آخرین اخبار

هر زني بايد اين 9 حقيقت را درباره مغز مردان بداند!! سلامت خانواده

هر زني بايد اين 9 حقيقت را درباره مغز مردان بداند!!

  بزرگنمايي:

چه خبر - مشخصات مغز مردان

بسياري از برداشت هاي جالب توجه درباره مغز مردان بر اساس مطالعاتي روي مردان 18 تا 22 ساله انجام شده –که اغلب به دنبال جور کردن پول خوراکي و کارت هاي اعتباري خود بوده اند. البته مغز مردان در طول عمرشان دچار تغييرات فوق العاده اي مي شود، و به سرعت از يک جوان مجرد خواهان رابطه جنسي به يک مرد با اراده و به دنبال آگاهي در حال تغيير است.

در اين مقاله با تصورات غلط رايج در مورد مردان آشنا خواهيد شد و ياد مي گيريد که مردان چقدر در مقابل تنهايي آسيب پذير بوده و چرا مردان اينقدر تمرکز نااميد کننده اي روي راه حل ها درارند؟ و در مدت کوتاهي آنچه که در مورد ذهن مردان نياز است بدانيد را بدست مي آوريد.

1. مردان هم ازدواج کردن را دوست دارند

1. مردان هم ازدواج کردن را دوست دارند1. مردان هم ازدواج کردن را دوست دارند

زنان مي خواهد مشکلات را حل و فصل کنند و مردان مي خواهند براي هميشه به سر به هواييشان ادامه دهند بنابراين از زير بار ازدواج شانه خالي مي کنند. ولي اين مورد ممکن است يکي از بزرگترين اشتباهاتي باشد که در نتيجه انجام آزمايش روي دانشجويان انجام شد.

خيانت به احتمال زياد در مردان قبل از سن 30 سالگي رخ مي دهد، يک مطالعه روي مردان بوليوي که در مجموعه مقالات انجمن سلطنتي سال 2007 منتشر شد نشان داده است که بعد از 30 سالگي اولويت اول مردان تمزکز روي خانواده شان است.

البته برخي مردان نسبت به ديگران سخت تر تعهد پذير مي شوند –اين مشکل مي تواند ژنتيکي باشد. بر اساس مطالعه اي در سال 2008 که در مجموعه مقالات آکادمي ملي علوم منتشر شد، مردان بدون " ژن بي بند و باري " که حدود 60 درصد از جمعيت را تشکيل مي دهند بيشتر احتمال دارد که ازدواج کنند. هم خودشان و هم همسران اين مردان به طور نسبي بيشتر از زندگي خود ابراز رضايت کرده اند.

2. رئيس کيه؟

2. رئيس کيه؟2. رئيس کيه؟

به گفته بريزنداين Brizendine: يک سري سلسله مراتب بي ثبات مي تواند به طور قابل توجهي در مردان باعث اضطراب شود. ولي يک زنجيره با ثبات از دستورات مثل قوانين اعمال شده در ارتش و بسياري از شرايط کاري سطح تستوسترون مردان را کاهش داده و تمايلشان به خشم و درگيري را کاهش مي دهد.

3. پدر شدن

3. پدر شدن3. پدر شدن

در يک مطالعه که در سال 2000 روي تکامل و رفتار انسان انجام شد مشخص شد که مغز مردان چند ماه قبل از پدر شدن براي همکاري آماده مي شود. پدر شدن باعث ايجاد تغييرات هورموني در مردان مي شود –پرولاکتين (هورمون زنانه)بالا رفته و تستوسترون کاهش پيدا مي کند –که سبب تقويت رفتار پدرانه مي شود.

به گفته بريزنداين که در اين مطالعه شرکت نداشته است: ممکن است فرومون هاي (هورمون هاي تحريک کننده) pheromones يک زن باردار باعث ايجاد اين تغييرات در شريک زندگي اش شود.

مطالعه اي که در سال 2008 در مجله هورمون ها و رفتار منتشر شد نشان داده که: در انتظار مادر شدن ممکن است فوايدي به دنبال داشته باشد: حتي قبل ازين که زن باردار شود فرومون هاي مردانه باعث جوانه زدن نورون هاي مادر خوبي بودن در مغز زن مي شود.

4. بابا بازي

4. بابا بازي

مطالعات نشان داده پدران روشي خاص براي بازي با کودکان دارند –خشن تر، خود انگيخته تر و با دست انداختن بيشتر –که سبب مي شود کودکان بهتر ياد بگيرند، اعتماد به نفس بيشتري پيدا کنند و براي رويارويي با دنياي واقعي آماده شوند.همچنين اين هم بازي بودن پدران، رفتارهاي خطرناک جنسي کودکان را کاهش مي دهد.

