آخرین اخبار

سيميت، نان مخصوص سريال لطيفه را درست کنيد شيريني پزي

سيميت، نان مخصوص سريال لطيفه را درست کنيد

  بزرگنمايي:

سيميت ،خوشمزه ترين نان استانبول را در خانه تان درست کنيد

سيميت نان معروف ترکيه‌اي است که بافت نسبتاً خشکي د ارد. د ر خيابان‌هاي استانبول آن را روي چرخ‌دستي‌ها مي‌فروشند و رهگذران براي يک ميان وعده سبک يا حتي وعده غذايي آن را مي‌خرند و گاهي با پنير مي‌خورند. روي اين نان يک نوع ملاس يا شيره غليظ مي‌مالند و سپس آن را در کنجد فرو مي‌برند و در تنور مي‌پزند. ما در ادامه براي‌تان دستور سيميت‌هايي نرم و مطبوع ذائقه ايراني را آورده‌ايم. اين نان براي صبحانه و عصرانه مناسب است.

مواد لازم براي تهيه سيميت :

شير : 200 گرم
شکر : 5 قاشق سوپخوري
مايه‌ خمير : 1 قاشق سوپخوري
روغن مايع : 100 گرم
نمک : 2 /1 قاشق چايخوري
آرد : 500 گرم

مواد لازم براي رومال :

شيره انگور يا شيره خرما : 2 قاشق سوپخوري
آب براي رقيق کردن شيره : 2 تا 3 قاشق
تخم کنجد و سياه‌ دانه : به ميزان لازم

طرز تهيه نان سيميت ترکيه اي :

دو قاشق شکر و مايه خمير را با هم مخلوط کنيد، سپس شير ولرم را روي آن بريزيد.
مواد را هم بزنيد و بگذاريد در جايي ثابت بماند. حدود 4 دقيقه براي عمل آمدن کافي است.
هر چقدر که مايه‌خمير بيشتر بماند، بيشتر عمل مي‌کند و کف روي ظرف زياد مي‌شود و به همان نسبت بوي ترشي و مخمري که به نان تان مي‌دهد هم افزايش پيدا مي‌کند.
در ظرف ديگري مقداري روغن مايع و مابقي شکر را با هم مخلوط کنيد.
خميرمايه‌تان را به آن اضافه کنيد. نيمي از آرد را‌ يک‌ باره روي مواد بريزيد و هم بزنيد و مابقي آرد را کم‌کم اضافه کنيد تا خمير لطيفي به دست آوريد.
خمير را روي ميز که آرد پاشي شده منتقل کنيد. آن را حدود 5 دقيقه ورز دهيد.حدود 4 قاشق روغن مايع را کف ظرفي که 3 برابر بزرگ‌تر از خميرتان است، بريزيد. خمير را در آن بچرخانيد تا همه‌جايش چرب شود، سپس روي آن سلفون بکشيد و حدود 50 دقيقه آن را در فضايي نسبتاً گرم و مرطوب قرار دهيد.
بعد از 50 دقيقه، خمير را روي ميز کارتان قرار دهيد. از خمير، چانه‌هايي به‌اندازه يک پرتقال درست کنيد.
مي‌توانيد نان را به همين شکل گرد بپزيد يا اينکه آن را شبيه يک‌رشته بلند دربياوريد، سپس آن را از وسط به دورهم تاب بدهيد (حالتي شبيه گيس بافت). حالا دو سر آن را به هم وصل کنيد و مانند يک چرخ روي سيني فر آرد پاشي شده بگذاريد.
براي رومال، شيره رقيق شده را با يک برس، روي نان‌ها بزنيد و دانه‌هاي کنجد و سياه‌دانه را روي آن بپاشيد. 20 تا 30 دقيقه ديگر به نان استراحت بدهيد.
براي اينکه نان‌ها خشک نشوند، از يک پارچه دولاي نم‌دار استفاده کنيد و آن را با احتياط روي نان‌ها بگذاريد.
فر را با دماي 200 درجه سانتي‌گراد روشن کنيد. در طبقه پايين فر يک سيني ديگر يا يک ماهيتابه پر از آب قرار دهيد تا داخل فر پر از بخار شود. سپس نان‌ها را حدود 15 دقيقه داخل فر قرار دهيد.



