به اين دلايل هرگز چيز برگر نخوريد!!
تغذيه
بزرگنمايي:
چه خبر - مضرات چيزبرگر
اگر هر از چند گاهي چيز برگر مي خوريد، بهتر است ديگر هرگز چيز برگر نخوريد، زيرا خوردن حتي يک چيزبرگر هم باعث اختلال در سوخت و ساز کبد مي گردد.
کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت هشدار دادهاند که مصرف يک وعده بزرگ غذاي چرب، حساسيت بدن به انسولين را کاهش ميدهد. در نتيجه خوردن غذاي چرب به طور فوري ميزانهاي چربي مرتبط با بيماري قلبي را بالا ميبرد. بدن ما در ابتدا مي تواند از اين ضربه ناشي از خوردن غذاي چرب بهبود يابد، اما در صورتي که اين کار به صورت عادتي منظم درآيد، ممکن است آسيبهاي مزمن ايجاد کند.
پژوهشگران مرکز ديابت آلمان در دوسلدورف آلمان، با انجام آزمايش بر 14 مرد 20 تا 40 ساله سالم لاغراندام، آنها را واداشتند که يک دوز روغن پالم با طعم وانيل بخورند. مقدار چربيهاي اشباع شده در اين روغن پالم معادل چربيهاي اشباعشده در يک چيزبرگر به همراه يک ظرف بزرگ سيبزميني سرخکرده بود. آزمايشها نشان داد که روغن پالم باعث افزايش فوري تجمع چربي در کبد و افزايش توليد قند در کبد، در نهايت کاهش حساسيت به انسولين مي گردد.اين تغييرات ممکن است در درازمدت به ديابت نوع 2 منجر شود. کبد چرب نيز باعث بروز بيماري هاي خطرناک بسياري براي اين عضو و ديگر اعضاي بدن مي گردد.
منبع:شبکه العالم
-
شنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۸:۳۹ AM
-
۱۸۰ بازدید
-
-
چه خبر