بزرگنمايي:
چه خبر -
خواص درماني «شير» را 10 برابر کنيد
براي اين افراد بهترين روش مصرف شير در منابع طب سنتي اين است که شير را با دارچين ميل کنند تا هم سردي شير را بگيرد و هم به اين دليل که دارچين مي تواند شير را تا مفاصل حمل کرده و به مفاصل برساند.
اين خاصيت ذاتي دارچين است که اگر همراه شير خورده شود، خواص درماني شير را به مفاصل ميرساند لذا توصيه ميشود شير را همراه دارچين ميل کنيد، براي اين کار هنگام گرم کردن شير ميتوانيد پودر دارچين را به آن اضافه کنيد يا اينکه اگر چوب دارچين داريد، ميتوانيد پس از تهيه چاي دارچين، مقداري از اين چاي را با شير ترکيب و ميل کنيد.
با اين کار شير هم خيلي خوشمزه ميشود و هم خيلي خوشبو و مشکلات نفخ حاصل از خوردن شير که در برخي افراد ايجاد ميشود را رفع ميکند، پس افرادي که نميتوانند شير بخورند، شير همراه دارچين را ميتوانند به راحتي و به لذت ميل کنند.
ضمناً با خوردن شير يک لينت مزاج خيلي معمول بوجود ميآيد که اذيتکننده و اسهالي نيست بلکه مفيد است همچنين ميتوانيد به شير و دارچين مقدار کمي عسل اضافه کنيد که خوشمزهتر و مفيدتر ميشود، مصرف يک الي دو ليوان شير در روز کفايت ميکند و خوردن شير در حالي که ناشتا هستيد کاملاً مضر است.
اگر بجاي شير پاستوريزه يا استريليزه، از شير تازه استفاده مي کنيد، حتما بايد آنرا بجوشانيد. بهترين روش جوشاندن شير اين است که مقداري آب به شير اضافه کنيد و روي شعله قرار دهيد و اجازه دهيد تا همان مقدار آب بخار شده و خارج شود، خوردن شير همراه با ميوه از ممنوعيات مصرف همزمان مواد غذايي است، شير را با خرما و عسل ميتوانيد ميل کنيد اما با خوردن هر نوع ميوه ديگري مانند موز و … باعث فاسد شدن شير و فساد معده ميشود، همچنين مصرف شيرکاکائو صنعتي نيز مورد تأييد نيست.
منبع: tasnimnews.com