بزرگنمايي:
چه خبر - خوراکي هايي که باعث لاغري در فصول سرد سال مي شوند
مطمئنا غذاهاي فصول سرد سال تنها خوراکيهايي مثل پاستا با پنير فراوان، شکلات گرم و شيرينيهاي داغ و تازه نيستند. در حقيقت خوراکي هاي بسيار خوشمزهاي هم وجود دارد که مصرفشان شما را دچار عذاب وجدان و اضافه وزن نخواهد کرد. در ادامه اين مطلب با 6 تا از بهترين آنها آشنا خواهيد شد که با اضافه کردن آنها به رژيم غذاييتان ميتوانيد با لذت و آرامش خيال بيشتري اين فصول سرد را پشت سر بگذاريد.
انار
به سختي ميتوانيد در يک پاييز و زمستان سرد ميوهاي به اين اندازه خوشمزه پيدا کنيد البته به جز انار! تقريبا اوايل پاييز و تا اواخر زمستان است که سر و کله اين دانههاي خوشرنگ، شيرين و جواهر مانند پيدا ميشود. اين ميوه خوش طعم به قدري کمکالري است که ميتوانيد دانههاي قرمزرنگ آن را به جاي آبنبات ترش يا شيرين بخوريد. انار پر از فيبر است و باعث ميشود معده شما پر و قند خونتان تثبيت شود. مصرف نصف فنجان انار ميتواند به طور ميانگين 15 درصد از فيبر مورد نياز بدنتان در طول روز را تامين کند.
نعناع
ممکن است در اين فصل سال نعناع زيادي در باغچه يا گلدانهاي منزلتان رشد نکند اما باز هم ميتوانيد برگهاي سبز نعناع را در سبزي فروشيها يا خواربار فروشيهاي نزديک به منزلتان پيدا کنيد. طعم خنک و سرد نعناع درست مناسب اين فصل سرد خواهد بود. نعناع ضد نفخ و لاغر کننده هم هست. در نتيجه يک آزمايش علمي مشخص شد افرادي که براي درمان آبريزش بيني و فينفين کردن دائميشان، در طول پنج روز و هر 2 ساعت يکبار مقداري نعناعفلفلي بو کشيدند در طول يک هفته 1800 کالري کمتر از سايرين مصرف کردند.
گريپفروت
ميتوانيد چند تکه گريپفروت را در وعده صبحانه خود بگنجانيد و خودتان شاهد فوايد بسيار اين ميوه معجزهگر باشيد. گريپفروت يکي از بهترين گزينهها ممکن براي فصل زمستان است. با انجام يک تحقيق 12 هفتهاي چند نوجوان دچار اضافه وزن، روزانه قبل از هر وعده غذاييشان نصف يک گريپفروت مصرف کردند و مشخص شد به طور ميانگين 7 درصد از وزن بدنشان کاهش پيدا کرده است. به غير از اينکه گريپفروت مملو از آب هست يک منبع غني براي ويتامين C هم بشمار ميآيد. محققين بر اين باورند مصرف ويتامين C موجب افزايش سوخت چربيهاي اضافه در طول انجام تمرينات ورزشي ميشود.
جودوسر
صبحانه سرد يا خنکي که براي فصل بهار و تابستان گزينه عالي به حساب ميآمد ممکن است براي يک روز سرد و برفي ايده چندان مناسبي نباشد پس بهتر است به جاي آن از يک کاسه گرم و داغ جودوسر استفاده کنيد. يک فنجان جودوسر پخته حاوي 4.5 گرم فيبر است و ميتواند شما را براي مدت زمان طولانيتري سير نگه دارد. زماني که چند داوطلب در يک آزمايش براي صبحانه تنها از جودوسر استفاده کردند، در وعده ناهار خود 50 درصد کمتر نسبت به افرادي که صبحانه کورنفلکس خورده بودند مصرف کردند.
جو
مانند جودوسر، خوردن جو هم ميتواند دلچسب، گرم کننده و سرشار از غلات کامل و فيبر باشد. جو داراي فيبر حلپذيري به نام بتاگلوکان است که باعث تنظيم ميزان انسولين و قند خون بدنتان ميشود. ميتوانيد جو را با شير بپزيد و به شکل فرني مصرف کنيد و يا جو گرم را با حبوبات و سبزيجات مخلوط کنيد تا يک سالاد خوشطعم و مناسب با فصل سرما داشته باشيد.
فلفل هندي
يک قاشق پر از اين فلفل را به گوشت، لوبيا و يا غذايي که ميخوريد اضافه کنيد تا سوخت و ساز بدنتان (متابوليسم) را بالا ببريد. فلفلهندي حاوي کپسايسين يک ماده شيميايي است که باعث افزايش سوخت و ساز (متابوليسم) بدنتان ميشود. چگونه؟ کپسايسين موجب تحريک چربيهاي قهوهاي بدن خواهد شد و ظرفيت و ميزان سوختن کالري مصرفي بدن را افزايش ميدهد و به اين شکل لاغر خواهيد شد.
منبع:فرتاک نيوز