بر اساس چندين مطالعه که انجام شده مرداني که تمايل به ايفاي نقش فعال پدري دارند، سطح تستوسترونشان پايين تر است. با اين حال مشخص نيست آيا سطح اين هورمون سبب ايجاد اين رفتار مي شود يا برعکس، محققان معتقدند که تکامل شامل علاقه به پدر بودن هم مي شود. کودکان انسان در قلمرو حيوانات جز نيازمندترين کودکان محسوب مي شوند و بهينه شدن پدران خوب شانس زنده ماندن نوزادان را افزايش داده و در نتيجه نسلشان ادامه پيدا مي کند.

5. منطقه " دفاع از قلمرو " مغز در مردان

5. منطقه " دفاع از قلمرو " مغز در مردان5. منطقه " دفاع از قلمرو " مغز در مردان

به گفته بريزندين " بخشي از وظيفه مردان در طي تکاملي که از آن ياد کرديم، دفاع از قلمروشان است. تحقيقات بيشتري براي اين مورد در انسان نسبت به ساير پستانداران مورد نياز است، منطقه " دفاع از قلمرو " مغز در مردان نسبت به زنان بزرگتر است.

با اين که زنان هم احساس مالکيت دارند ولي مردان زماني که با تهديدي نسبت به قلمرو، عشق يا زندگيشان روبرو شوند احتمال بيشتري دارد که به خشونت روي بياورند.

6. علت عادت چشم چراني در مردان

6. علت عادت چشم چراني در مردان6. علت عادت چشم چراني در مردان

به گفته پرانجال مهتا، روانشناس اجتماعي در دانشگاه کلمبيا نيويورک: در حالي که اغلب تستوسترون را عامل پرخاشگري و خصومت مي دانند اين هورمون عامل ميل جنسي هم هست. و مردان 6 برابر زنان اين هورمون را در رگهاي خود دارند.

مهتا و همکارانش متوجه شدند که تستوسترون باعث اختلال در منطقه کنترل مغز مي شود. در حالي که اين مساله هنوز تحت بررسي است ولي ممکن است توضيح بدهد که چرا مردان مانند يک " خلبان خودکار " چشم چراني مي کنند. با اين که اغلب وقتي زني از زاويه ديدشان خارج مي شود او را به فراموشي مي سپارند.

7. تمرکز مردان روي راه حل است

7. تمرکز مردان روي راه حل است7. تمرکز مردان روي راه حل است

در حالي که در بسياري از مطالعات مشخص شده که زنان رفتارشان همدلانه تر از مردان است، دکتر بريزندين معتقد است که اين مساله کاملا درست نيست. سيستم همدلي مغز مردان زماني پاسخ مي دهد که شخصي پريشان بوده يا مشکلش را بيان کند. و منطقه " حل کردن مشکل " سريعا جايگزين مرحله قبلي مي شود.

اين منطقه مانند موتور جستجوي گوگل تمام مغز را جستجو مي کند تا راه حلي براي مشکل بيابد. در نتيجه مردان تمايل بيشتري به حل يک مشکل دارند تا نشان دادن احساس همدلي شان.

8. مردان بيشتر در معرض تنهايي هستند

8. مردان بيشتر در معرض تنهايي هستند8. مردان بيشتر در معرض تنهايي هستند

به گفته دکتر لوان بريزندين Dr. Louann Brizendine استاد روانشناسي باليني دانشگاه کاليفرنيا سان فرانسيسکو و نويسند کتاب " مغز مردان " در سال 2010 ، تنهايي مي تواند عوارض زيادي بر سلامت و مغز افراد بگذارد، ولي به نظر مي رسد مردان مسن بيشتر در معرض اين خطرات هستند.

مردان نسبت به زنان تمايل کمتري به حضور در اجتماع دارند که سبب تشديد تنهايي و دوري آن ها از جمع مي شود.

مطالعات نشان داده، زندگي با زنان از اين نظر براي مردان بسيار مفيد است. مردان با روابط پايدار، سالم تر بوده، زندگي طولاني تري داشته و سطح هورمون هايي که باعث کاهش اضطراب مي شود در آن ها افزايش پيدا مي کند.

همچنين زنان براي غدد جنسي مردان هم مفيد هستند. بر اساس مطالعه اي که در زيست شناسي توليد مثل در سال 2009 منتشر شد موش نري که با موش ماده زندگي مي کرد نسبت به پسرعموهاي تنهايش، مدت زمان بيشتري بارور باقي ماند.

9. مردان نسبت به زنان عاطفي ترند

9. مردان نسبت به زنان عاطفي ترند9. مردان نسبت به زنان عاطفي ترند

در حالي که زنان به عنوان جنس عاطفي تر شناخته مي شوند ولي محققان دريافتند نوزادان پسر واکنش هاي احساسي و رساتري نسبت به دختران نشان مي دهند.

