آخرین اخبار

5 سبزي اي که خاصيت آنها با پخت چند برابر مي شود تناسب و زيبايي

5 سبزي اي که خاصيت آنها با پخت چند برابر مي شود

  بزرگنمايي:

چه خبر - خواص اين سبزيجات با پختن چند برابر مي شود

بر خلاف تصور عموم که حرارت دادن و پختن سبزيجات منجر به از دست رفتن ويتامين ھا آنزيم ھاي مفيد موجود ‏آن‌ها مي‌شود، ‏تحقيقات نشان مي دھند که پختن در مواردي با از بين بردن ديواره سلولي سبزيجات، جذب مواد ‏مغذي موجود در آنها را آسان‌تر ‏مي‌کند.‏

ھويج

پختن ھويج در واقع، ميزان جذب بتا کاروتن موجود در آن را که براي تقويت سلامت چشم ضروري است، در ‏بدن افزايش مي ‏دھد.‏

 گوجه فرنگي

خوردن گوجه فرنگي به صورت خام باعث مي‌شود که فقط 4 درصد از آنتي اکسيدان فوق العاده ‏ارزشمند ليکوپن بھرمند ‏شويم. علت اين است که ديواره سلولي سلول ھاي گوجه فرنگي، ضخيم است و جذب ‏ليکوپن را براي بدن سخت مي‌کند.‏

 

اسفناج

اسفناج به عنوان منبع آھن شھرت دارد. اما در کنار آھن، مواد مغذي ارزشمند ديگري نيز هست. مثلاً اسفناج حاوي فولات است که يک ويتامين ضروري براي بدن است. مصرف اسفناج به صورت بخارپز، مقدار فولات اون ‏را کاھش ‏نمي دھد. پختن اسفناج باعث مي‌شود که کمي چروکيده شده و حجم اون کمتر به نظر برسد. در نتيجه ‏مقدار بيشتري اسفناج را مصرف ‏مي‌کنيم و فولات بيشتري را وارد بدن مي‌کنيم.‏

 

کدو تنبل

کدو تنبل ھم مانند ھويج، مملو از آنتي اکسيدان ھايي مثل بتا کاروتن است و وقتي که پخته مي‌شود، ‏جذب آنتي اکسيدان ھاي ‏آن راحت‌تر انجام مي‌شود.‏

 

 



منبع :



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

مدل مويي مناسب براي شما که جلوي موهايتان کم پشت و خاليست!!

چگونه تيرگي لب هايمان را از بين ببريم؟

با تخم مرغ به راحتي لاغر شويد

2 روزه بدن تان را سم زدايي کنيد

پلينگ يا پاکسازي پوست در منزل

چگونه چشم هاي زيبا و جذابي داشته باشيم؟

چه کنيم تا کمر باريک و خوش اندام شويم!

هنگام اتو کشيدن مو بايد خشک، خيس يا نمناک باشه ؟

چربي سوزي و کاهش وزن بعد از نوروز با چند پيشنهاد ساده و آسان!

چگونه در خانه خودمان خوش اندام شويم ؟

رژيم غذايي سنگ شکن براي مبتلايان به سنگ کليه

شما که پوستي مختلط داريد بدانيد!

چگونه بعد از 30 سالگي جوان بمانيم؟

چطور ميتونم موهاي بلندم را خودم رنگ کنم ؟!

با اين غذاها به جنگ خواب آلودگي برويد

6 ماده غذايي ممنوعه قبل از خواب!!

سم زدايي بدن با چند پيشنهاد ساده!!

شامپو رنگ مو، معايب و مزاياي آن از زبان متخصص پوست و مو

طراحي ناخن با رنگ قرمز، جديدترين مدل طراحي ناخن براي بهار امسال

تشخيص روغن سالم از روغن ناسالم با چند روش کاربردي

کاهش ريزش مو با 5 روش طبيعي

بدترين عادت هاي غذايي ايرانيان که مريض شان مي کند!!

مدل مو جمع اي که مي توانيد 5 دقيقه اي درست کنيد + آموزش تصويري

صاف کردن مو بدون اتوي مو با 4 ترکيب طبيعي!!

کاهش روند پيري با 10 روش طبيعي

مدل طراحي ناخن براي فروردين 97

بهترين آرايش صورت در اسکار 2019 براي چه سلبريتي هايي بود؟

پوست تان را براي فصل بهار آماده کنيد، 3 نکته مهم که خانمها بايد بدانند

فوايد نوشيدن آب گرم در اول صبح، چرا بايد صبح ناشتا آب گرم بخوريم؟

ماسک ضد جوش خانگي را با اين دستورات درست کنيد

کوچک کردن شکم در 15 روز با 10 توصيه ساده

ورزش هاي چربي سوز مخصوص افراد مبتدي

سيب و دارچين براي لاغري، يک ترکيب چربي سوز عالي

افزايش رشد مژه با 4 روش طبيعي و موثر

بهترين رنگ براي پوشش موهاي سفيد کدام است؟

7 نوشيدني چربي سوز عالي براي کاهش وزن

جلوگيري از چاقي در نوروز با چند پيشنهاد ساده!!

13 ماده خوراکي براي داشتن شکمي تخت

كدام حالت دهنده مو بهتر است؟

بهترين مدل آرايش در مراسم اسکار از 1948 تا 2015

يک راه ساده براي لاغر کردن شکم

5 راهکار موثر و سريع براي لاغري

با خيار و آلوئه ورا يک ماسک ضد چروک درست کنيد

چگونه تن نارنجي موهاي رنگ شده را از بين ببريم؟

امگا3 را هم بخوريد هم به پوستتان بزنيد!!

چگونه لاک ناخن مان را سريع خشک کنيم؟

رنگهاي فانتزي چه مدت زمان بر روي موها دوام مي آورند ؟

براي لاغر شدن چگونه اشتهاي مان را کم کنيم؟

10 راه براي داشتن پوستي براق و خيره کننده!!

اگر معده تان ترش مي کند اينها را بخوريد