آخرین اخبار

بهترين روش پخت قارچ براي حفظ ارزش غذايي آن تغذيه

بهترين روش پخت قارچ براي حفظ ارزش غذايي آن

  بزرگنمايي:

چه خبر - قارچ را چگونه بپزيم؟

مطالعات محققان اسپانيايي نشان مي‌دهد که گريل کردن قارچ يا پخت آن در مايکروويو، بهترين روش براي افزايش فعاليت آنتي اکسيدان‌ها و حفظ پلي فنل است. گريل کردن قارچ يا پخت آن در مايکروويو، همچنين روش مناسبي براي حفظ ارزش غذايي قارچ است. قارچ حاوي مقادير بالاي فيبر و پروتئين است.

ويتامين هاي B1، B2، B12، C، D و E و مواد معدني روي و سلنيم از ديگر مواد موجود در قارچ است. آنتي اکسيدان‌ها و ديکر عوامل فعال زيستي از جمله betaglucans نيز در قارچ وجود دارد که قادر به تقويت سيستم ايمني است.

مطالعات نشان مي دهد، سرخ کردن قارچ منجر به افزايش چربي و کالري و کاهش ارزش غذايي مي‌شود. پخارپز کردن قارچ نيز فعاليت betaglucans را افزايش مي دهد، ولي فعاليت آنتي اکسيدان‌ها کاهش مي‌يابد.

پخت قارچ در مايکروويو و گريل کردن آن، افزايش قابل ملاحظه‌اي در فعاليت آنتي اکسيدان‌ها و محتويات پلي فنل دارد. اين مطالعه نشان مي‌دهد پوشش قارچ با يک لايه نازک روغن زيتون قبل از پخت مي‌تواند به افزايش ارزش غذايي آن کمک کند.

نتايج اين مطالعه در نشريه Food Sciences and Nutrition منتشر شده است.



منبع: salamatnews.com




ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها