بزرگنمايي:
چه خبر - روغن کنجد، بهترين جايگزين براي روغن خوراکي
کنجد حاوي آنتي اکسيدانهاي طبيعي است که باعث از بين رفتن سرطانهاي خفته در بدن شده و موجب جلوگيري از سرطانهاي دستگاه گوارش، پروستات و سينه ميشود.
مهدي شادنوش متخصص تغذيه باليني و رژيم درماني درخصوص استفاده از روغن کنجد اظهار کرد: روغن کنجد پرس سرد با استفاده از وارد کردن فشار به دانههاي کنجد بدست ميآيد و استخراج آن از دانه روغن صرفا يک روش مکانيکي است و هيچ گونه فرآوري يا افزودني به دانه کنجد اعمال نميشود.
وي افزود: در صورتي که روغن ارده که گاهي به روغن کنجد ارده نيز معروف است از ارده استخراج ميشود و ارده به وسيله حرارت دادن و سرخ کردن کنجد يا به عبارتي بو دادن کنجد و سپس آسياب نمودن آن توليد ميشود.
وي تصريح کرد: ميتوان نتيجه گرفت روغني که از ارده به دست ميآيد، روغن کنجد بو داده است در حالي که روغن پرس سرد کنجد، مستقيما از کنجد خام بدست ميآيد.
اين متخصص تغذيه باليني و رژيم درماني اظهار کرد: روغن پرس سرد کنجد دقيقا همان خواص کنجد را دارد، چون هيچ تغييري در کنجد ايجاد نميکند و روغن کنجد پرس سرد بسيار خوش عطر و بو بوده که به راحتي ميتوان آن را جايگزين روغنهاي خوراکي ديگر نمود.
به گفته شادنوش ترکيب اسيدهاي چرب روغن کنجد به گونهاي است که براي هر سه مصرف سرخ کردن، پخت و پز و سالاد قابل استفاده است، در واقع کنجد حاوي آنتي اکسيدانهاي طبيعي است که باعث از بين رفتن سرطانهاي خفته در بدن شده و موجب جلوگيري از سرطانهاي دستگاه گوارش، پروستات و سينه ميشود. همچنين اين روغن به دليل دارا بودن ويتامين E. موجب شفافيت و لطافت پوست ميشود.
منبع : tasnimnews.com