بزرگنمايي:
چه خبر - چگونه شير بخوريم
محمدمهدي شيرمحمدي، پژوهشگر طب سنتي درباره خوردن شير در اول صبح و به صورت ناشتا گفت: مصرف اغلب لبنيات و مخصوصاً شير پاستوريزه موجود در بازار براي افراد سردمزاج آن هم در صبحگاه، مضر و خطرناک است.
وي ادامه داد: توصيه مي شود شير محلي تهيه کنيد و حتما قبل از مصرف آنرا بجوشانيد، شير را چه محلي و چه پاستوريزه حتي الامکان ناشتا نخوريد چون توليد سردي ميکند و مخصوصاً اول صبح براي کودکان تهوعآور است. همچنين تهوع بسياري از کودکان در مدرسه ناشي از شير است.
با اين حال، شير فوايد بسياري دارد بنابراين پيشنهاد مي شود شير را مخصوصاً صبحها و ناشتا، اينگونه مصرف کنيد تا سردي آن گرفته شود:
1- حتماً شير گرم باشد.
2- به هر ليوان شير يک قاشق غذاخوري گلاب اضافه کنيد.
3- شير را با يکي از اين اقلام مصرف کنيد: خرما، شيره انگور، شيره خرما، عسل.
منبع: tasnimnews.com