مصرف خمير مرغ در سوسيس و کالباس با اين شرط مجاز است
اقتصادي
بزرگنمايي:
چه خبر - آزادي مشروط مصرف خمير مرغ در سوسيس و کالباس
فرهمند صالحزاده اظهار کرد: بر اساس مذاکرات و توافقات صورت گرفته بين سه دستگاه نظارتي سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکي مقرر شد تا کارگاههاي فرآوردههاي گوشتي که پيش از اين براي استفاده از خريد مرغ مجوز داشته اند، ميتوانند بر اساس شروط خاصي در فرآوردههاي گوشتي سوسيس و کالباس کمتر از 60 درصد از خمير مرغ توليد شده در واحد خود استفاده کنند.
وي افزود: بر اساس اين شروط که در اصلاحيه استاندارد فرآوردههاي گوشتي سوسيس و کالباس آمده است، تاکيد شده که در کارخانجات سوسيس و کالباسي که در پروانه توليدشان مجوز توليد و مصرف خمير مرغ را دارند، ميتوانند در اين فرآوردههاي گوشتي تا 60 درصد از خمير مرغ استفاده کنند به شرطي که در همان کارگاه و زير نظر نمايندگان دستگاههاي نظارتي مذکور توليد و در همان شيفت کاري به مصرف برسد.
معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومي سازمان دامپزشکي با بيان اينکه در حال حاضر توليد خمير مرغ براي ذخيرهسازي يا فروش و توزيع به ديگر کارخانهها ممنوع است، ادامه داد: ديگر کارخانههاي توليدکننده فرآوردههاي گوشتي که مجوز توليد و مصرف خمير مرغ را دريافت نکردهاند، ميتوانند درخواست کنند تا در پروانه توليد سوسيس و کالباس مجوز توليد و مصرف خمير مرغ را با شرايط جديد دريافت کنند.
صالحزاده گفت: همچنان براي توليد، بستهبندي و توزيع خمير مرغ در کشتارگاههاي طيور و مراکز بستهبندي مجوزي صادر نشده و در اين زمينه بين سازمان دامپزشکي با ديگر دستگاههاي نظارتي مانند سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد اختلاف نظر وجود دارد اما همچنان مذاکرات و بررسيهاي کارشناسي ادامه دارد چرا که در گذشته سازمان دامپزشکي به کشتارگاههاي طيور، مراکز بستهبندي و توليدکنندگان فرآوردههاي گوشتي براي توليد، ذخيرهسازي و مصرف خمير مرغ مجوز ميداد که پس از تست و آزمايش مرغهاي گوشتي کشتارشده از آنها در فرآيند توليد فرآوردههاي گوشتي استفاده شود اما هماکنون تنها مجوز استفاده از خمير مرغ در مرحله اول براي کارخانجات توليدکننده فرآوردههاي گوشتي مجوز دار صادر شده و درصدديم تا مذاکرات و بررسيهاي کارشناسي را براي صدور مجوز کشتارگاههاي طيوري که داراي مراکز بستهبندي استاندارد هستند را ادامه دهيم که به زودي توافقات لازم در اين زمينه صورت خواهد گرفت.
وي اعلام کرد: نمايندههاي دستگاه هاي نظارتي مذکور در فرآيند توليد و مصرف خمير مرغ در کارخانههاي توليدکننده فرآوردههاي گوشتي به صورت کامل حضور و نظارت دارند و از سوي ديگر همه توليدات آنها به صورت تصادفي مورد آزمايش قرار ميگيرد و در صورت استفاده از خمير مرغ در فرآوردههايي که به آنها مجوز داده نشده با متخلفين برخورد خواهد شد.
منبع: isna.ir
-
يکشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۱:۳۲ PM
-
۸۷ بازدید
-
-
چه خبر