مردان بالغ هم کمي واکنش هاي احساسي قوي تري دارند –ولي فقط قبل از اين که متوجه احساساتشان شوند (يعني به محض اينکه خودشان متوجه نمايش احساساتشان مي شوند جلوي خودشان را مي گيرند). مطالعه ي که در سال 2008 در مجله روانشناسي اسکانديناوي منتشر شد و حالات چهره مردان را مورد بررسي قرار مي داد مشخص کرد هنگامي که مردان به مرحله آگاهي از احساسات خود مي رسند ديگر بروز آن در چهره شان مشاهده نشده و روي چهره شان ماسک مي زنند.

در جواني پسران ياد مي گيرند احساساتي که در جامعه " غيرمردانه " شناخته مي شود را پنهان کنند. اما سرکوب احساسات در مردان مي تواند پاسخ بدن به عکس العمل " جنگ يا گريز" باشد. محققان دانشگاه لوند در سوئد مطالعه اي در سال 2008 انجام دادند و بر اساس آن نظريه اي ارائه کردند که واکنش قوي يک مرد و سرکوب پس از آن او را براي رويارويي با تهديد آماده مي کند.



منبع: سيمرغ




ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

13 خوراکي اي که زنان نبايد مصرف کنند

4 خطر پنهان درد شکمي در زمان قاعدگي

چرا سرطان هاي دستگاه گوارش در بين مردان در حال افزايش است؟

وقتي قلب جنين مي ايستد!

ويتامين هاي مورد نياز بدن کودکان را بشناسيد

آقايان اين 10 اشتباه خطرناک را در مورد سلامت خود انجام ندهيد!

چرا بايد بيضه هاي نوازد تازه متولد شده معاينه شود؟

بهترين سن باروري در زنان و مردان

علت مشاهده خون در ادرار مردان چيست؟

علت لکه بيني در ماه هاي مختلف بارداري

ممکن است دليل سقط جنين مکرر، مردان باشند!

چرا بايد از شکم بند بارداري استفاده کنيد

مردان 14 تا 20 ساله اي که دچار کمبود ويتامين D هستند

روش تشخيص خوش خيم يا بدخيم بودن بيماري پروستات

سرخک چيست؟ + علائم سرخک و درمان سرخک در کودکان

علت سردرد در کودکان چيست؟

واکسن سه گانه کودکان چه عوارضي دارد؟

درمان اسهال نوزادان در خانه با نکاتي طلايي

خونريزي در بارداري چه علتي دارد و چه زماني خطرناک است؟

مصرف ويتامين D در دوران بارداري به چه صورت است؟

بيماري هاي زنانه که دير تشخيص داده مي شوند

سلامت پروستات را با اين گياهان تضمين کنيد

چرا کودکان از حمام کردن مي ترسند و چطور اين ترس را کم کرد؟

بالارفتن فشار خون بر اثر نشستن طولاني مدت در خانم ها

علت و درمان کمر درد قاعدگي

در زمان پريود از انجام اين کارها جدا بپرهيزيد

نکاتي فوق العاده مهم راجع به تب کودکانمان

کيست تخمدان به سراغ چه زناني مي رود؟

تيز كردن هوش كودكان!؟

نشانه هاي هشدار دهنده سرطان دهانه رحم

صفحه رشد تا چه زماني باز است؟

7 زنگ خطر در اوايل بارداري

ضربه در بارداري مساوي است با سقط‌جنين؟

5 علامتي که نشان مي دهد دوقلو بارداريد!!

چرا بعضي بچه ها هميشه مريض هستند؟

عوامل تشديد افسردگي پس از زايمان

واريکوسل؛ پاسخ به 20 سوال متداول

در ماه دوم بارداري حواستان به اين موارد باشد

سرطان تخمدان و علايم هشدار دهنده اي که هر زني بايد بداند

درد سينه ها نشانه ي چيست؟

علت مشاهده خون در مايع مني مردان چيست؟

علت مرگ جنين در داخل شکم در ماه هاي مختلف

علت دو بار پريود شدن در يک ماه چيست؟

سرطان پروستات در زنان چگونه امکانپذير است؟

تاثير هر کدام از روش هاي پيشگيري از بارداري بر پريود

عمل کورتاژ چيست؟ کورتاژ چرا و چگونه انجام مي شود؟

هورمون ها چطور باعث چاق شدن شما مي شوند؟

نکاتي که مردها براي سالم ماندن بايد از زن ها ياد بگيرند

7 نشانه از بيماريهاي خطرناکي که خانم ها ناديده مي گيرند

آلت تناسلي مردان با افزايش سن کوچک مي شود؟