5 سبزي اي که خاصيت آنها با پخت چند برابر مي شود
تناسب و زيبايي
بزرگنمايي:
چه خبر - خواص اين سبزيجات با پختن چند برابر مي شود
بر خلاف تصور عموم که حرارت دادن و پختن سبزيجات منجر به از دست رفتن ويتامين ھا آنزيم ھاي مفيد موجود آنها ميشود، تحقيقات نشان مي دھند که پختن در مواردي با از بين بردن ديواره سلولي سبزيجات، جذب مواد مغذي موجود در آنها را آسانتر ميکند.
ھويج
پختن ھويج در واقع، ميزان جذب بتا کاروتن موجود در آن را که براي تقويت سلامت چشم ضروري است، در بدن افزايش مي دھد.
گوجه فرنگي
خوردن گوجه فرنگي به صورت خام باعث ميشود که فقط 4 درصد از آنتي اکسيدان فوق العاده ارزشمند ليکوپن بھرمند شويم. علت اين است که ديواره سلولي سلول ھاي گوجه فرنگي، ضخيم است و جذب ليکوپن را براي بدن سخت ميکند.
اسفناج
اسفناج به عنوان منبع آھن شھرت دارد. اما در کنار آھن، مواد مغذي ارزشمند ديگري نيز هست. مثلاً اسفناج حاوي فولات است که يک ويتامين ضروري براي بدن است. مصرف اسفناج به صورت بخارپز، مقدار فولات اون را کاھش نمي دھد. پختن اسفناج باعث ميشود که کمي چروکيده شده و حجم اون کمتر به نظر برسد. در نتيجه مقدار بيشتري اسفناج را مصرف ميکنيم و فولات بيشتري را وارد بدن ميکنيم.
کدو تنبل
کدو تنبل ھم مانند ھويج، مملو از آنتي اکسيدان ھايي مثل بتا کاروتن است و وقتي که پخته ميشود، جذب آنتي اکسيدان ھاي آن راحتتر انجام ميشود.
منبع :
-
چهارشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۵:۳۶:۵۲ PM
-
۹۱ بازدید
-
-
چه خبر