عامل گراني مرغ چيست؟
اقتصادي
بزرگنمايي:
چه خبر - دليل افزايش قيمت گوشت مرغ
مهدي يوسفخاني رئيس اتحاديه فروشندگان مرغ و ماهي اظهار کرد: هماکنون در بازار قيمت گوشت مرغ بيش از 8500 تومان فروخته ميشود که افزايش قيمت جوجه يک روزه و کاهش توليد مرغ ناشي از گرماي شديد هوا و تلفات ناشي از آن، جزو اصليترين عوامل گراني گوشت مرغ محسوب ميشود.
وي افزود: در حال حاضر هر کيلوگرم گوشت مرغ حدود 5600 از مرغداران خريداري ميشود که با احتساب هزينه حمل و نقل تا کشتارگاه، کشتار، هزينه حمل و نقل تا مراکز توزيع و سود عمدهفروشيها و خردهفروشيهاي سطح شهر هر کيلوگرم گوشت مرغ حدود 8000 تومان براي فروشندگان تمام ميشود که با احتساب سود بيش از 8600 تومان به دست مردم ميرسد.
رئيس اتحاديه فروشندگان پرنده و ماهي ادامه داد: يکي از دلايل افزايش قيمت گوشت مرغ گراني جوجه يک روزه است که از حدود 1000 تا 1500 تومان (معادل 20 درصد) روي قيمت تمام شده هر کيلوگرم از اين محصول تاثير ميگذارد که البته در کنار آن گراني نهادهها و کاهش توليد به دليل تلفات بالاي ناشي از گرماي شديد هوا بر گران تر شدن گوشت مرغ تاثير گذاشته است.
بر اساس گزارش ميداني ، هماکنون قيمت گوشت مرغ در استان تهران از کيلويي 7900 تا کيلويي 8750 تومان متفاوت است و آمار بانک مرکزي از متوسط قيمت خردهفروشي برخي مواد خوراکي نشان ميدهد که هر کيلوگرم گوشت مرغ در سطح شهر تهران به صورت ميانگين طي هفته پاياني خردادماه کيلويي 7942 تومان عرضه شده که نسبت به هفته گذشته سه درصد و هفته مشابه ماه گذشته 13.5 درصد افزايش قيمت داشته است. اما وزارت جهاد کشاورزي به عنوان متولي توليد و تامين گوشت مرغ بايد پاسخگوي اين وضعيت باشد و اعلام کند که دليل افزايش قيمت گوشت مرغ در بازار چيست و چه راهکاري براي متعادلسازي آن در نظر گرفته است؟ و اينکه چه مقدار گوشت مرغ منجمد شده در ذخاير استراتژيک خود دارد و چه ميزان از آن را تاکنون توزيع کرده است.
منبع: isna.ir
-
شنبه ۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۳:۴۳:۵۵ PM
-
۷۸ بازدید
-
-
چه خبر