آخرین اخبار

گوشت بسته بندي فروشگاه ها بهتر است يا گوشت هاي تازه؟ تغذيه

گوشت بسته بندي فروشگاه ها بهتر است يا گوشت هاي تازه؟

  بزرگنمايي:

چه خبر - گوشت بسته بندي بخريم يا تازه؟

معاون مرکز بيماري هاي واگيردار وزارت بهداشت گفت : استفاده از گوشت هاي تازه ذبح شده، امکان ابتلا به تب کريمه را افزايش مي دهد. محمود نبوي در ادامه خبر چند روز گذشته مبني بر ابتلاي تعدادي از کارگران کشتارگاه زاهدان به تب کريمه، گفت: براساس پيگيري هاي انجام شده،13 نفر از کارگران کشتارگاه زاهدان به تب کنگو مبتلا شدند که بلافاصله کار درماني آنها آعاز شد.

وي ادامه داد : اين کارگران که هنگام ذبح به تب مبتلا شدند، تحت درمان قرار گرفته و پس از بهبودي کامل از بيمارستان مرخص شدند. در حال حاضر بيماري کنترل شده و خطري مردم را تهديد نمي کند.

معاون مرکز بيماري هاي واگيردار وزارت بهداشت افزود : تب کريمه کنگو، بيماري است که از طريق ذبح دام به انسان منتقل شده و در کشتارگاه ها شايع و قصاب ها و کارگران کشتارگاه ها را تهديد مي‌کند.

نبوي در مورد علائم اين بيماري گفت : اين بيماري با علائم تب شديد،بدن درد ،کوفتگي ، ضعف ،سردرد ،درد شديد عضلات در بدن بروز مي کند.

معاون مرکز بيماري هاي واگيردار وزارت بهداشت خاطر نشان کرد : استفاده سريع از گوشت هاي تازه ذبح شده ، امکان ابتلا به تب کريمه کنگو را افزايش مي دهد. به مردم توصيه مي کنيم گوشت هاي تازه ذبح شده را حتما بعد از 24 ساعت نگهداري در يخچال، تيکه کرده و استفاده کنند.

وي در پايان گفت : در خصوص گوشت هاي بسته بندي شده در فروشگاه ها، مشکلي وجود ندارد و در صورت آلودگي احتمالي گوشت ها به تب کريمه، با گذشت 6 ساعت، بيماري از بين مي رود. تب کريمه کنگو بيماري مشترک دام و انسان است که به علت ارتباط انسان با دام آلوده منتقل مي شود.



منبع : mizanonline.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها