فوايد گوشت بوقلمون براي سيستم ايمني بدن
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر -
خواص گوشت بوقلمون
محمدحسين آذر متخصص تغذيه اظهار کرد: گوشت بوقلمون به دليل بافت ويژهاي که دارد هنگام طبخ، حجم خود را از دست نميدهد و به دليل داشتن پروتئين بالا، حداقل چربي اشباع، کمترين سطح کلسترول و فقدان چربي ميان بافتي، در مقايسه با گوشت قرمز از اهميت بسياري برخوردار است. گوشت بوقلمون بدون پوست، به طور طبيعي چربي کمي دارد و در هر 100 گرم آن تنها يک گرم چربي موجود است.
اين متخصص تغذيه افزود: از خواص اين گوشت ميتوان به خاصيت ضد سرطاني و تقويت سيستم ايمني بدن اشاره کرد و همچنين وجود بعضي ويتامينهاي گروه B بويژه ويتامين B2 و نيز اسيدهاي آمينه تريپتوفان در گوشت بوقلمون، با تاثير مثبتي که بر روي اعصاب ميگذارند، نوعي خاصيت آرامشبخشي براي انسان در بر دارد.
آذر بيان کرد: مصرف گوشت بوقلمون به بيماران ديابتي پيشنهاد ميشود، چرا که به سبب دارا بودن چربيهاي اشباع شده کم، پروتئين بالا و درصد کربوهيدرات پايين، سبب پايين آوردن گلوتن اندکس شده و در نتيجه براي بيماران ديابتي فاقد کلسترول بالا مفيد است. همچنين به سبب درصد بسيار کم چربيهاي اشباع شده در اين گوشت، مصرف آن براي اشخاصي که داراي کبد چرب ميباشند مناسب است.
وي اضافه کرد: ميزان سديم در گوشت بوقلمون 335 ميليگرم در يک واحد گوشت 330 گرم است. به همين سبب خوردن گوشت بوقلمون به ميزان زياد، به بيماران قلبي پيشنهاد نميشود.
اين متخصص تغذيه يادآورشد: در صورتي که نميخواهيد دچار بيماريهاي سرطان سينه، پروستات، بيماري MS، آرتروز، افسردگي و اعصاب شويد و ضمنا اسيد اوريک، اوره و چربي خونتان بالا نرود، گوشت بوقلمون مصرف کنيد.
منبع: behdashtnews.ir
-
پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱:۱۴:۵۳ PM
-
۱۷۵ بازدید
-
-
چه خبر