آخرین اخبار

تحليل زبان بدن نامزدهاي انتخابات در مناظره ها اخبار ويژه

تحليل زبان بدن نامزدهاي انتخابات در مناظره ها

  بزرگنمايي:

چه خبر - نکات مهم زبان بدن نامزدهاي انتخاباتي

هر دانشجو و يا نويسنده وحتي روزنامه نگاري با کم و زياد کردن تحليل هاي زبان بدن نسبت به تحليل زبان بدن دست مي زند که مانند مبحث آموزش اساسا غلط و باعث آشفته نمودن اذهان عمومي است که اين مسئله را به هيچ عنوان نبايد دامن زد و آنرا قبول نمود.

چند نکته را بايد تذکر داد هرگز نبايد به تحليل هاي زبان بدن صد در صد اعتماد و اکتفا نمود

دوم هيچ چيز ، هيچکس، هيچ رفتار و گفتار و کرداري آنگونه که به نظر مي رسد نيست .

سوم بايد به سن، قد ، وزن ، جنسيت و عوامل متعدد ديگري هم غير از ظاهر فرد توجه نمود.(برگرفته از کتاب زبان بدن ايراني)

حال با اطلاع از اين مهم مي توانيم نگاه و تحليل جامع تري داشته باشيم متاسفانه در بيشتر سايتهاي خبري اجتماعي و تحليلي به نکته اساسي که اصلا پرداخته نشده است استرس و اضطرابي است که همه کانديداهاي محترم رياست جمهوري با آن روبرو هستند.

آري من و شما هم اگر در مقابل بيش از 80 ميليون نفر ايراني داخل و خارج از کشور و مخصوصا همسايگان و دوست و دشمن قرار بگيريم چنين رفتارهايي کاملا عادي و غير قابل اجتناب است پس به اين مهم در مورد نامزدهاي انتخاباتي به شدت توجه فرمائيد.

وقتي هر فردي در چنين جايگاهي رفيعي قرار بگيرد دچار استرس و اضطراب مضاعف خواهد شد. چرا که تمام آينده مملکت جامعه حزب و حتي خود شخص هم به اين مهم گره خواهد خورد اما آيا نشانه هاي فيزيولوژيک استرس را به درستي مي دانيم قبل از آنکه پيرامون اين موارد سخني به ميان اوريم بايد پيرامون يک نکته ظريف ديگري هم سخن بگويم.


در تمامي برنامه هاي انتخاباتي ما شاهد بي رنگ و يا پر رنگتر شدن صورت و مخصوصا لبهاي کانديداهاي محترم بوديم اين در حالي است که در کنار اين رفتار خشک شدن دهان و يا خيس کردن لبها و فرو دادن آب دهان را بايد اضافه نمود و خارش هم يکي ديگر از رفتارهاي رفلکسي عصبي است که در موقع استرس هاي حاد بيشتر بروز مي کند که همه ناشي از فشار خون و ضربان قلب تندتر و يا بلعکس است و هر کسي اگر بگويد لمس بيني مساوي با دروغگويي است يعني واقعا اصلا زبان بدن و يا تن گفتار را متوجه نشده اين تعابير سخيف مربوط به يک محقق استراليايي و متعلق به سالها پيش است بنام آلن پيز که بيشتر تئوريهاي ايشان از طريق دانشمندان رفتار شناس و يا جو ناوارو کاملا مردود اعلام شده است .

چراکه محدوده تفاسير مهم است و هرگز با يکي دو بار خارش بيني و يا رفتارهاي خاص ديگر مانند جلو و عقب رفتن و يا تمايل به جلو و عقب و.. بايد بگويم که هرگز و تحت هيچ عنوان نبايد يک حالت با يک متد و يک نگاه و ديدگاه تفسير نمود و يا نکته قابل توجه اينجاست که در طول صحبت لمس کردن بيني تا سه بار طبيعي است اما بيش از سه بار ممکن است به اين معنا باشد که فرد در حال دروغ گفتن است هر چند نبايد اين مسئله را به فصل بهار و آلرژي‌هايي که شدت مي‌گيرد تعميم داد!


لطفا استرس و يا اضطراب را با صادق نبودن اشتباه نگيريد
متاسفانه در بسياري از تحليلها و ديدگاه ميبينم که افراد بي تجربه و کم تجربه با يک علامت و علائم سنتي و آماتور افراد را تفسير و تحليل مي کنند و اين خطاي بزرگي است.

متاسفانه هنوز بسياري از مدرسين و تحليلگران از تحقيقات چارلز داروين درباره بيان احساسات در انسان و حيوان در سال 1872 ويا الن پيز با مطالبي تاريخ گذشته که متعلق به 4 دهه قبل است بهره مي برند. اما آيا منابع و رفرنسها ديگر در جهان امروز جايگاهي دارند. امروزه اکثر دانشمندان و محققين بخش قابل توجهي از ديالوگ‌ها و فعل و انفعالات انسانها را بر واژه‌ها استوار نمي دانند مطلبي که مولاي متقيان علي عليه السلام فرمودند نشنويد چه مي گويد ببينيد چه مي گويد.


براي درک حرکات و تفاسير واقعي کانديداهاي رياست جمهوري بايد به ريز جزئيات يا ميکرو اکسپرشن‌ها و مخصوصا واکنش‌هاي لحظه‌اي که در بدن و مخصوصا چهره به شدت تظاهر پيدا مي کنند و غير قابل کنترل است بيشتر و بهتر تمرکز کنيد.بايد بدانيم که يکي از افسران بازنشسته CIA پيرامون اين موارد مي گويد که :هرگز اين ريز احساسات نمي توانند غير واقعي باشند و در صورت بروز بايد به ان بسيار توجه نمود.

