چرا بادام را قبل از خوردن بايد در آب بخيسانيم؟
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - دليل خيساندن بادام چيست؟
غذاهاي زيادي هستند که بايد با نحوه خوردن آن ها آشنا شويم. يکي از غذاهايي که نمي توانيد ساده و طبيعي ميل کنيد بادام است. هميشه بادام را قبل از خوردن خيس کنيد و سعي کنيد که بادام را بدون خيس کردن ميل نکنيد.
بادام خام دربردارنده مهار کننده هاي آنزيم است. خيس کردن بادام با فعال کردن اين مهار کننده هاي آنزيم پتانسيل تغذيه اي بادام را آزاد مي کند. علاوه بر اين خيس کردن بادام باعث هضم راحت تر آن مي شود.
چگونه بادام را خيس کنيم؟
بادام ها را در ظرفي پر از آب بريزيد. آب بايد روي بادام ها را کاملا بپوشاند. و اجازه دهيد بادام به مدت 8 الي 12 ساعت در آب بماند. سپس بادام ها را آبکشي کنيد و در داخل يک دستمال پارچه اي تميز به مدت 8 تا 12 ساعت ديگر، قرار دهيد، و براي استفاده، آن را در يخچال نگهداري کنيد. از اين بادام مي توانيد به مدت يک هفته استفاده کنيد.
البته خوردن بادام به صورت خام و خيس نخورده هم خوب است. ولي خيس کردن بادام، پتانسيل هاي تغذيه اي آن را بيشتر مي کند.
منبع: behdashtnews.ir
-
سه شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۴:۱۷:۵۶ AM
-
۴۱۰ بازدید
-
-
چه خبر