منبع : ashpazi.hmg.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

کيک صبحانه تابه اي، بدون نياز به فر درست کنيد

طرز تهيه شکلات صبحانه خانگي

طرز تهيه سوهان کنجدي مخصوص عيد نوروز

طرز تهيه شيريني بدون فر با هويج

شيريني پفکي نارگيلي

طرز تهيه شيريني بهشتي، شيريني سنتي ايران

کلمپه شيريني مناسب عيد نوروز

طرز تهيه شيريني برنجي براي پذيرايي عيد

طرز تهيه مرنگ ( شيريني پفکي )

طرز تهيه پنکيک ليمو و پنير خامه اي

طرز تهيه توپک هاي زردآلويي براي نوروز

کوکي پاي، شيريني مورد علاقه کودکان

طرز تهيه شيريني شکلاتي براي نوروز

طرز تهيه دونات خانگي، خوشمزه ترين شيريني خانگي

نکات کليدي براي هم زدن سفيده تخم مرغ

آموزش نرم کردن کره در شيريني پزي

آموزش تصويري تهيه ژله رولي ( ژله فرفره اي )

طرز تهيه کاپ کيک ( کيک فنجاني ) بدون فر

شيريني سيب و دارچين، يک شيريني ساده زمستاني

ميني چيز کيک ليمويي، يک دسر آسان، خوشمزه و بي دردسر

ژله نارنگي، يک دسر زمستاني نيم ساعته

ميوه شب يلدا :تزيين ميوه با شکلات، يک ميوه آرايي خوشمزه براي شب يلدا

مربا گلابي، يک مرباي پاييزي خوش طعم

کيک شب يلدا، کيک انار يخچالي درست کنيد

چيز کيک کدو حلوايي دو لايه، يک دسر پاييزي خوشمزه و آسان

سوفله شکلاتي بدون آرد، يک دسر خوشمزه نيم ساعته

شيريني ليمويي، يک شيريني خوش طعم و خوشبو براي عصرهاي پاييز

شيريني بروني گردو و شکلات، يک شيريني خوش طعم و ساده

پاي سيب خانگي، يک دسر خوش طعم پاييزي

دسر طالبي، يک دسر سريع، سالم و خوشمزه

پاي بستني شکلاتي، يک دسر يخچالي آسان براي عاشقان شکلات

کيک يخچالي شکلاتي با تکه هاي شکلات + فيلم آموزشي

فالوده شيرازي خانگي را با اين دستور عالي درست کنيد

پودينگ شکلات و بستني، يک دسر آسان و خوش طعم تابستاني

طرز تهيه بستني ميوه اي،5بستني خانگي که ميتوانيد با هلو درست کنيد

کيک ماست ليمويي، يک عصرانه عالي براي روزهاي گرم تابستان

پاي توت فرنگي پيچيده شده با پنير خامه ايي، يک دسر خوش طعم تابستاني

طرز تهيه شکلات برگي، يک تزئين زيبا براي کيک و دسر خانگي

کيک عروسي 2018 با تم طلايي، جديدترين مدل کيک عروسي

حلوا پسته، يک حلواي مقوي و متفاوت براي افطار ماه رمضان

خاگينه گردو، يک دسر عالي براي افطار ماه رمضان

اسلايس خرما و بادام، يک افطاري خوشمره با نستله

خرما شکم پر، يک دسر عالي براي افطار ماه رمضان

افطار امروز، شير برنج مکزيکي درست کنيد

فرني نارگيلي با پودر کاستارد، يک دسر عالي براي افطار ماه رمضان

افطاري چي بپزيم؟ فرني سه رنگ درست کنيد

افطاري چي بپزيم؟ خرما بريج، يک دسر سنتي و مقوي

تزيين سفره افطار ماه رمضان با نان و پنير و سبزي مجلسي

4 نکته مهم در استفاده از خامه قنادي

دستور تهيه پنكيك خانگي بسيار راحت و خوشمزه!