آخرین اخبار

منابع منيزيم در اين 13 خوراکي تغذيه

منابع منيزيم در اين 13 خوراکي

  بزرگنمايي:

چه خبر -

احتمالش وجود دارد که بدن تان منيزيم مورد نيازش را بدست نياورد. در اين مقاله به شما ميگوييم چگونه اين ماده معدني مهم را از طريق رژيم غذايي به بدن تان برسانيد. منيزيم به قلب، عضلات و عملکرد صحيح سيستم ايمني کمک مي کند. مطالعات به اين نتيجه رسيده اند که نيمي از آمريکايي ها به اندازه کافي مواد معدني مصرف نمي کنند. ولي قبل از اين که شروع به خوردن قرص هاي مکمل کنيد، بايد تفاوت بين مصرف نامناسب و کمبود واقعي را تشخيص دهيد.

علائم کمبود منيزيم در بدن- حالت تهوع.
- استفراغ.
- خستگي.
- از دست دادن اشتها (بسيار نادر است).

افراد مبتلا به ديابت نوع 2 و فشار خون بالا يا بيماري هاي گوارشي مانند کرون و سلياک و کساني که داروهاي سوزش سر دل يا پوکي استخوان مصرف مي کنند، در معرض کمبود منيزم بيشتري هستند. براي کسب اطلاعات بيشتر در مورد مقدار منيزمي که نياز داريد و از کجا بايد آن را بدست آوريد، ادامه اين مقاله را مطالعه نماييد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کمبود منيزيم، علت، علائم ودرمان

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : عوارض استفاده خودسرانه از مکمل هاي منيزيم

بدن ما به چه مقدار منيزيم نياز دارد؟
بدن ما به چه مقدار منيزيم نياز دارد

حدود 60 درصد از منيزيم شما در استخوان هايتان است، بقيه در بافت هاي بدن و فقط حدود 1 درصد آن در خون است. مردان بزرگسال بايد روزانه 400 ميلي گرم منيزيم دريافت کنند، در حالي که اين مقدار براي زنان 310 ميلي گرم است، که اين مقدار بعد از 30 سالگي به 420 و 320 ميلي گرم افزايش پيدا مي کند. با اين که اغلب ما منيزم کافي دريافت نمي کنيم، ولي احتمال مصرف بيش از حد آن هم وجود دارد. پس غير از مواردي که پزشک تان مصرف مکمل منيزم را توصيه کند، شما بايد بتوانيد با خوردن اين 13 خوراکي اي که در ادامه مقاله به شما معرفي مي کنيم، منيزيم مورد نيازتان را بدست آوريد.

منبع منيزيم: بادام
منبع منيزيم: بادام

مقدار منيزيم بادام: 105 ميلي گرم در يک چهارم ليوان
ساير مزاياي بادام براي بدن: بادام غني از ويتامين E است، يک آنتي اکسيدان که سيستم ايمني را قوي نگه داشته و در سلامت چشم ها موثر است. همچنين سرشار از پروتئين است که باعث سريع تر سير شدن و لاغري شما مي شود و حاوي اسيدهاي چرب امگا3 مفيد براي قلب است.
بهترين روش براي خوردن بادام: يک مشت بادام را به عنوان يک ميان وعده سير کننده مصرف کنيد يا روي سالاد سبزيجات بپاشيد تا راحت تر سير شويد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خوردن بادام بدون پوست, فوايد بسيار بيشتري دارد

منبع منيزيم: دانه کنجد
منبع منيزيم: دانه کنجد

مقدار منيزيم: 101 ميلي گرم در 1 اونس (28 گرم) برشته شده
ساير مزاياي کنجد براي بدن: دانه کنجد مي تواند جان دوباره اي به زندگي جنسي شما ببخشد، آنها سرشار از روي هستند که به توليد تستوسترون و اسپرم در مردان کمک مي کند. همچنين منبعي غني از آهن و ويتامين B6 هستند.
بهترين روش براي خوردن کنجد: آن ها را با غلات صبحانه خود مخلوط کنيد يا روي غذاهاي سرخ کردني خود بپاشيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : از اين دانه خوراکي غافل نشويد

منبع منيزيم: دانه آفتابگردان
منبع منيزيم: دانه آفتابگردان

مقدار منيزيم: 128 ميلي گرم در يک چهارم فنجان
ساير مزاياي دانه آفتابگردان براي بدن: دانه هاي آفتابگردان منبعي شگفت انگيز از کلسيم استخوان ساز هستند. به علاوه، غني از چربي هاي غيراشباع هستند که مي تواند سطح کلسترول بد خون را در صورت مصرف متعادل کاهش دهد.
بهترين روش براي خوردن دانه آفتابگردان: مي توانيد به عنوان ميان وعده مصرفش کنيد، ولي مراقب دانه هاي آفتابگردان بسته بندي شده باشيد، اغلب آن ها با سديم اضافه همراه هستند. به جاي آنها دانه آفتابگردان خام خريداري کرده و خودتان تفت دهيد. همچنين مي تواند دانه هاي آفتابگردان را روي سالاد بپاشيد و ميل نماييد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص تخمه افتاب گردان

