ضربه اي که شايعه پنبه به حليم فروشان زد
اقتصادي
بزرگنمايي:
چه خبر - فروش حليم نصف شد
حسين محمدي امروز (چهارشنبه) در نشستي خبري بار ديگر بر رعايت بهداشت در ميان اعضاي اتحاديه خود تاکيد کرد و گفت: طي روزهاي گذشته انتشار يک کليپ در فضاي مجازي صنف ما را به چالش کشيده و براي مردم سوالها و نگرانيهاي متعدد ايجاد کرده است.
وي در عين حال عنوان کرد: ما نميخواهيم بگوييم که تمام واحدهاي ما به طور کامل همه موارد را رعايت ميکنند، اما به هر صورت بر روي اين نکته تاکيد داريم که پخت حليم امري تخصصي است که در آن بهداشت در آن رعايت ميشود.
رييس اتحاديه فروشندگان کباب، حليم، آش و پزندگان غذاهاي سنتي اظهار کرد: شرايط تهيه و پخت حليم به گونهاي است که در نهايت با مجاورت چندين ساعته گوشت و گندم گوشت به شکل پنبهاي شکل در ميآيد که اين مساله همان طور که اشاره شد به شيوه طبخ اين غذا باز ميگردد و ربطي به استفاده از مواد غير مجازي چون پنبه ندارد.
وي افزود: پس از انتشار اين کليپ برخي مسوولان وزارت بهداشت هم به مصاحبه در اين خصوص پرداخته و اعلام کردند که در حليم موادي مانند پنبه استفاده ميشود اما زماني که ما براي پيگيري به سراغ اين افراد رفتيم اينگونه پاسخ دادند که فرد منتشر کننده کليپ در فضاي مجازي از نزديکان آنها بوده و براساس اعتمادي که به اين فرد داشتهاند اين موضوع را اعلام کردهاند که ما هم اکنون شکايتهايي را در اين زمينه به مراجع قضايي تسليم کردهايم.
محمدي با تاکيد بر اين که طرح چنين موضوعاتي به نوعي توهين به شعور مردم محسوب ميشود، گفت: طي روزهاي گذشته نمونههاي مختلفي از آنچه در واحدهاي مختلف ارائه ميشود براي آزمايش از سوي بهداشت محيط به آزمايشگاههاي معتبر ارسال شده که نتيجه اين آزمايشها هم استفاده از مواد غيرمجاز را رد کرده است.
وي ادامه داد: در حال حاضر صنف ما حدود 11 هزار واحد در تهران دارد که با توجه به عرضه بالاي حليم در اين واحدها طي ماه مبارک رمضان نظارتها و بازرسيهاي متعددي روي آنها صورت ميگيرد.
اما رييس اتحاديه کباب، حليم، آش و پزندگان غذاهاي سنتي در ادامه صحبتهاي خود به نکته جالبي اشاره کرد و گفت: گاه شاهديم که عدهاي حتي تبليغ ميکنند که حليم آماده را درب واحدهاي فروش با قيمت 2000 تومان عرضه خواهند کرد. حال سوال ما اين است که چگونه ميشود چنين غذايي را با هزينههاي حملونقل با اين قيمت ارائه کرد آن هم در شرايطي که قيمت يک بطري آب معدني هم 1000 تومان است.
محمدي همچنين عنوان کرد: حتي در مورد کباب هم شاهديم عدهاي گوشت آماده به سيخ کوبيده را با قيمتي معادل هفت تا هشت هزار تومان به واحدهاي کبابي ارائه ميکنند. حال سوال ما آن است که در شرايطي که يک کيلو دنبه 12 هزار تومان قيمت دارد چگونه ممکن است چنين موادي داراي کيفيت و شرايط مناسب داشته باشند. البته افراد ميگويند که در تهيه اين مواد از گوشت گياهي استفاده شده است اما به هرحال تاکيد ما به مردم آن است که به هنگام تهيه غذا به قيمت آن نيز توجه کنند و دقت داشته باشند که همواره ارزاني نکته مثبتي به شمار نميرود.
وي با اشاره به اين که در موارد مختلف در واحدهاي تهيه غذا از موادي مانند انواع رنگهاي غذايي استفاده ميشود، گفت: توصيه ما به مردم آن است که براي حفظ سلامت و بهداشت خانواده خود تنها از مراکز مجاز به تهيه غذا بپردازند.
رييس اتحاديه کباب، حليم، آش و پزندگان غذاهاي سنتي همچنين عنوان کرد: ما نيز از سوي اتحاديه به مبارزه با اين پديده پرداخته و در موارد متعدد واحدهايي که غذاهاي بي کيفيت را با قيمت پايين در اختيار مردم قرار ميدهند تعطيل ميکنيم، اما پس از مدتي اين افراد در محله ديگري به فعاليت ميپردازند. بر همين اساس مبارزه با اين موضوع همواره با دشواريهاي متعدد همراه ميشود.
منبع: isna.ir
-
چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۲:۰۵:۳۹ PM
-
۱۲۱ بازدید
-
-
چه خبر