بزرگنمايي:
چه خبر - خوراکي هاي مضر براي افراد مبتلا به کبد چرب
محمد کاشاني کارشناس طب سنتي، گفت: افرادي که به ما مراجعه ميکنند، تقريبا 50 درصدشان يا مبتلا به کبد چرب هستند يا در شرف ابتلا به آن بيماري هستند.
افراد مبتلا به کبد چرب بايد در نظر داشته باشند که استفاده از گوشتها، لبنيات، تخم مرغ به خصوص زرده تخم مرغ که اشباع از کلسترول است، نوشابههاي گازدار، فالوده، آب ميوههاي مصنوعي، کنسروها، ترشيجات و شيرينيجات که اشباع از چربي هستند، ميتوانند شيوع اين بيماري در بدن را گسترش دهند. همچنين زياده روي در مصرف گرميجات، خربزه، سير و حتي نان و عادتهاي غذايي اشتباه، مثل پراکنده غذا خوردن نيز ميتواند اين بيماري را تشديد کند.
شکر جزو مواردي است که ميتواند ضررهاي زيادي براي بدن داشته باشد، زيرا کبد ظرفيت محدودي براي متابوليسم شکر در بدن دارد. از طرفي مردم به طور متوسط روزانه 20 قاشق شکر مصرف ميکنند که اين موضوع باعث ميشود قند اضافي در بدن متابوليزه شود و بيماري کبدي را به وجود آورد.
مصرف مقادير بالايي از شکر به کبد چرب و ديگر مشکلات جديتر منجر ميشود و فروکتوز اضافي در بدن به دليل مصرف شيريني جات مصنوعي ايجاد ميشود که از جمله اين مواد ميتوان به مصرف فالوده و نوشابههاي گازدار اشاره کرد.
فالوده در رفع اسهال ناشي از حرارت و گرمازدگي کمک ميکند و ارزش غذايي بالايي دارد، ولي به افرادي که مبتلا به کبد چرب هستند توصيه نميشود، زيرا نه تنها در بهبود آن نقشي ندارد بلکه باعث تشديد اين بيماري ميشود.
منبع:yjc.ir