منبع منيزيم: موز
منبع منيزيم: موز

مقدار منيزيم: 33 ميلي گرم در يک موز متوسط
ساير مزاياي موز براي بدن: زماني که موز هنوز کمي سبز است يکي از بهترين منابع نشاسته مقاوم براي بدن مي باشد، يک کربوهيدرات سالم که معده را پر کرده و متابوليسم تان را فعال مي کند. موز حاوي پتاسيم است، يک الکتروليت که مي تواند به کاهش طبيعي فشار خون کمک کند.
بهترين روش براي خوردن موز: گزينه ها تقريبا بي نهايت هستند، مي توانيد به اسموتي اضافه کنيد، حلقه هاي آن را به يک کاسه جو دو سر اضافه کرده يا به همراه کره بادام زميني روي نان تست بکشيد يا خيلي راحت پوستش را گرفته و گاز بزنيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بعد از خوردن موز اين 21 اتفاق خوب در بدن تان رخ مي دهد!

منبع منيزيم: بادام هندي
منبع منيزيم: بادام هندي

مقدار منيزيم: 89 ميلي گرم در يک چهارم ليوان
ساير مزاياي بادام هندي براي بدن: يک سرو از بادام هندي حدود 10 درصد آهن مورد نياز روزانه تان را تامين مي کند. اين آجيل همچنين منبع خوبي از فولات و ويتامين K است.
بهترين روش براي خوردن بادام هندي: به تنهايي مي توانيد به عنوان يک ميان وعده سير کننده مصرف کنيد ( فقط انواع بي نمک آن را خريداري نماييد)، همچنين مي توانيد به غذاهاي سرخ کردني خود اضافه نماييد يا روي سالاد بپاشيد.

منبع منيزيم: توفو
منبع منيزيم: توفو

مقدار منيزيم: 37 ميلي گرم در نصف ليوان
ساير مزاياي **توفو براي بدن: اين منبع پروتئين سويا براي گياه خواران، 43 درصد کلسيم مورد نياز روزانه را در يک سرو نيم ليواني تامين مي کند. همچنين مي توانيد مقداري آهن که براي توليد هموگلوبين مورد نياز است را از آن بدست آوريد. اين پروتئين براي رساندن اکسيژن به سراسر بدن به سلول هاي قرمز خون کمک مي کند.
بهترين روش براي خوردن توفو: توفو با هر چيزي که پخته شود طعم آن را به خود مي گيرد. مي توانيد از آن در کنار گوشت مرغ يا گوشت گاو موقع سرخ کردن استفاده کنيد. همچنين ميتوانيد توفوهاي خيلي سفت را گريل کنيد.
**توفو يا پنير لوبيا: غذايي است که از فرايند بستن شير سويا به دست مي‌آيد. اين شير دلمه بسته را با فشار به قالب‌هاي سفيد نرم تبديل مي‌کنند.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : دستور تهيه يک پيش غذاي کره اي معروف با پنير توفو

منبع منيزيم: دانه کدو تنبل
منبع منيزيم: دانه کدو تنبل

مقدار منيزيم: 74 ميلي گرم در 1 اونس (28گرم)
ساير مزاياي دانه کدو تنبل براي بدن: اين دانه ها منبع خوبي براي فيبر به ميزان 5 گرم در هر اونس هستند. دانه کدو تنبل همچنين مقدار زيادي چربي تک اشباع مفيد براي قلب و 5 گرم پروتئين در هر سرو. دارد.
بهترين روش براي خوردن دانه کدو تنبل: فيبر و پروتئين، دانه هاي کدو تنبل را تبديل به يک ميان وعده لاغر کننده کرده اند. دانه ها را در يک تابه تفت دهيد تا طلايي شوند و پف کنند، حدود 4 دقيقه، سپس آن ها را به سيني فر منتقل کرده اجازه دهيد کاملا سرد شوند و هر از گاهي، هم بزنيد، همچنين مي توانيد به عنوان طعم دهنده به همراه سالاد مصرف شان کنيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کدو تنبل| افزايش ميل جنسي در مردان و بهبود سرطان پروستات

