بزرگنمايي:
چه خبر - آناناس چگونه به بهبود بيماري ها کمک مي کند
آناناس يکي از پرخاصيتترين ميوهها براي حفظ سلامت بدن و جلوگيري از ابتلا به بسياري از بيماريها است، اين ميوه با ارزش ميتواند مانند يک مکمل درماني براي تسريع در بهبود بيماريها و جراحت ها مورد استفاده قرار بگيرد.
آناناس از دسته ميوههاي گرمسيري و مخصوص مناطق استوايي است و در خود نوعي آنزيم طبيعي به نام بروملين دارد، طي سال هاي متمادي استفاده از آناناس براي درمان بيماريهاي گوارشي و برطرف کردن التهاب در طب باستاني بسياري از کشورها استفاده شده است.
اهالي کشورهايي که آناناس ميوه بومي آنجا بوده، براي درمان زخمها و آسيبهاي پوستي از آب آناناس استفاده ميکردند.
همچنين استفاده از آب آناناس براي درمان زخم معده و درمان سوء هاضمه استفاده ميشده است.
تحقيقات علمي جديد در جهان نشان داده است که آنزيم بروملين موجود در آناناس ميتواند براي کاهش تورم، کبودي، التهاب و درد پس از اعمال جراحي مورد استفاده قرارگيرد.
اثر ضد التهابي آناناس براي از بين بردن جراحت ها و دردهاي عضلاني، بسيار مفيد است و ميتواند دوره نقاهت پس از جراحي را کاهش دهد.
کارشناسان در عين حال براي دريافت مزاياي درماني کامل از آنزيم موجود در آناناس به افراد توصيه ميکنند کمتر از کمپوت يا کنستانتره يا آبميوه صنعتي حاوي آناناس استفاده کنند و درعوض از خود ميوه آناناس و آب طبيعي آن استفاده کنند.
زيرا آبميوه و کنستانترههاي اين ميوه را براي پاستوريزه کردن، به دماي بالا رسانده و سپس آن را سرد ميکنند که باعث ميشود بسياري از املاح و ويتامينهاي طبيعي موجود در اين ميوه از بين برود.
آناناس غني از انواع ويتامينها به ويژه ويتامين C است و در بسياري از محصولات آرايشي بهداشتي از آن استفاده ميشود.
کارشناسان در عين حال به بيماران توصيه ميکنند که براي مصرف آناناس ابتدا با پزشک خود مشاوره انجام داده و سپس اين ميوه يا آب آن را مصرف کنند، به ويژه اگر فرد داروهاي ضد انعقاد خون، آنتي بيوتيک و آرام بخش استفاده ميکند يا دچار حساسيت به برخي داروها يا مواد غذايي است.
مصرف آناناس سبب بالارفتن ضربان قلب مي شود به همين دليل پيش از مصرف بايد درخصوص اثرات احتمالي آن بر بدن تحقيقات کافي انجام داد.
آناناس همچنين براي از بين بردن بافت مرده يا جوش خوردن زخمهاي باز ميتواند مورد استفاده قرار بگيرد و دانشمندان در حال انجام تحقيقات براي کشف موارد جديدتري از خواص اين ميوه لذيذ هستند.
آناناس را ميتوان به صورت خام، آبميوه، کمپوت و حتي سرخ و کباب شده مصرف کرد، اضافه کردن شکر از ارزش تغذيهاي آن ميکاهد.
آناناس همچنين ميتواند براي تسکين حالت تهوع در افراد مورد استفاده قرار بگيرد و علائم مسموميت غذايي را در آنها کاهش دهد. کارشناسان به افراد توصيه ميکنند قبل از انجام اعمال جراحي که نياز به ناشتا بودن دارد، با صلاحديد پزشک از آب آناناس استفاده کنند تا علاوه بر حفظ قواي بدني از بروز مشکلات گوارشي و دل درد در آنها نيز جلوگيري شود.
منبع: salamatnews.com