آخرین اخبار

اين سبزيجات را حتما پخته مصرف کنيد!! تناسب و زيبايي

اين سبزيجات را حتما پخته مصرف کنيد!!

  بزرگنمايي:

چه خبر - سبزيجاتي که بايد پخته مصرف شوند

هميشه گفته مي شود سبزي ها را خام بخوريد تا مواد مغذي بيشتري به بدنتان برسد. شايد درباره بيشتر سبزي ها اين موضوع درست باشد اما سبزي هايي هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزايش ارزش غذايي آن مي شود.گوجه فرنگي، کلم بروکلي و هويج، سه نوع سبزي است که ارزش غذايي شان با پخته شدن بيشترمي شود.

گوجه فرنگي

گوجه فرنگي از نظر علمي در رده‌ ميوه ها قرار دارد، اما اگر پخته شود، سبزي محسوب مي شود. گوجه فرنگي بسيار مغذي و منبع غني ويتامين ث و ليکوپن است. ليکوپن، فيتوکميکالي است که باعث قرمز شدن رنگ گوجه فرنگي شده و البته خواص آنتي اکسيداني قابل توجهي نيز دارد. بخارپز يا آب پز کردن گوجه فرنگي، بهترين شيوه براي فعال کردن ليکوپن است.

بروکلي

بروکلي جزو خانواده‌ کلم هاست و خواص آنتي اکسيداني آن بسيار معروف است. همچنين بروکلي منبع غني لوتئين و توکوفرول است. اين ترکيبات شيميايي، با کاهش التهاب در رگ هاي خوني بدن، خطر سرطان را کاهش مي دهد.

بهترين شيوه براي پخت کلم بروکلي، آب پز و بخارپز کردن آن است که با اين شيوه خواص کاروتنوئيد، لوتئين و فيتوئن هاي آن تقويت مي شود. البته درباره کلم بروکلي مطالب ضد و نقيض زياد است . بهتر است اين کلم مدت زمان کوتاهي در آب در حال جوش قرار بگيرد و سپس خارج شود يا در مدت زمان کوتاهي بخارپز شود. در واقع با پختن بروکلي برخي خواص آن، افزايش و برخي ديگر کاهش مي يابد.

هويج

هويج، سبزي ريشه اي معروفي است که سرشار از بتاکاروتن است و ويتامين و مواد معدني زيادي دارد. هويج خواص آنتي اکسيداني دارد که بيشتر آن ناشي از تجمع بسيار زياد ويتامين آ و بتاکاروتن است. آزمايش ها نشان مي دهد آب پز کردن هويج، کاروتنوئيدها را تا 14 درصد افزايش مي دهد. با آب پز کردن هويج، بيشتر ويتامين ث و کاروتنوئيدهاي آن حفظ مي شود. بهترين دما و زمان توصيه شده براي پخت هويج ١٣٠ درجه و به مدت 20 دقيقه است.



منبع : khorasannews.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

مدل مويي مناسب براي شما که جلوي موهايتان کم پشت و خاليست!!

چگونه تيرگي لب هايمان را از بين ببريم؟

با تخم مرغ به راحتي لاغر شويد

2 روزه بدن تان را سم زدايي کنيد

پلينگ يا پاکسازي پوست در منزل

چگونه چشم هاي زيبا و جذابي داشته باشيم؟

چه کنيم تا کمر باريک و خوش اندام شويم!

هنگام اتو کشيدن مو بايد خشک، خيس يا نمناک باشه ؟

چربي سوزي و کاهش وزن بعد از نوروز با چند پيشنهاد ساده و آسان!

چگونه در خانه خودمان خوش اندام شويم ؟

رژيم غذايي سنگ شکن براي مبتلايان به سنگ کليه

شما که پوستي مختلط داريد بدانيد!

چگونه بعد از 30 سالگي جوان بمانيم؟

چطور ميتونم موهاي بلندم را خودم رنگ کنم ؟!

با اين غذاها به جنگ خواب آلودگي برويد

6 ماده غذايي ممنوعه قبل از خواب!!

سم زدايي بدن با چند پيشنهاد ساده!!

شامپو رنگ مو، معايب و مزاياي آن از زبان متخصص پوست و مو

طراحي ناخن با رنگ قرمز، جديدترين مدل طراحي ناخن براي بهار امسال

تشخيص روغن سالم از روغن ناسالم با چند روش کاربردي

کاهش ريزش مو با 5 روش طبيعي

بدترين عادت هاي غذايي ايرانيان که مريض شان مي کند!!

مدل مو جمع اي که مي توانيد 5 دقيقه اي درست کنيد + آموزش تصويري

صاف کردن مو بدون اتوي مو با 4 ترکيب طبيعي!!

کاهش روند پيري با 10 روش طبيعي

مدل طراحي ناخن براي فروردين 97

بهترين آرايش صورت در اسکار 2019 براي چه سلبريتي هايي بود؟

پوست تان را براي فصل بهار آماده کنيد، 3 نکته مهم که خانمها بايد بدانند

فوايد نوشيدن آب گرم در اول صبح، چرا بايد صبح ناشتا آب گرم بخوريم؟

ماسک ضد جوش خانگي را با اين دستورات درست کنيد

کوچک کردن شکم در 15 روز با 10 توصيه ساده

ورزش هاي چربي سوز مخصوص افراد مبتدي

سيب و دارچين براي لاغري، يک ترکيب چربي سوز عالي

افزايش رشد مژه با 4 روش طبيعي و موثر

بهترين رنگ براي پوشش موهاي سفيد کدام است؟

7 نوشيدني چربي سوز عالي براي کاهش وزن

جلوگيري از چاقي در نوروز با چند پيشنهاد ساده!!

13 ماده خوراکي براي داشتن شکمي تخت

كدام حالت دهنده مو بهتر است؟

بهترين مدل آرايش در مراسم اسکار از 1948 تا 2015

يک راه ساده براي لاغر کردن شکم

5 راهکار موثر و سريع براي لاغري

با خيار و آلوئه ورا يک ماسک ضد چروک درست کنيد

چگونه تن نارنجي موهاي رنگ شده را از بين ببريم؟

امگا3 را هم بخوريد هم به پوستتان بزنيد!!

چگونه لاک ناخن مان را سريع خشک کنيم؟

رنگهاي فانتزي چه مدت زمان بر روي موها دوام مي آورند ؟

براي لاغر شدن چگونه اشتهاي مان را کم کنيم؟

10 راه براي داشتن پوستي براق و خيره کننده!!

اگر معده تان ترش مي کند اينها را بخوريد