دستهاي شناور و يا دستهاي لرزاني که بسياري در مناظره ملاحظه نمودند الزاما نشانه بيماري و ناتواني و يا کهولت سن نيست بلکه شايد نشان از غيرت و حساسيت هاي خاص روي موردي خاص وجود داشته باشد .

دستهاي درهم گره خورده مجري تکرار يک سنت نا ثواب در بيشتر مجريان که حس خوبي به مخاطب هم القاء نمي کند و بيشتر احساس استرس و اضطراب را منتقل مي کند بجاي ارامش و اصلا مناسب نيست و شما خواننده گرامي چه يک دانشجو و يا کارگر و يا کارمند و يا يک استاد و فرهيخته و يا... بايد بدانيد اين رفتار مخصوصا اگر با جمع شدگي و اشغال فضاي کم باشد اصلا حس خوبي به مخاطب منتقل نخواهد کرد و بايد به شدت از ان احراز نمود


دستهايي که جايي ندارند براي خيمه زدن لمس تريبون و يا ضرب گرفتن و يا لرزش و يا رفتارهاي رفت و برگشتي و يا رفتارهاي تعادلي همه در مخاطب يک مهم را تداعي مي کند و ان اين است که طرف مقابل يا ترسيده و يا خشمگين است و يا به سخني که مي گويد اعتقاد و اطميناني ندارد و يا همه واقعيت را بازگو ننموده و يا...

به عنوان حسن ختام بايد بگويم زبان بدن يا همان زبان بي زباني نقش سرنوشت ساز و بسيار تعيين کننده ايي در پيروزي و يا شکست کانديداهاي جهان تا امروز بازي نموده و در زندگي فردي و يا سازماني هر فردي هم مي تواند رل استراتژيکي را ايفا نمايد پس در شناخت و اجرائ زبان بدن حرفه اي دقت بيشتر و زمان صرف نمائيد

نويسنده مقاله: دکترسيدمازيارمير

منبع: maziarmir.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

ميزان استفاده جوانان از تلگرام و اينستاگرام

ايران يک ميليارد دلار گاز مجاني به ترکيه تحويل داد

آتليه‌اي که عکس‌هاي مستهجن از بچه‌ها مي‌گيرد!

مازني: مديران اينستاگرام عذرخواهي کنند

درز اطلاعات کاربران يک تاکسي اينترنتي تأييد شد

تکذيب اجبار سيل‌زدگان براي بازگشت به خانه

هلال احمر از سردار سعيد قاسمي شکايت مي‌کند

نمايندگان دنبال حاشيه امن براي انتخابات هستند؟

خط و نشان پليس در خصوص برخورد با بدحجابي

دختر ترامپ پشت دستگاه سنتي پارچه بافي+عکس

استاندار خوزستان از 28اسفند تاکنون خانه نرفته!+عکس

کشف فساد جديد در پرونده دکل نفتي گمشده

بازداشت عوامل ترويج فساد و فحشا در شيراز

سقوط 40 درصدي توليد خودرو در ايران

جريمه ميلياردي گران‌فروشان و محتکران موبايل

اقبال خانه اولي‌ها به وام مسکن کم شد

پرايد، نقش اول در تصادفات نوروزي

ماجراي مرده‌اي که از خارج کشور پيامک مي‌فرستاد

چشم‌انداز بازار خودرو و ارز در سال 98

افتتاح خط 6متروي تهران فردا با حضور روحاني

سپاه، درگيري با سيل‌زدگان خوزستان را تکذيب کرد

جهانگيري: کمک‌هاي خوبي براي سيل‌زدگان داريم

تب مهاجرت از ايران به دهه هشتادي‌ها رسيد

تعطيلات مرگبار؛ افزايش 7 درصدي تلفات جاده‌اي

رهاسازي ناگهاني آب سد علت تشديد سيل گلستان

حکم سه قاچاقچي ميلياردي صادر شد

انبارهاي مرغ و گوشت تنظيم بازاري سالم ماندند

قايق حامل مهاجران ايراني در مديترانه غرق شد

دادستان شيراز: شهردار در شيراز نيست

اعاده دادرسي سعيد طوسي در حال بررسي است

بازداشت دو ايراني در آرژانتين با گذرنامه اسرائيل

برخورد متفاوت شهرداري گرگان با پاکبانان

فرح: اميدوارم ايرانيان نوروزِ آزادي را جشن بگيرند!

فرماندار دشستان: به شهردار برازجان تذکر دادم

خريد و فروش گوشي در بازار موبايل نصف شد

قيمت اينترنت، از ساندويچ هم ارزان‌تر است

نه به آجيل؛ راه جديد مبارزه با گراني

ماجراي بازداشت يک استاد بلژيکي در ايران

آستان قدس در دوره رئيسي ماليات مي‌داد؟

تکرار بلاي پرايد بر سر لادا

جزئيات تازه درباره پرونده قتل شرور معروف تهران

هرج و مرج در بازار موبايل

چرا قيمت گوشي دوباره بالا رفت؟

شوراي شهر، فاتحه‌ي باغ‌هاي تهران را خواند!

بازداشت زن دوم در ماجراي مرگ مرد بازنشسته

مزايا و معايب مصوبه پرحرف و حديث مجلس

حمله خمپاره‌اي تروريست‌ها به حومه حلب

ثروت ترامپ چقدر است؟

جزئيات نشت آب از پايه‌هاي برج آزادي

آخرين وضعيت پرونده مرگ رئيس تامين اجتماعي