منبع منيزيم: تخم کتان
منبع منيزيم: تخم کتان

مقدار منيزيم: 40 ميلي گرم در 1 قاشق چايخوري
ساير مزاياي تخم کتان براي بدن: براي داشتن يک صبحانه سالم مي توانيد مقداري پودر تخم کتان روي يک ليوان ماست يا غلات بپاشيد. يک قاشق غذاخوري از آن حاوي نيمي از مقدار مورد نياز روزانه اسيدهاي چرب امگا3 هستند. همچنين حاوي فيبر و آنتي اکسيدان ليگنين (lignin) هستند.
بهترين روش براي خوردن تخم کتان: تخم کتان طعم بسيار خوبي دارد و به همراه ماست و غلات سازگار است يا اين که مي توانيد پودرش را به اسموتي خود اضافه کنيد در غير اين صورت دانه ها بدون هضم شدن از دستگاه گوارشتان عبور خواهند کرد و از مزاياي آن بهره مند نخواهيد شد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شکمي صاف و بدون نفخ با تخم کتان

منبع منيزيم: شير کم چرب
منبع منيزيم: شير کم چرب

مقدار منيزيم: 27.8 ميلي گرم در يک ليوان
ساير مزاياي شير براي بدن: شما از زماني که نوزاد بوديد از مزاياي شير بهره مند شده ايد، ولي در اينجا مروري سريع بر مزاياي شير خواهيم داشت. يک ليوان شير حدود يک سوم مقدار کلسيم مورد نيازتان را که براي ساخت استخوان هاي سالم و قوي ماندن آنها با بالا رفتن سن به آن نياز داريد، تامين مي کند. همچنين منبع خوبي از پتاسيم، ويتامين D، پروتئين و ويتامين B12 است.
بهترين روش براي خوردن شير: يک ليون شير کم چرب يا فاقد چربي را به غلات تان اضافه کنيد يا به همراه ميوه و کره آجيل به اسموتي خود اضافه نماييد يا خيلي ساده يک ليوان شير بنوشيد.

منبع منيزيم: بلغور جو دوسر
منبع منيزيم: بلغور جو دوسر

مقدار منيزيم: 57.6 ميلي گرم به صورت پخنه شده در يک فنجان
ساير مزاياي بلغور جو دوسر براي بدن: اين دانه کامل و سالم، غني از فولات، فيبر و پتاسيم است. به علاوه، به کاهش کلسترول کمک مي کند و غني از اسيدهاي چرب امگا3 است.
بهترين روش براي خوردن بلغور جو دوسر: به عنوان صبحانه به همراه ساير موارد مورد علاقه تان ميل نماييد يا اين که فقط شيرينش کرده و مصرف کنيد.

منبع منيزيم: کلم بروکلي
منبع منيزيم: کلم بروکلي

مقدار منيزيم: 51 ميلي گرم به صورت پخته شده در نصف ليوان
ساير مزاياي کلم بروکلي براي بدن: از يک سو، اين سوپر فود خانواده کلم، از يک پرتقال، ويتامين C بيشتري دارد. و از سوي ديگر تحقيقات نشان داده است، افرادي که مقدار زيايد کلم بروکلي مصرف مي کنند، در معرض خطر کمتري از سرطان هاي خاص مانند روده بزرگ و مثانه هستند.
بهترين روش براي خوردن کلم بروکلي: بيشترين مقدار مواد مغذي را در صورتي از کلم بروکلي دريافت مي کنيد که يا آن را به صورت خام بخوريد يا کمي بخارپز شده و در کنار گوجه فرنگي.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : فوايد کلم بروکلي

منبع منيزيم: ذرت شيرين
منبع منيزيم: ذرت شيرين

مقدار منيزيم: 33 ميلي گرم در يک عدد
ساير مزاياي ذرت شيرين براي بدن: برخي افراد معتقدند که مقدار زياد کربوهيدرات موجود در ذرت براي رژيم غذايي مناسب نيست. هر بلال حاوي 6 تا 8 گرم قند طبيعي است. اين دانه کامل و سالم همچنين منبع فيبر، ويتامين هاي گروه B و ويتامين C و پروتئين گياهي است.
بهترين روش براي خوردن ذرت شيرين: به جاي اين که رويشان کره و نمک بماليد، بهتر است از روغن زيتون استفاده کرده و براي اين که طعم دودي بگيرند مستقيم روي گريل قرار دهيد.

منبع منيزيم: نخود فرنگي
منبع منيزيم: نخود فرنگي

مقدار منيزيم: 48 ميلي گرم در 1 ليوان
ساير مزاياي نخود فرنگي براي بدن: يک ليوان نخود فرنگي، تقريبا مقدار لازم ويتامين C مورد نياز روزانه را تامين مي کند. همچنين حاوي پروتئين، پتاسيم و ويتامين A است.
بهترين روش براي خوردن نخود فرنگي: روش هاي بي نهايتي براي مصرف نخود فرنگي وجود دارد. مي توانيد آن ها را تفت دهيد يا روي سالاد بريزيد يا يک سوپ گرم با نخود فرنگي دست کنيد يا آن ها را به پاستا اضافه کنيد يا حتي به صورت خام بخوريدشان.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص نخود فرنگي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 1001 دليل قانع کننده براي مصرف منيزيم


منبع: سيمرغ



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها