آخرین اخبار

دلايلي براي افزايش مصرف هندوانه تغذيه

دلايلي براي افزايش مصرف هندوانه

  بزرگنمايي:

چه خبر -

چرا بايد بيشتر هدوانه بخوريم

به گزارش "care2"، هندوانه گزينه اي عالي براي فرونشاندن تشنگي و تامين آب مورد نياز بدن است. با انتخاب هندوانه هاي قرمز از بيشترين ميزان مواد مغذي، مانند ليکوپن و فلاونوئيدها، بهره خواهيد برد.

همچنين، توجه داشته باشيد مواد مغذي هندوانه هايي که به تازگي برداشت شده اند کمترين ميزان تخريب را تجربه کرده و هرچه هندوانه مدت زمان بيشتري نگهداري شود از ارزش غذايي آن کاسته مي شود. در ادامه 11 دليل براي مصرف هرچه بيشتر هندوانه ارائه شده اند.

1. هندوانه يکي از بهترين منابع براي ماده مغذي ليکوپن است، که در مواد غذايي مانند هندوانه، گوجه فرنگي، توت فرنگي و گريپ فروت صورتي يافت مي شود و رنگ قرمز-صورتي را به آنها مي بخشد. مطالعات بسياري نشان داده اند که مصرف ليکوپن با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان پستان مرتبط است.

2. هندوانه ممکن است عملکردي فراتر از تحريک جوانه هاي چشايي داشته باشد. مجموعه اي از مواد تشکيل دهنده در هندوانه مي توانند رگ هاي خوني را تحريک کرده و بر همين اساس، ممکن است ميل جنسي را افزايش دهند.

3. ليکوپن که در هندوانه يافت مي شود با کاهش خطر ابتلا به بيماري قلبي، تصلب شرايين، و فشار خون بالا نيز پيوند خورده است.

4. هندوانه حاوي يک ماده مغذي به نام سيترولين است، که طي روند تبديل به اسيد آمينه آرژينين، به پيشگيري از تجمع چربي در سلول ها کمک مي کند. سيترولين خواص دوستدار قلب هندوانه را نيز تقويت مي کند.

5. طي روند تبديل به آرژينين، ذخاير اکسيد نيتريک بدن افزايش مي يابند. اکسيد نيتريک به آرامش رگ هاي خوني و افزايش جريان خون کمک مي کند، که هر چه بيشتر توانايي هندوانه در کاهش آنژين، فشار خون بالا و بيماري قلبي را افزايش مي دهد.

6. هندوانه حاوي ترکيباتي به نام فلاونوئيدها است. کاروتنوئيدها و تري‌ترپنوئيدها، همگي داراي قابليت هاي آنتي اکسيداني قوي هستند و از اين رو، راديکال هاي آزاد مضر در بدن را پيش از اين که پيري و ابتلا به بيماري را تسريع کنند، از بين مي برند.

7. هندوانه از محتواي بالاي گلوتاتيون سود مي برد، که يک ماده مغذي مهم براي سلامت کبد است.

8. هندوانه که در فرونشاندن تشنگي موثر عمل مي کند، از محتواي بالاي بتا کاروتن نيز سود مي برد، که براي بهره‌مندي از پوستي سالم به اندازه ويتامين C تقويت کننده سيستم ايمني ضروري است.

9. توانايي هندوانه در افزايش سطوح آرژينين اين امکان را فراهم مي کند تا آمونياک و ديگر ترکيبات سمي از بدن حذف شوند.

10. حدود 92 درصد هندوانه از آب تشکيل شده است و از اين رو، منبعي عالي براي پيشگيري از کم آبي بدن و تامين آب مورد نياز سلول ها محسوب مي شود.

11. به واسطه محتواي بالاي آنتي اکسيدان ها و مواد مغذي ديگر، هندوانه داراي اثرات ضد التهابي در بدن است که با در نظر گرفتن بيماري هاي مزمن جدي، مانند ورم مفاصل و سرطان که با التهاب در بدن پيوند خورده اند، اهميت خود را بيش از پيش نشان مي دهد.



منبع: salamaneh.com




ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها