شامي بادمجان، غذاي خوشم طعم جهرمي ها
آشپزي
بزرگنمايي:
شامي بادمجان کبابي درست کنيد
اگر از طرفداران پر و پاقرص بادمجان هستيد و دلتان هم يک شامي جديد و لذيذ ميخواهد، حتماً اين مدل جهرمي را امتحان کنيد. شامي بادمجان جهرمي يک غذاي سنتي و البته بي دردسر است و ميتواند انتخاب خوبي براي يک شام ساده و خوشمزه باشد.
مواد لازم براي تهيه شامي بادمجان کبابي
بادمجان : 2 عدد
سيبزميني پخته : 2 عدد
سيبزميني خام : 1 عدد
پياز : 1 عدد
تخممرغ : 1 عدد
ماست : 1 ق س
آرد گندم : 1 ق س
نمک و فلفل : به ميزان لازم
طرز تهيه شامي بادمجان کبابي
بادمجانها را درون فر يا روي اجاقگاز کبابي کنيد.
پوست بادمجانها را بگيريد و سپس آنها را ساطوريکنيد تا خوب نرم شوند.
حالا در يک ظرف مناسب سيبزمينيها را رنده کنيد.پياز را هم رنده کنيد و آب آن را بگيريد.
تخممرغ، ماست و پياز را به سيبزميني اضافه کنيد.
بادمجان ساطوري شده را روي مواد بريزيد و با نمک و فلفل خوب هم بزنيد.
اگر مايه شامي شل بود، يک قاشق غذاخوري آرد گندم هم به آن اضافه کنيد.
وقتي مايه شامي آماده شد، درون تابه روغن بريزيد و وقتي روغن داغ شد بهاندازه يک قاشق از مايه شامي درون تابه بريزيد و سرخ کنيد.
نکته : اگر دلتان ميخواهد شاميتان گوشت داشته باشد، 150 گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنيد.
منبع : ashpazi.hmg.ir
-
۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۹:۴۴ ب.ظ
-
۳۴۳ بازدید
-
-
چه خبر