آخرین اخبار

متخصصان قلب و عروق اين 8 ماده غذايي را نمي خورند! تغذيه

متخصصان قلب و عروق اين 8 ماده غذايي را نمي خورند!

  بزرگنمايي:

چه خبر - مواد غذايي و خوراکي هايي که براي قلب مضر هستند

بسياري از مردم مي دانند که مصرف بيش از حد نمک باعث افزايش ميزان فشار خون مي شود اما هنوز خيلي از افراد نمي دانند که فشار خون بالاي کنترل نشده مي تواند باعث سخت شدن عروق و افزايش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي شود. البته اين همه ماجرا نيست. چون تحقيقات نشان داده که ابتلا به چاقي با مصرف سديم بالا ارتباط دارد. مطالعات ديگر هم حاکي از آن است که مردان داراي اضافه وزن با بالاترين ميزان مصرف نمک، 61 درصد بيشتر از سايرين در اثر بيماري هاي قلبي مي ميرند.

مواد غذايي منجمد و پردازش شده:

سه چهارم نمک مصرفي ما از طريق مصرف مواد غذايي آماده جذب بدن مان مي‌ شود مثل غذاها و سبزيجات کنسرو شده، همبرگرها، سيب‌ زميني سرخ‌ کرده‌ و در حالت کلي تمام فست‌ فودها، سوسيس و کالباس و غيره. اين غذاها نيز حجم بالاي سديم را دارند به طوري که هر سوسيس مي توان حداقل حاوي 700 ميلي گرم سديم باشد. اگر قرار است از غذاهاي منجمد شده استفاده کنيد، نوعي را انتخاب نماييد که کمتر از 500 ميلي گرم سديم در هر وعده به بدنتان برسد.

نوشابه هاي گازدار:

قند اضافه شده و افزودني ‌هاي شيرين در بسياري از مواد غذايي از سبزيجات کنسروي گرفته تا برخي از نان‌ ها وجود دارد. کارخانجات توليد کننده‌ مواد غذايي علاوه بر اين که به مواد غذايي آماده و کنسرو شده قند اضافه مي ‌کنند، محصولات متنوع و رنگارنگي نيز توليد مي ‌کنند که بايد از برنامه‌ غذايي ما حذف و يا تا حد امکان محدود شود مثل: انواع نوشابه ‌ها و نوشيدني ‌هاي گازدار، آب نبات، بيسکويت، ماست‌ هاي شيرين شده، برخي از نان ‌هاي شيرين و غيره. حواستان به مواد غذايي که حاوي قند پنهان هستند باشد. چون نتايج مطالعات متعدد نشان مي‌ دهد هر چه ميزان قند خون بالا باشد خطر ابتلا به بيماري‌ هاي قلبي عروقي نيز افزايش مي ‌يابد. اگر بتوانيد قند اضافي را از برنامه‌ي غذايي ‌تان حذف کنيد ميزان گليسمي، انسولين و تري گليسيريد خونتان را کاهش مي ‌دهيد.

الکل:

الکل به تنهايي خطر ابتلا به فيبريلاسيون دهليزي و در نهايت قرار گرفتن در معرض سکته مغزي را افزايش مي دهد. مصرف بيش از حد الکل منجر به سيروز کبدي و در نهايت سرطان کبد نيز خواهد شد.

بيکن:

مرکز کنترل و پيشگيري از بيماري هاي ايالات متحده اعلام کرده که نيتروزآمين موجود در بيکن ها مواد شيميايي کاملا سرطان زا هستند.

پنيرهاي شور:

حتي اگر پنير جزو اصلي وعده صبحانه شما است، نوع شور آن در هر فنجان مي تواند 700 ميلي گرم سديم داشته باشد. پس بدنبال انتخاب پنيرهاي بدون نمک يا ماست يوناني ساده کم چرب به جاي پنير باشيد. اين نوع ماست علاوه بر اين که کم نمک است، پروتئين جايگزين پنير را مي تواند به بدن شما برساند.

برنج سفيد:

اگرچه غلات سبوس دار مي تواند خطر مرگ ناشي از بيماري هاي قلبي را تا 20 درصد کاهش دهد اما در عوض مصرف غلات تصفيه شده که مواد مغذي محروم دارند، بر روي سلامت شما برعکس عمل مي کند. مطالعات نشان داده افرادي که بيشترين ميزان مصرف برنج سفيد را دارند، بيشتر درمعرض ديابت نوع دو هستند.

سس گوجه فرنگي:

جالب است بدانيد که نصف فنجان سس گوجه فرنگي حاوي 830ميلي گرم سديم است. پس بهتر است سراغ سس هايي برويد که حداقل در هر نصف فنجان 350 ميلي گرم سديم داشته باشند.

خامه روي قهوه:

خامه هاي روي قهوه حاوي اسيدهاي چرب ترانس هستند که نشان داده شده خطر افزايش سطح کلسترول و کاهش حافظه در بزرگسالان را بالا مي برند. پس يا قهوه بدون خامه را انتخاب کنيد يا چاي بنوشيد چون مطالعات نشان داده کساني که روزانه 3 فنجان چاي مي نوشند، به خاطر آنتي اکسيدان هاي موجود در اين نوشيدني کمتر در معرض حمله قلبي قرار دارند.


منبع:avayesalamati.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها