بزرگنمايي:
چه خبر - ميوه به داراي چه خواصي است و طرز تهيه چاي به چگونه است؟
"به" ميوه ارزشمندي است که نبايد از مصرف آن غافل شد, اين ميوه مقوي قلب، مغز، معده و اسفنکتر* معده Sphincter , نشاط آور و اشتهاآور است. مصرف "به" در حال ناشتا و خالي بودن معده ممکن است يبوستآور باشداما مصرف آن بعد از غذا، ملين است و ميتوان آن را خشک کرده و بهعنوان دمنوش نيز استفاده کرد.
* اسفنکتر معده Sphincter :اسفنکتر معده ، بندآر يا دريچه پيلور معده Pylorus اصطلاحي در تعريف بخشي از معده است، که آن را به دوازدهه (اثني عشر) متصل ميکند. پيلور همواره در برابر خروج موادي که به آن واردشده اند از معده مقاومت ميکند.
در مبتلايان به رفلاکس معده مصرف "به" و رب "به" بعد از غذا ميتواند کمککننده باشد,فالوده سيب و "به" با هم کنار عناب علاوه بر تسکين درد معده و کاهش استرس به تقويت رحم نيز کمک ميکند, بهترتيبي که قبل ايام قاعدگي و در صورت شدت خونريزي بسيار توصيه شده است.
يکي از خواص به، مُدر بودن يا ادرار آور بودن Diuretic آن است، بنابراين براي پاکسازي و شستشوي سيستم کليوي و ادراري مفيد است اما بايد مراقب يبوست احتمالي ايجادشده از آن بود.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : علائم رفلاکس اسيدي معده کدام است؟
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : جلوگيري از رفلاکس معده و سوزش سر دل با 8 راه ساده
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 9 خوراکي که باعث رفلاکس معده مي شوند
طرز تهيه چاي "به"
"به" رسيده ايراني را انتخاب کرده ،کاملاً شسته و پرز آن گرفته شود, آن را به قطعات ريز رنده کرده، با گرماي ملايمي نظير شوفاژ يا بخاري، کمکم خشک کنيد, سپس در ماهيتابه داغ تفت داده تا به رنگ قهوهاي در آيد؛ براي تهيه دمنوش يک قاشق غذاخوري از اين چاي براي يک قوري کفايت ميکند؛ براي خوشرنگ شدن و افزايش اثرات قلبي آن ميتوانيد, مقدار بسيار اندکي زعفران به آن اضافه کرد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : براي کاهش وزن خوردن ميوه به جاي شام درست است؟
منبع : tasnimnews.com