بزرگنمايي:
چه خبر - چرا وقتي سرما مي خوريم نبايد مواد غذايي ترش بخوريم؟
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : ترفندهاي طب سنتي براي دور زدن سرماخوردگي پاييزي
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : جلوگيري از سرماخوردگي پاييزي با چند نکته
نعمتالله مسعودي متخصص طب ايراني، در خصوص ابتلا به بيماري سرماخوردگي در فصل پاييز و زمستان توضيح داد: بيماريهاي سرد از جمله بيماريهاي سرماخوردگي و مجاري تنفسي با شروع فصل پاييز و زمستان در جامعه شيوع پيدا ميکند.
لازم است به اين نکته توجه کنيم که زماني که به بيماري سرماخوردگي مبتلا ميشويم نبايد بلافاصله مصرف مرکباتي مانند پرتقال و ليموشيرين را شروع کنيم، زيرا اين موضوع باعث تشديد سرماخوردگي و عفونت بدن ميشود.
در فصل زمستان بهتر است از استفاده ميوههاي آبدار پرهيز شود، همچنين برخي افراد با عناويني نظير رژيم پرتقال و يا ليموشرين اقدام به خوددرماني ميکنند که زيادهروي در مصرف اين دو ميوه نيز باعث ميشود بدن در مواجهه با سرماخوردگي ضعيف عمل کند. در ابتداي ابتلا به سرماخوردگي بهترين گزينه استراحت است، همچنين در ابتداي بروز اين بيماري مصرف آنتيبيوتيکها هم توصيه نميشود.
سوپ سبزيجات ميتواند در بهبود اين بيماري نقش به سزايي داشته باشد، بهتر است در اين غذا از گوشت و چربي استفاده نشود. همچنين در صورت کم شدن اشتهاي افراد توصيه ميشود از مصرف مکملهاي اشتهاآور پرهيز کنند.
روشهاي پيشگيري از ابتلا به سرماخوردگي
استفاده از شالگردن، پوشش سر و همچنين پوشش داخل گوشها ميتواند به کاهش ابتلا به سرماخوردگي کمک کند.
درمان خانگي سرماخوردگي
اين دمنوش ها به درمان سرماخوردگي و کم شدن عفونت کمک مي کنند.
- دمنوش بهليمو
- گلگاوزبان
- دمنوش پونه
- دمنوش آويشن
- شربت عسل و آبليموي شيرين
توصيه ميشود اما بايد توجه کنيم بيمار بايد از مصرف غذاها و دمنوشهاي ترش در زمان سرماخوردگي پرهيز کند زيرا اين موضوع باعث تشديد عفونت بدن خواهد شد.
منبع: farsnews.com