آخرین اخبار

کاهش مصرف نمک به کمک اين رژيم غذايي! تغذيه

کاهش مصرف نمک به کمک اين رژيم غذايي!

  بزرگنمايي:

چه خبر - کاهش مصرف نمک با فلفل

يک مطالعه جديد نشان مي دهد خوردن اين غذاها بدن شما را به خوردن نمک کمتري ترغيب مي کند.

اگر دائم سعي مي کنيد ميل شديد خود به خوردن چيپس و سيب زميني سرخ شده را کم کنيد، گوش کنيد: طبق تحقيقات جديد انجام شده در چين، خوردن غذاهاي تند و پر ادويه ممکن است هوس شما به خوردني هاي شور را کم کند.
براي انجام اين تحقيق که در مجله Hypertension (فشار خون) چاپ شد، محققان بر روي 606 بزرگسال تست چشايي انجام دادند. اين تست با استفاده از محلولي انجام شد که يا حاوي نمک بود يا کپسايسين يا کاپسي سين capsaicin (کپسايسين ماده اي است که باعث تندي فلفل مي شود) تا به اين ترتيب بتوانند حساسيت و ترجيح شرکت کننده ها را به اين طعم ها مشخص کنند. سپس از شرکت کننده ها خواستند که يک پرسشنامه را کامل کنند تا مشخص شود اين افراد هر چند وقت يک بار غذاهاي نمکي يا تند مي خورند. از اين افراد نمونه ادرار و فشار خون آنها نيز گرفته شد.
محققان به اين نتيجه رسيدند که افرادي که غذاهاي تند بيشتر مي خورند، نمک کمتري در روز مصرف مي کند – حدود 2.5 گرم کمتر در هر روز. به علاوه اين افراد نسبت به کساني که غذاي تند کمتر مي خوردند، فشار خون پايين تري داشتند.
علت اين امر شايد به اين دليل است که بالا رفتن دما، مغز را براي خوردن نمک کمتر فريب مي دهد. نويسنده پژوهش، پروفسور ژيمينگ ژو Zhiming Zhu، مدير مرکز پرفشاري خون و بيماري هاي متابوليک در بيمارستان دپينگ Daping در چانگ کينگ چين مي گويد: " ما دريافتيم که لذت بردن از غذاي تند مي تواند با تغيير طعم شور در مغز، حساسيت به طعم شوري و نمک را افزايش دهد."

مصرف نمک خود را با کمي فلفل کاهش دهيد

زماني که محققان از اسکن تصويري مغز براي بررسي دو بخش از مغز اين شرکت کننده ها استفاده کردند – که هر دو بخش در درک طعم نمک دخيل هستند – دريافتند که (ژو مي گويد) غذاهاي تند فعاليت را در بخش هايي از مغز افزايش مي دهند که به وسيله نمک تحريک مي شوند.
ژو و تيمش اين نظريه را ارائه دادند که اين افزايش فعاليت مي تواند شما را به طعم نمک حساس تر کند، به اين معنا که زماني از غذاي خود لذت بيشتري مي بريد، که نمک کمتري به آن اضافه کنيد.

آيا بايد از خوردن نمک کمتر نگران باشيد؟

نه لزوما. نمک براي سلامت شما ضروري است، زيرا بدن نمي تواند به خودي خود نمک توليد کند و براي انجام درست برخي عملکردها به نمک احتياج دارد.
اکثر امريکايي ها بيش از ميزاني که انجمن قلب امريکا (AHA) American Heart Association’s توصيه مي کند، نمک مصرف مي کنند. اين انجمن ميزان 2400 ميلي گرم نمک را در روز توصيه مي کند. اما به طور ميانگين، براي فرد سالم اين هميشه نبايد يک مسئله بزرگ باشد. کم کردن بيش از حد نمک مي تواند شما را در معرض خطر کم آبي و فشار خون پايين قرار دهد.

دريافت نمک از غذاهاي فراوري شده بهتر است يا پاشيدن نمک روي غذا؟

گفته مي شود احتمالا شما نيازي به مصرف نمک بيشتر نداريد. حدود 70 درصد مردم امريکا نمک خود را از غذاهاي فرآوري شده دريافت مي کنند و نه از پاشيدن نمک بر روي غذا. اين مشکل خيلي بزرگتري محسوب مي شود، زيرا غذاهاي فرآوري شده مانند چيپس، نان و سس پاستا نيز حاوي قند بيشتر و بدون کالري هستند – که اين امر ممکن است در صورت زياده روي منجر به مشکلات ديگري از جمله افزايش وزن يا ديابت شود.
به علاوه به گفته انجمن قلب امريکا اگر شما مبتلا به فشار خون بالا هستيد يا اگر با ديگر مشکلات قلبي روبه رو هستيد، بايد ميزان مصرف نمک خود را به 1500 ميلي گرم در روز محدود کنيد.
اگر هميشه با بسته هاي چيپس جنگيده ايد و از مصرف آنها اجتناب کرده ايد، مصرف نمک فکر بدي نيست. در اين صورت اگر مي خواهيد ميزان مصرف نمک را در خود به تدريج کاهش دهيد، افزودن ادويه و تندي بيشتر به غذا يک استراتژي خيلي خوب است. ژو مي گويد حتي خوردن مقدار کمي غذاي تند در روز مي تواند موثر باشد.

اگر نمي توانيد تندي بخوريد چه؟

ژو مي گويد: "بعضي از فلفل ها اصلا تند نيستند، اما حاوي کپساسين هستند. در اين شرايط مي توانيد از فلفل هاي شيرين مصرف کنيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چگونه مصرف نمک را کاهش دهيم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : نمک دريايي يا نمک معدني؟ مي دانيد کدام بهتر است؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : راز سلامتي هيلاري کلينتون

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : فلفل سياه را با چه غذاهايي و چقدر بخوريم؟


منبع: سيمرغ



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها