوراني که تصميم به تغيير ذائقهتان گرفتهايد، نمکداني کوچک و تنها با يک شيار بخريد. از طرفي مقدار نمک افزوده به غذايتان را نيز بهتدريج کمتر کنيد.
2 - از خوراکيها و مواد اوليه تازه استفاده کنيد که براي نگهداري نمک به آنها اضافه نشده باشد.
3 - دو ماده غذايي پرنمک مانند ماهي دودي و نان يا پنير و نان و... را با هم ميل نکنيد. بهتر است بهطور مثال، ماهي دودي را با سيبزميني تنوري و پنير را با سالاد سبزيها ترکيب کنيد.
4 - از مصرف پنيرهاي سنتي که غالبا شور هستند، پرهيز کنيد.
5 - گرما طعم نمک را بهتر نشان ميدهد، در حالي که غذاي سرد، مزه شوري را پنهان ميکند. بنابراين حداقل در مدتي که ذائقهتان را تغيير ميدهيد، بيشتر غذاهاي گرم بخوريد.
6 - به جاي نمک، آبليمو را جايگزين چاشني سالادتان کنيد.
7 - نمک را تنها در زمان پخت به غذا اضافه کنيد و هرگز بهطور مستقيم روي غذايتان نريزيد.
منبع : salamat.ir