بزرگنمايي:
چه خبر -
سيدرضا غلامي مسئول مديريت بهداشت محيط مناسبت ها و ايام خاص در خصوص اهم اقدامات بهداشت محيط در برنامه سلامت ماه مبارک رمضان تا امروز، گفت: از ابتداي ماه مبارک رمضان، تعداد 39 هزار و 233 مورد از مراکز تهيه و توزيع زولبيا و شيريني سنتي و 12 هزار و 369 مرکز تهيه آش و حليم مورد بازديد ماموران بهداشت محيط قرار گرفته است.
غلامي افزود: تعداد بازديدهايي که از ساير مراکز تهيه و توزيع و فروش مواد غذايي حساس صورت گرفت، 176 هزار و 219مورد بوده و در مجموع تعداد کل بازديدهاي انجام شده 227 هزار و 821 مورد است.
وي بر سلامت مواد اوليه تهيه غذاها تاکيد کرد و گفت: اينکه مواد اوليه تهيه غذاها از نظر مرغوبيت و سلامت چه وضعيتي داشته باشد، اهميت زيادي دارد، لذا سلامت اين مواد نيز مورد سنجش قرار گرفت و 48 هزار و 486 مورد مرکز از لحاظ عوامل محيطي و سلامت روغن، نمک و نيز از نظر بررسي آلودگي سطوح، با تجهيزات پرتابل بازرسي مورد سنجش قرار گرفت.
غلامي ادامه داد: يکي از وظايف کارشناسان بهداشت محيط در مراکز بهداشتي درماني، کلر سنجي و PH سنجي آب شرب به صورت روزانه است لذا از ابتداي ماه رمضان تعداد 192 هزار و 375 مرکز از نظر کلر آزاد باقيمانده آب مورد سنجش قرار گرفت و 17 هزار و 524 مورد نيز از نظر نمونه برداري ميکروبي آب بررسي شد.
مسئول مديريت بهداشت محيط مناسبت ها و ايام خاص خاطر نشان کرد: سنجش ها و بازديدها در مراحل بعداز تهيه غذا نيز ادامه دارد. بنابراين 10 هزار و 213 مورد، نمونه برداري مواد غذايي از سطح عرضه را در برنامه داشتيم.
وي گفت: بنابر بازرسي ها، 208 هزار و 144 کيلو گرم مواد غذايي فاسد و غير بهداشتي کشف، ضبط و معدوم شده است.
غلامي تصريح کرد: با توجه به امکان اطلاع رساني تخلفات از سوي مردم، 2 هزار و 745 مورد از مراکز متخلف بهداشتي معرفي شده به مراجع قضايي ارجاع داده شدند و تعداد هزار و 146 مورد مرکز متخلف بهداشتي تعطيل شد.
وي گفت: تعداد 2 هزار و 355 مورد نيز بازديد مشترک با سازمانها و دستگاههاي ذيربط از جمله سازمان تعزيرات، وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، نيروي انتظامي و سازمان دامپزشکي داشته ايم.
منبع: دانشجو